Bosh pumpa procurila !
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
peljto
#1 Bosh pumpa procurila !
Auto Golf 2 dizel 1.6 obicni..procurila nedavno bosh pumpa, ne curi previse al vidi se da je vlazna..cuo sam za zufera u visokom da je dobar majstor..Da li je neko nedavno imao slican problem i da li je isao kod zufera i koliko je platio reparaciju ?? Hvala
-
goran16v
#2 Re: Bosh pumpa procurila !
Ja sam nedavno od svog mehanicara dobio preporuku da za to idem Zuferu, nazalost u pitanju je bila Denso pumpa sa Mazde koje Zufer ne radi pa nema direktno iskustvo, ali sam preporuku dobio.
-
simens1
#3 Re: Bosh pumpa procurila !
imam pumpu ako ti treba mozemo se dogovoriti.....ja je neki dan skino sa auta
-
peljto
#4 Re: Bosh pumpa procurila !
micki125 wrote:reparacija ti je negdje oko 60-80km, a ako ti samo pušta na piksni to je 20KM, tj, bilo je prije 4-5 godina.peljto wrote:Auto Golf 2 dizel 1.6 obicni..procurila nedavno bosh pumpa, ne curi previse al vidi se da je vlazna..cuo sam za zufera u visokom da je dobar majstor..Da li je neko nedavno imao slican problem i da li je isao kod zufera i koliko je platio reparaciju ?? Hvala
ma ko ce mu znat gdje pusta uglavnom gore nije nigdje iza sam gledao ima malo vlazno i sprednje strane se malo primjeti a dole ono kada predjem rukom osjetim da je mokro mozda par kapi ude ukupno nakon voznje.
-
peljto
#5 Re: Bosh pumpa procurila !
gledao sam al nema s gornje strane nista znaci suho gore potpuno samo dole vlazno ne znam mozda da ne pusta na onom spoju sto zovu glava bosh pumpe gdje se spaja sa onim dijelom sto ima one cijevcice 4micki125 wrote:reparacija ti je negdje oko 60-80km, a ako ti samo pušta na piksni to je 20KM, tj, bilo je prije 4-5 godina.peljto wrote:Auto Golf 2 dizel 1.6 obicni..procurila nedavno bosh pumpa, ne curi previse al vidi se da je vlazna..cuo sam za zufera u visokom da je dobar majstor..Da li je neko nedavno imao slican problem i da li je isao kod zufera i koliko je platio reparaciju ?? Hvala
- shlauf
#6 Re: Bosh pumpa procurila !
Nazoveš Zufera 061/137-002 i raspitaš se za cijene.
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee