Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Muhamed Đakmić

#51 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Muhamed Đakmić »

Pa idite malo obojica trošite na vlastite užitke, prođite se nas. Vi da marke na užitak potrošite, ne bi visili na ovom forumu.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#54 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Zviz »

Muhamed Đakmić wrote:Pa idite malo obojica trošite na vlastite užitke, prođite se nas. Vi da marke na užitak potrošite, ne bi visili na ovom forumu.
Bez zamjere ali visis duplo vise od mene .
Muhamed Đakmić

#55 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Muhamed Đakmić »

Visim ja, ali ja sam ba bijeda za vas dvojicu, vi trošite pare i idete na Mauricijus, ja jok :D
Niemand

#56 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Niemand »

Jes, jes, al kad se prijavi post nidje vas :roll: sta ne visite ko zvirle :twisted:
Zviz

#57 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Zviz »

Muhamed Đakmić wrote:Visim ja, ali ja sam ba bijeda za vas dvojicu, vi trošite pare i idete na Mauricijus, ja jok :D
Cuj bjeda, nisi bjeda to sto tako o sebi mislis je u jednu ruku i zalosno. Ja samo kazem da covjek ne treba nikada ici na kompromis sa vlastitim zeljama. Ni u vojsci nema odgovor mozda ima da i ne i gotovo.
Muhamed Đakmić

#58 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Muhamed Đakmić »

Šta ćeš, jebiga.

Doduše, jadnije mi je da svakom iznosim svoje privatne detalje, đe jedem i šta pijem i šta kupujem i koliko plaćam, ali svako ima svoj izbor koliko jadan želi biti :D
razonoda

#60 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by razonoda »

Zviz wrote:
mO k3 wrote:@zviz danac tones li tones...
neke stvari sto si napisao zaista nisi trebao tene,mauricius,new york... nemoj sebe u out gurati

Ne sa ciljom sam napisao jer to je ono sto svak zeli cuti, nije frka moze se, naravno treba imati prioritete neko ko ide u New York, Mauricius i kupuje Armani tene npr ljetne koje bar u DK kostaju od 200€ pa nadalje, taj isti sigurno ne zida kucu u bih da svi vide kako moze i ima a to sto ide na mauricius bi bio najmanji problem jer ko zna osim njega i evt njegovih ...
:-) hm, Danci i ostali sjevernjaci, turisti koji dodju u USA, prepoznaju se po hlacama 'trofrtaljkama'' :lol: sve skupa sa hranom u sebi koju su pojeli , nemaju vrijednosti na sebi oko $70. Ne salim se.
Valjda uzivaju negdje drugdje u skupim stvarima. :-)
Zviz

#61 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Zviz »

hrle1976 wrote:
Zviz wrote:
neke stvari sto si napisao zaista nisi trebao tene,mauricius,new york... nemoj sebe u out gurati

Ne sa ciljom sam napisao jer to je ono sto svak zeli cuti, nije frka moze se, naravno treba imati prioritete neko ko ide u New York, Mauricius i kupuje Armani tene npr ljetne koje bar u DK kostaju od 200€ pa nadalje, taj isti sigurno ne zida kucu u bih da svi vide kako moze i ima a to sto ide na mauricius bi bio najmanji problem jer ko zna osim njega i evt njegovih ...

Burazeru ti sto trose na sebe i vlastite uzitke su veci trn u oku nego kuca nekog >>dijasporca<<. Kad >>dijasporac<< navrne, svi kazu >>neka, neka... dosla maca na vratanca<<, kad >>dijasporac<< gleda svoja posla, vec se igra sa vatrom! To tesko podnose.
To je jasno i pticama na grani, jer u BiH ili regionu gdje vlada individualizam a ne kolektiv pa cak ga nema ni unutar porodice se tesko podnose uspjeh drugog individualca. Vazno je dokazati vidid sta ja imam. Jer tako se nabija rejting u susjedstvu na tv i sl. a putovanja i licno uzivanje je trn u oko kad neko ne salje ili ne pomaze a trosti odnosno baca novac tako bi rekli, jer ce neko u sebi reci primjer brat brata vidi ga meni nece da ponudi za novi krov a potrosio 3.000€ na putovanje sa zenom. I tu lape veze u porodici. U drustvu lape jer mozda zidas ili imas vec novo obnovljenu kucetinu, u bih uzivas 2-3 mjeseca godisnje hladis muda a kad hoces odes drugoj kuci u srdjenoj drzavi koja ti daje te mogucnosi. Bratu ostaje isto da gleda i slusa i to pecka.

Sto se tog sela ma tu kupuju samo oni sto iz nekog razloga nece ili ne mogu u HR. Moze se od Neuma i onog polu otocica napraviti fin elitni gradic itd ali eto elita hoce na cuku :oops: mamac za levate
Zviz

#62 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Zviz »

razonoda wrote:
Zviz wrote:

:-) hm, Danci i ostali sjevernjaci, turisti koji dodju u USA, prepoznaju se po hlacama 'trofrtaljkama'' :lol: sve skupa sa hranom u sebi koju su pojeli , nemaju vrijednosti na sebi oko $70. Ne salim se.
Valjda uzivaju negdje drugdje u skupim stvarima. :-)
Jah sigurno im pise na celu Danska, Svedska, Norveska, dok Amerikanac rintaci za 5-15 dolara sat jedan danac ima satnicu 40-70 dolara ili noverzanin oko 90 :oops:
razonoda

#63 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by razonoda »

E, da znas da im pise. Njih je jednostavno prepoznati.A sad , haj malo razvezi koliko stvarano ameri zaradjuju. :wink:
stakasa

#64 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by stakasa »

Zviz wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa idite malo obojica trošite na vlastite užitke, prođite se nas. Vi da marke na užitak potrošite, ne bi visili na ovom forumu.
Hahahahahahahahahahahahahah
Frajer moderator poso mu da visi. Al se zviz ne da
stafi

#65 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by stafi »

stakasa wrote:
Zviz wrote:
Hahahahahahahahahahahahahah
Frajer moderator poso mu da visi. Al se zviz ne da
ako ne prima platu onda nije ništa bolji od zviza. Ustvari gori je jer radi za džaba.

Nije ni zviz tako naivan, stara je to garda iz danske. :D
Niemand

#66 Re: Bosanskohercegovački "Beverly Hills": Ivanica najveće gradilište u zemlji s pogledom na Dubrovnik ili propali biznis

Post by Niemand »

stafi wrote: ako ne prima platu onda nije ništa bolji od zviza. Ustvari gori je jer radi za džaba.

Nije ni zviz tako naivan, stara je to garda iz danske. :D
Jes vala, na drugim forumima moraju ih placati da sa bagrom mogu izaci na kraj.

Al eto, mi smo fini, nismo mi bagra. Pravo je zadovoljstvo raditi sa ovako finim narodom, koji je kulturan, ne vrijedja nikad sagovornika, ne ismijava nikoga i koji je uz to jos pravo pametan. Ja bi volontirala sad kad su svi vako fini.

A neko bi eto rado volontiro i da nam moze presjedati na muku i kvariti cejf pri svakodnevnom supljiranju, lijecenju kompleksa, i naravno, trazenju zivotnog partnera, kao i paznje, koju u ril lajfu nikad nismo dobili. Helem nejse, mislim da se ovim vidom volontiranja na kraju dana ipak lakse zaspe. Bar znas da si rijesio 0,0000001 % belaja u dzenetu zvanom bosna. Ucero si stoku u tor. Pa makar i virtualno.

Just saying.
:cekam:
Post Reply