daj ne zajebaji,ode mujo u mornare,nece skolu nece pare...Dozer wrote:"Predmnijeva" znaci...?
A od svega nabrojanoga, sve osim varijante 5. (jedinstvena gradjanska nacionalna bosanska drzava BiH), su gluposti.
a ne bi trebo ni pasos aka putovnica
daj ne zajebaji,ode mujo u mornare,nece skolu nece pare...Dozer wrote:"Predmnijeva" znaci...?
A od svega nabrojanoga, sve osim varijante 5. (jedinstvena gradjanska nacionalna bosanska drzava BiH), su gluposti.
ja sam vidio dalmacija i mornarica i meni dostaDozer wrote:![]()
![]()
![]()
Cek', bolan ne bio...vidis da ucim nove rijeci
sumirprimus wrote:pod tri,uz obavezan vojni rok od 3 godine

Dozer wrote:Ti meni izgledas ozbiljan oko ovoga...Tita mi
ma jok, uletit na prepad u po turisticke sezoneDozer wrote:OK. Opcija 3. Sta cemo s vladom HR? Lijepo cemo Hin zamoliti, i oni ce nam ustupiti Dalmaciju?
dobrovoljac..madner wrote:Dakle treba pocet trening ljudi zaba, bar jedna brigada sa cetri bataljona.
Najprije:Dozer wrote:OK. Opcija 3. Sta cemo s vladom HR? Lijepo cemo Hin zamoliti, i oni ce nam ustupiti Dalmaciju?

Ovo pod 2 treba preformulisati:anti_naci wrote:Dakle, zasada je bilo spomenuto nekoliko mogucih strateskih ciljeva, koliko sam upratio na temi:
1. integracija Hrvatske i BiH u saveznu drzavu
2. asimiliranje Bosnjaka u Hrvate i FBiH u Hrvatsku
3. spajanje sa Dalmacijom i ulaganje svih para u mornaricu
4. jedinstvena gradjanska nacionalna bosnjacka drzava BiH
5. jedinstvena gradjanska nacionalna bosanska drzava BiH
evo ga i mr.procenat stigao.Mister Yes wrote:Ovo pod 2 treba preformulisati:anti_naci wrote:Dakle, zasada je bilo spomenuto nekoliko mogucih strateskih ciljeva, koliko sam upratio na temi:
1. integracija Hrvatske i BiH u saveznu drzavu
2. asimiliranje Bosnjaka u Hrvate i FBiH u Hrvatsku
3. spajanje sa Dalmacijom i ulaganje svih para u mornaricu
4. jedinstvena gradjanska nacionalna bosnjacka drzava BiH
5. jedinstvena gradjanska nacionalna bosanska drzava BiH
2. asimiliranje BH Hrvata i BH Muslimana u Bošnjake pri čemu su Bošnjaci=Hrvati koji žive u BiH
Ovo podrazumjeva prvo rad na tome da se Bošnjaci definišu kao "Hrvati koji žive u BiH". Kada Bošnjaci sebe tako definišu onda će i BH Hrvati po defultu pristati da budu takvi Bošnjaci to jest da budu Hrvati koji žive u BiH. I onda imamo entitet Federacija BiH u potpunosti naseljen jednim narodom (Bošnjacima=Hrvatima koji žive u BiH) koji doduše praktikuje dvije religije ali je isti narod. Prestaje potreba za kantonima a postaje sasvim normalno da taj entitet bude u najbližim mogućim odnosima sa Republikom Hrvatskom.
Dozer wrote:Crtica? Crtica?!
Do you remember - CRO is in Fuc..ng EU vec dvije godine
Da onda tu crticu pretvorimo u balvan?