Bosanski vojnici u Iraku ???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nepoznat

#1 Bosanski vojnici u Iraku ???

Post by nepoznat »

jesu li ih poslali ????

znali ko sta

ako ih posalji da Bog da se niko ziv od njih ne vratio , da BOg da ih na oci svega svijeta poklali , a bosnjake prvo koji odu

ja kad bih slucajno se borio na strani mudzahedina i kad bi zarobili hrvate srbe i bosnjake, predlozio bih im da pocnu klanje sa Bosnjacima a ko zna mozda bih i ja potego noz :x

Hej zamisli covjece slati muslimane na muslimane, onaj kisko ili golum tihic, treba mu cvoku klepiti i otvorit oci dok nije kasno

kad vidim ove slike sta rade neduznom narodu

Image

Image

Image

Image

zamisli pridruzit se vojsci koja cini ovakve zlocine, pa trebalo bi ima svima oci pocupati a prvo bosnjacima

sto , zato sto od hrvata i srba me ne cudi da idu protiv muslimana , ali glupi bosnjo , zato sto su ti isti arapi dosli juce da mu pomognu u borbi protiv neprijatelja
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Ja sam da idu bosanski vojnici u Irak.

Ali da se bore na stranu Iracana :)
Mrmak

Post by Mrmak »

ako ih posalji da Bog da se niko ziv od njih ne vratio , da BOg da ih na oci svega svijeta poklali , a bosnjake prvo koji odu

ja kad bih slucajno se borio na strani mudzahedina i kad bi zarobili hrvate srbe i bosnjake, predlozio bih im da pocnu klanje sa Bosnjacima a ko zna mozda bih i ja potego noz Mad
Znaci ti bi Tihicu koji salje momke u smrt samo opalio cvoku a njima zelis da se ne vrate zivi??

Ti si poprilican idiot koliko mi se cini.
Pogotovo ako si glaso za Tihica i ovlastio ga da donosi debilne odluke.
nepoznat

Post by nepoznat »

Znaci ti bi Tihicu koji salje momke u smrt samo opalio cvoku a njima zelis da se ne vrate zivi??
pa sta bi trebo i njega priklati :D

Ti si poprilican idiot koliko mi se cini.
Pogotovo ako si glaso za Tihica i ovlastio ga da donosi debilne odluke.
ne krekeci bezveze, nisam ja glasao nizakoga pa ni za tihica
winetou

Post by winetou »

Hoće li BH vojnicu u Iraku uništavat mine ili postavljati mine? :D
Shvatio sam da će poslati tamo deminere od kojih nije dalek put do minera.
Fair Life

#6 Re: Bosanski vojnici u Iraku ???

Post by Fair Life »

nepoznat wrote:ako ih posalji da Bog da se niko ziv od njih ne vratio , da BOg da ih na oci svega svijeta poklali , a bosnjake prvo koji odu

ja kad bih slucajno se borio na strani mudzahedina i kad bi zarobili hrvate srbe i bosnjake, predlozio bih im da pocnu klanje sa Bosnjacima a ko zna mozda bih i ja potego noz :x
Zasto njih i zasto njima ?

Nisu li ti blizi oni koji su ih poslali. Sve ovo sto zelis da se uradi bosanskim vojnicima u Iraku, zavrni rukave i uradi sutra Sulejmanu Tihicu i onima koji su ih poslali. Tu su ti oni u Sarajevu, junacino.

Procitacemo u novinama za koji dan jesi li potegao noz kao sto se junacis da bi uradio tim nasim momcima u Iraku.

Momke bi klao, ali ne i one koji su ih tamo poslali !??

I sam znas (ako znas) da vojska uvijek radi onako kako joj politika odredi.

Zato - ne prdekaj nepoznati.
nepoznat

Post by nepoznat »

Nisu li ti blizi oni koji su ih poslali. Sve ovo sto zelis da se uradi bosanskim vojnicima u Iraku, zavrni rukave i uradi sutra Sulejmanu Tihicu i onima koji su ih poslali. Tu su ti oni u Sarajevu, junacino.

Procitacemo u novinama za koji dan jesi li potegao noz kao sto se junacis da bi uradio tim nasim momcima u Iraku.

Momke bi klao, ali ne i one koji su ih tamo poslali !??

Zato - ne prdekaj nepoznati
.
Zasto njih i zasto njima ?
zato sto su pristali na to ,( ako pristanu) jer do njih je da kazu da ili ne
nece im tihic u kucu doci i silom ih voditi :-?

éh ovdje se radi o dobro voljcima ,

ovako to ide po nekim mojim procjenama :D

ako te vlada otjera silom a ti neces , oni zasluzuju kaznu
ako te vlada otjera silom a ti hoces , i oni i ti zasluzujte kaznu
ako te vlada ponudu da ides u irak dobrovoljno a ti hoces, ondi ti zasluzujes duplu kaznu, jer te niko ne goni nego sam ides

jesil sad razumio
no sikiriki

Post by no sikiriki »

SLAZEM SE, JA BIH POSLAO SAMO NASE BIVSE JNA OFICIRE KOJI SU RASPOREDJIVALI TOPOVE OKOLO SARAJEVA, PA IH ZELENE BERETKE UHAPSILE NA ZLATISTU, PA SU ONDA POSTALI GENERALI BH ARMIJE.
Post Reply