ima li vas čikašlija?
Prijatelj me zamolio da mu preporučim dobar bosanski restoran u Chicagu.
Prijatelj je amerikanac sa dna kace, ali se tokom boravka u Sarajevu navikao na gurmanski standard Baščaršije, pa sad traži nešto "autentično" u Chicagu.
Bosanski restorani u Chicagu - Please help!
- repeater
hoce reci, restoran je toliko mracan da musterije zaspu nakon predjela ..StLouis wrote: ima nasih restorana u chikagu, mislim da sam vidio jedan koji se zove Konak
a, da budem fer, oni brkici, krbici, ili kako se vec zovu, stvarno imaju predivan restoran u stl-u.
- StLouis
nisam bio u nasem restoranu u chicagu pa stoga ne znam atmosferu, samo sam vidio reklamu.repeater wrote:hoce reci, restoran je toliko mracan da musterije zaspu nakon predjela ..StLouis wrote: ima nasih restorana u chikagu, mislim da sam vidio jedan koji se zove Konak
a, da budem fer, oni brkici, krbici, ili kako se vec zovu, stvarno imaju predivan restoran u stl-u.
- repeater
luji, salim se za restoran u chicagu ..
nego, frend mi rece da je klopo u "nasem" restoranu nedaleko od lexingtona, ky gdje on zivi .. kaze, vlasnik preokrenuo staro kino u restoran .. steta. sto nije sacuvao kino, publici je mogao servirati cevape dok gledaju film .. jel' ko bio ??
nego, frend mi rece da je klopo u "nasem" restoranu nedaleko od lexingtona, ky gdje on zivi .. kaze, vlasnik preokrenuo staro kino u restoran .. steta. sto nije sacuvao kino, publici je mogao servirati cevape dok gledaju film .. jel' ko bio ??