Bosanski program iz Danske-veza Centralni dnevnik SH
-
AdnanSA
#1 Bosanski program iz Danske-veza Centralni dnevnik SH
Sjeća li se neko priloga koji je bio prikazan na Centralnom dnevniku prije godinu-dvije o grupi Bosanaca iz Danske koji su imali neku svoju emisiju na danskoj tv. Znam da je prilog bila prava zajebancija i smiješno do bola.Ima li kakav link na youtube?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Bosanski program iz Danske-veza Centralni dnevnik SH
Zašto bi bilo smiješno da neki Bosanci putem danske kraljevske tv. imaju neku emisiju?
Ne sjećam se priloga, nemam link, ali moj novi komšija je iz kraljevine Danske. Naš, Bošnjo, vrata do mene. Tu boravi 11 dana godišnje, otprilike. Djeca mu velika i slabo pričaju bosanski. Tuga.
Ne sjećam se priloga, nemam link, ali moj novi komšija je iz kraljevine Danske. Naš, Bošnjo, vrata do mene. Tu boravi 11 dana godišnje, otprilike. Djeca mu velika i slabo pričaju bosanski. Tuga.
-
AdnanSA
#3 Re: Bosanski program iz Danske-veza Centralni dnevnik SH
Sada ću ti pojasniti. Nije se radilo o danskoj kraljevskoj televiziji nego o nekom lokalnom TV kanalu gdje je grupica naših ljudi pokušala da napravi neku emisiju sa vijestima i nekom nagradnom igrom. Znaći nije se radilo o nekoj satiri,ironiji ili o nekoj zajebanciji nego je ta emisija bila takva katastrofa i odron da je izgledalo kao da je neka zajebancija.PipiDugaDevetka wrote:Zašto bi bilo smiješno da neki Bosanci putem danske kraljevske tv. imaju neku emisiju?
Zamisli na nagradnoj igri nagrada je mobitel i onda neki lik podigne rukom mobitel ispod stola pravo u kadar da ga pokaže.
Ili voditeljica kaže dok je on air: "De Hans pusti muziku sada"
A što se tiče tvog komšije sam je kriv što mu djeca ne govore naš jezik...
Previše se dao na zarađivanje love a zapostavio porodicu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: Bosanski program iz Danske-veza Centralni dnevnik SH
Sjetio sam se tog priloga na CD kada si spomenuo ovo ulijetanje režije i razgovor sa onim koji pušta muziku, pa meni je ono bilo simpatično. Nisu profesionalci, a ipak su bili informativni, zanimljivi,...sa svim onim greškama.