Bosanski multikulturalizam pred krahom
-
James Brown
#301 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom
Odličan odgovor! Samo da se razumijemo, ja nisam pristalica da se opet krvavo razdvajamo, apsolutno se slažem da svako ostane na svome, ne smeta mi nimalo musliman u mome gradu. Ne bih moga otjerati čovjeka iz kuće kad znam koliko samo znoja i živaca prospe dok onaj temelj salije, dok ofarba je.... stolariju, a da ne pričamo dalje! To nema pravo niko da dira, uzima i ruši! Ko zaboga koči popis stanovništva, nemojte biti licemjerni!! Smeta mi kad na BHT-u za koji se plaća pretplata postave spisak žrtava muslimanskih i slave oslobođenje Orića, a Srbe stanizuju! Kakva crna zajednička država! Država u bilo kakvom obliku je neprijatelj običnom radniku/stanovniku. Raziđimo se u miru i poželimo sreću jedni drugima!
-
luckypot
#302 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom
slazem se - razidjimo se u miru..imas srbijanski pasos i javi kad treba da pomognemo u utovaru...James Brown wrote:Odličan odgovor! Samo da se razumijemo, ja nisam pristalica da se opet krvavo razdvajamo, apsolutno se slažem da svako ostane na svome, ne smeta mi nimalo musliman u mome gradu. Ne bih moga otjerati čovjeka iz kuće kad znam koliko samo znoja i živaca prospe dok onaj temelj salije, dok ofarba je.... stolariju, a da ne pričamo dalje! To nema pravo niko da dira, uzima i ruši! Ko zaboga koči popis stanovništva, nemojte biti licemjerni!! Smeta mi kad na BHT-u za koji se plaća pretplata postave spisak žrtava muslimanskih i slave oslobođenje Orića, a Srbe stanizuju! Kakva crna zajednička država! Država u bilo kakvom obliku je neprijatelj običnom radniku/stanovniku. Raziđimo se u miru i poželimo sreću jedni drugima!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#303 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom
Ahmmed wrote: Glede činjenice šta je neko nekada bio.....Pa, ni mene ne opterećuje to što ste nekada bili pagani....Ko i mi
Nismo se mi puno promijenili, .... sada smo pogani.