Bosanski multikulturalizam pred krahom

Locked

Bosanski narodi ce se vremenom...

Zblizavati
45
52%
Razilaziti
42
48%

Total votes: 87

James Brown

#301 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom

Post by James Brown »

Odličan odgovor! Samo da se razumijemo, ja nisam pristalica da se opet krvavo razdvajamo, apsolutno se slažem da svako ostane na svome, ne smeta mi nimalo musliman u mome gradu. Ne bih moga otjerati čovjeka iz kuće kad znam koliko samo znoja i živaca prospe dok onaj temelj salije, dok ofarba je.... stolariju, a da ne pričamo dalje! To nema pravo niko da dira, uzima i ruši! Ko zaboga koči popis stanovništva, nemojte biti licemjerni!! Smeta mi kad na BHT-u za koji se plaća pretplata postave spisak žrtava muslimanskih i slave oslobođenje Orića, a Srbe stanizuju! Kakva crna zajednička država! Država u bilo kakvom obliku je neprijatelj običnom radniku/stanovniku. Raziđimo se u miru i poželimo sreću jedni drugima!
luckypot

#302 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom

Post by luckypot »

James Brown wrote:Odličan odgovor! Samo da se razumijemo, ja nisam pristalica da se opet krvavo razdvajamo, apsolutno se slažem da svako ostane na svome, ne smeta mi nimalo musliman u mome gradu. Ne bih moga otjerati čovjeka iz kuće kad znam koliko samo znoja i živaca prospe dok onaj temelj salije, dok ofarba je.... stolariju, a da ne pričamo dalje! To nema pravo niko da dira, uzima i ruši! Ko zaboga koči popis stanovništva, nemojte biti licemjerni!! Smeta mi kad na BHT-u za koji se plaća pretplata postave spisak žrtava muslimanskih i slave oslobođenje Orića, a Srbe stanizuju! Kakva crna zajednička država! Država u bilo kakvom obliku je neprijatelj običnom radniku/stanovniku. Raziđimo se u miru i poželimo sreću jedni drugima!
slazem se - razidjimo se u miru..imas srbijanski pasos i javi kad treba da pomognemo u utovaru...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#303 Re: Bosanski multikulturalizam pred krahom

Post by pape »

Ahmmed wrote: Glede činjenice šta je neko nekada bio.....Pa, ni mene ne opterećuje to što ste nekada bili pagani....Ko i mi :-)
:oops: U pravu je Ahhmed, ... vecina su nekada bili pagani.
Nismo se mi puno promijenili, .... sada smo pogani. :dance:
Locked