a kad vidjeh sliku....oplakah....
Današnji Avaz, 5. strana.
Moderator: anex
A sta to "mi" imamo od njega i ovakvih Trampova?Mahalac wrote:![]()
Ovdje je stvarno skup neizivljene i nedorasle djece.
Zamislite se malo(dajte si malo napora) kad procitate sta je tu napisano i sta su cinjenice da ne govorim o dosadasnjim uspjesima i vizijama.
Da nam je vise takvih "trampova" pa taman se vi ismijavali povazdan
svaka častMahalac wrote:A sta treba to ti licno da imas pa da budes zadovoljan i da se covjek ne proziva u negativnom kontekstu.
Meni je dovoljno da zaposljava i placa (u prosjeku1000km) redovno oko 1000 uposlenih i da je napravio grad ljepsim za evo vec trecu zgradu.
Nevjerovatan mentalitet.
Ma džaba ti je Mahalac. Ako ja nemam kake koristi odma nevalja.Mahalac wrote:A sta treba to ti licno da imas pa da budes zadovoljan i da se covjek ne proziva u negativnom kontekstu.
Meni je dovoljno da zaposljava i placa (u prosjeku1000km) redovno oko 1000 uposlenih i da je napravio grad ljepsim za evo vec trecu zgradu.
Nevjerovatan mentalitet.
a kad cemo konacno vidjeti sliku "bosanske Ivane Trump"?luciferino wrote:![]()
a kad vidjeh sliku....oplakah....
Današnji Avaz, 5. strana.
Faust wrote:Lijepe zgrade - vrlo relativan pojam...![]()
![]()
![]()
Posmatrajući njegove građevine, može se reći da njegovi arhiteksti ne gledaju okolinu kad crtaju..![]()
![]()
Kapitalist je to - nema tu nikakve opće društvene funkcije; korist za društvo navodi samo kako bi napravio razliku u odnosu na konkurente - Selimoviće trenutno. Briga njega za grad i za građane.![]()