Bosanski/Bošnjački inat !!!
-
yx
#1 Bosanski/Bošnjački inat !!!
---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!
ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!
ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA
-
kub lajkan
#2 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
yx wrote: Nebi sjala
............Ne bi
yx wrote: da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
.......................ne smije
yx wrote: ---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!
.....................................................................................................heroji........................................Sarajeva..............................................heroji
=======================
Nemoj se ljutiti, ali još bar 4 osnovne ti ne bi škodilo...
-
Prenj
#3 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
Sta cetiri, osam!kub lajkan wrote:Nemoj se ljutiti, ali još bar 4 osnovne ti ne bi škodilo...
-
digger
#5 Re: Bosanski/Bosˇnjacˇki inat !!!
Jel' to Aman jarabi?!?yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde...
Ah, ne: pa to je Margi! Taman se probudila nakon mamurluka. I vidi novi nick sto oznacava da je rijetko u "Y" a uglavnom u "X" osi. C-c-c-c-c
Last edited by digger on 09/03/2005 01:48, edited 1 time in total.
-
nebi
#6 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
Slusaj,jarane,mene nemoj da mijesas u politikuyx wrote:Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.
- Vodenjak
#7 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
Da te nebi, nebi se nasmijao nebi!nebi wrote:Slusaj,jarane,mene nemoj da mijesas u politikuyx wrote:Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.
-
sami sebi najgori
Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.
Na srecu nasu, oni ostaju samo poznati ovome forumu i ostaju da came u svojoj umisljenosti!!!!!
Samo bih vam preporucio da posjetite druge neprijateljske sajtove kao sto je cetnik, serbian cafe i slicno, pa da vidite kako baniraju ljude koji pokusavaju da im nesto kazu o njihovim zlocinima. Propaganda im je gora od Gebelsove.
A na ovome forumu cetnici mogu da laju sta im je volja, Bosnjacka izdajnicka dijaspora takodje i da nikada ne budu banovani.
Na srecu nasu, oni ostaju samo poznati ovome forumu i ostaju da came u svojoj umisljenosti!!!!!
Samo bih vam preporucio da posjetite druge neprijateljske sajtove kao sto je cetnik, serbian cafe i slicno, pa da vidite kako baniraju ljude koji pokusavaju da im nesto kazu o njihovim zlocinima. Propaganda im je gora od Gebelsove.
A na ovome forumu cetnici mogu da laju sta im je volja, Bosnjacka izdajnicka dijaspora takodje i da nikada ne budu banovani.
-
Toozla
...na ovom' forumu ljudi uglavnom iznose licna misljenja i zastupaju vlastite stavove ali sa vremena na vrijeme pojave se delegati koji su toliko zaljubljeni u sebe i svoju "velicinu" tako da su u stanju predstavljati se kao glasnogovornici prosvjecenosti cijelih naroda...sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.
-
AminDidi
sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.
Ipak istina.
-
Toozla
..coban tjeraaa ovcciiicceeee....oojjjjjjj.....AminDidi wrote:sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.
Ipak istina.
-
sami sebi najgori
#13 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
[quote="yx"]---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. [b][u]Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.[/u][/b] Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. [b][u]Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju![/u][/b]
[b][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/u][/b][/quote][/b]
][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. [b][u]Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju![/u][/b]
[b][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/u][/b][/quote][/b]
][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/
-
nebi
#14 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
sami sebi najgori wrote:yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA
]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/
Ma nesto ti ovo zguzvano.....jesil uzeo tablete prije pisanja?
-
Toozla
#15 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!
sami sebi najgori wrote:yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA
]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/
haj' ti malo poradi na koristenju elemenata za editovanje teksta koje nudi ovaj forum...vjezba, vjezba i vjezba....
- Vodenjak
Znaci li to po vama dvojici da moderatori na gore pomenutim forumima banovanjem onih koji pominju cetnicke zlocine omogucuju onima koje ostavljaju da ne budu "sadomazhisticki Srbi", da im time pomazu da se "otrijezne" i da ih "smecu s toga da sami sebi kopaju grob"?AminDidi wrote:sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.
Ipak istina.
Cuvaju li time srpski narod od "izdajnika"?
Hocete li da imate identican forum kao i cetnici s tim da se uljuljkavate u svoju i samo svoju istinu o "deset najtezih godina"?
Bilo bi zanimljivo ostaviti vas pa vas onda malo posmatrati sa strane kako se brljugate u svojoj nadutosti!
Al´ ne mERe vise, ne moze!
-
sami sebi najgori
Valjda ce nas novi rat opametiti!!!!!
Iza nasih predaka Bogumila su ostali Stecci, ali izgleda od nas nece nista!!!!
Prestanimo sami sebi biti najveci neprijatelji!!!!
-
Toozla
...ti se potrudi da iza tebe ostane nesto vise od onoga sto na dnevnoj osnovi ostavljas u WC solji...koliko vidim nece ti biti lako promjeniti situaciju.....sa srecom....sami sebi najgori wrote:Valjda ce nas novi rat opametiti!!!!!
-
winetou
A skontaj malo. Prije bogumila ljudi su bili u stanju sagraditi mnogo bolje i zapravo funkcionalnije predmete, objekte itd. Nije mi jasna ta opčinjenost jednostavnim stećcima
Naravno treba ih poštovati, čuvati od uništenja.
Naravno treba ih poštovati, čuvati od uništenja.
-
sami sebi najgori
E zato si sada u dijaspori i ceznes za domovinom!!!!!
Oni koji ne poznaju svoju historiju osudjeni su na propast!!!!!
Oni koji ne poznaju svoju historiju osudjeni su na propast!!!!!