Bosanski/Bošnjački inat !!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

yx

#1 Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by yx »

---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!

ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA
kub lajkan

#2 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by kub lajkan »

yx wrote: Nebi sjala

............Ne bi

yx wrote: da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!

.......................ne smije

yx wrote: ---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!

.....................................................................................................heroji........................................Sarajeva..............................................heroji

=======================
Nemoj se ljutiti, ali još bar 4 osnovne ti ne bi škodilo...
Prenj

#3 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by Prenj »

kub lajkan wrote:Nemoj se ljutiti, ali još bar 4 osnovne ti ne bi škodilo...
Sta cetiri, osam!
Toozla

Post by Toozla »

Kao sto vidimo, gramatika ti nije jaca strana, a i u logici se nisi proslavio...

Ne mozes staviti znak jednakosti izmedju bosnjaka i bosanaca...ogromna razlika...
digger

#5 Re: Bosanski/Bosˇnjacˇki inat !!!

Post by digger »

yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde...
Jel' to Aman jarabi?!?

Ah, ne: pa to je Margi! Taman se probudila nakon mamurluka. I vidi novi nick sto oznacava da je rijetko u "Y" a uglavnom u "X" osi. C-c-c-c-c
Last edited by digger on 09/03/2005 01:48, edited 1 time in total.
nebi

#6 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by nebi »

yx wrote:Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.
Slusaj,jarane,mene nemoj da mijesas u politiku :x
Vodenjak

#7 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by Vodenjak »

nebi wrote:
yx wrote:Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.
Slusaj,jarane,mene nemoj da mijesas u politiku :x
Da te nebi, nebi se nasmijao nebi! :lol: :lol:
sami sebi najgori

Post by sami sebi najgori »

Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.

Na srecu nasu, oni ostaju samo poznati ovome forumu i ostaju da came u svojoj umisljenosti!!!!!

Samo bih vam preporucio da posjetite druge neprijateljske sajtove kao sto je cetnik, serbian cafe i slicno, pa da vidite kako baniraju ljude koji pokusavaju da im nesto kazu o njihovim zlocinima. Propaganda im je gora od Gebelsove.

A na ovome forumu cetnici mogu da laju sta im je volja, Bosnjacka izdajnicka dijaspora takodje i da nikada ne budu banovani.
nebi

Post by nebi »

sami sebi najgori wrote: A na ovome forumu cetnici mogu da laju sta im je volja, Bosnjacka izdajnicka dijaspora takodje i da nikada ne budu banovani.
U pravu si,ja bi to sve isprepuco i na silu osunetio,mater him kjafirsku...
Toozla

Post by Toozla »

sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.

Na srecu nasu, oni ostaju samo poznati ovome forumu i ostaju da came u svojoj umisljenosti!!!!!

Samo bih vam preporucio da posjetite druge neprijateljske sajtove kao sto je cetnik, serbian cafe i slicno, pa da vidite kako baniraju ljude koji pokusavaju da im nesto kazu o njihovim zlocinima. Propaganda im je gora od Gebelsove.

A na ovome forumu cetnici mogu da laju sta im je volja, Bosnjacka izdajnicka dijaspora takodje i da nikada ne budu banovani.
...na ovom' forumu ljudi uglavnom iznose licna misljenja i zastupaju vlastite stavove ali sa vremena na vrijeme pojave se delegati koji su toliko zaljubljeni u sebe i svoju "velicinu" tako da su u stanju predstavljati se kao glasnogovornici prosvjecenosti cijelih naroda...
AminDidi

Post by AminDidi »

sami sebi najgori wrote:Na zalost, ali ovaj je forum postao gnijezdo sadomazohistickih Bosnjaka, Bosnjaka koji se jos nisu otrijeznili i koji sami sebi kopaju grob.

Ipak istina.
Toozla

Post by Toozla »

AminDidi wrote:

Ipak istina.
..coban tjeraaa ovcciiicceeee....oojjjjjjj.....
sami sebi najgori

#13 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

[quote="yx"]---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. [b][u]Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija.[/u][/b] Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. [b][u]Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju![/u][/b]

[b][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/u][/b][/quote][/b]

][u][b]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/
nebi

#14 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by nebi »

sami sebi najgori wrote:
yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!
---Šta se ono tamo čuje, ko to tamo pjeva, to heroi idu majko, branioci sarajeva. Ljiljani cvjetaju, heroi pjevaju!

ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA

]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/

Ma nesto ti ovo zguzvano.....jesil uzeo tablete prije pisanja?
Toozla

#15 Re: Bosanski/Bošnjački inat !!!

Post by Toozla »

sami sebi najgori wrote:
yx wrote:---Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde, tamo gdje je nebo bez oblaka, gdje se čiste duše gnijezde,gdje se oči odmiču od mraka. Na tu stranu ja okrećem glavu, u te dvore glas me zove, sklapam oči pružam ruke, puštam snove da zaplove. Nebi sjala ovako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija. Slutio sa riječi, slutio sam pjesme, mislo da grijeh je da se nesmje, mislio sam nema ko da sluša, ima kako nema, čuje moja duša!

ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA

]ZA INAT NAŠIM DUŠMANIMA[/

haj' ti malo poradi na koristenju elemenata za editovanje teksta koje nudi ovaj forum...vjezba, vjezba i vjezba....
Vodenjak

Post by Vodenjak »

AminDidi wrote:

Ipak istina.
Znaci li to po vama dvojici da moderatori na gore pomenutim forumima banovanjem onih koji pominju cetnicke zlocine omogucuju onima koje ostavljaju da ne budu "sadomazhisticki Srbi", da im time pomazu da se "otrijezne" i da ih "smecu s toga da sami sebi kopaju grob"?
Cuvaju li time srpski narod od "izdajnika"?

Hocete li da imate identican forum kao i cetnici s tim da se uljuljkavate u svoju i samo svoju istinu o "deset najtezih godina"?

Bilo bi zanimljivo ostaviti vas pa vas onda malo posmatrati sa strane kako se brljugate u svojoj nadutosti!

Al´ ne mERe vise, ne moze!
sami sebi najgori

Valjda ce nas novi rat opametiti!!!!!

Iza nasih predaka Bogumila su ostali Stecci, ali izgleda od nas nece nista!!!!

Prestanimo sami sebi biti najveci neprijatelji!!!!
Toozla

Post by Toozla »

sami sebi najgori wrote:Valjda ce nas novi rat opametiti!!!!!

Iza nasih predaka Bogumila su ostali Stecci, ali izgleda od nas nece nista!!!!

Prestanimo sami sebi biti najveci neprijatelji!!!!
...ti se potrudi da iza tebe ostane nesto vise od onoga sto na dnevnoj osnovi ostavljas u WC solji...koliko vidim nece ti biti lako promjeniti situaciju.....sa srecom....
winetou

Post by winetou »

A i ti vala bogumili nisu ni valjani klesari bili. :D
Moglo se još u to vrijeme naslutiti kakvi će potomci biti :( :D
sami sebi najgori

Opet Banajlucanin!!!!
winetou

Post by winetou »

A skontaj malo. Prije bogumila ljudi su bili u stanju sagraditi mnogo bolje i zapravo funkcionalnije predmete, objekte itd. Nije mi jasna ta opčinjenost jednostavnim stećcima :(
Naravno treba ih poštovati, čuvati od uništenja.
sami sebi najgori

E zato si sada u dijaspori i ceznes za domovinom!!!!!
Oni koji ne poznaju svoju historiju osudjeni su na propast!!!!!
winetou

Post by winetou »

Ma jackie jesi li to ti? :D
Jasho

Post by Jasho »

Sami sebi najgori pogriješio si adresu! Kad već spominješ četnike obrati se na adresu SDA koji obožavaju s njima praviti vlast i ta ljubav traje već punih 15 godina!
SD-6

Post by SD-6 »

a vi u Zvorniku? :oops:
ne stoji dzabe ona srpska:"prodali su vjeru za veceru"...za fotelju bi i guze dali
Post Reply