Bosanske zastave u Bundesligi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Air Ramiz
#1 Bosanske zastave u Bundesligi
Negdje sam procitao da se vijore bosanske zastave kad neko od nasih dadne go, pogotovo u Hoffenheimu, Ibisevic ili Salihovic, ali nikako da upratim na TV-u ili u novinama nase zastavke. Ova tema je za bosanske zastave u Bundesligi, imal ih 
- Edin H.
#2 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Pogledaj temu of Hoffenheimu 
- Air Ramiz
#3 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Nas'o samo jednu:Edin H. wrote:Pogledaj temu of Hoffenheimu

- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#4 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Ako mene laze SB, onda lazem i ja tebe.
Ali u Hoffenheimu ili Mannheimu gdje valjda igra Hoffenheim, najprodavaniji su cevapcic sa ajvarom...bratwurst ne moze ni da prismrdi...
Stas, novi biznis je uvedi nesto novo, dokazi da moze tim iz 7 lige biti prvi u Bundes, itd, itd...
Ja samo mislim da i ako ima nasih zastava, to nasi ljudi koji odu na tekmu ponesu. Sumnjam da je neki Svabo preko ebay.de narucio Pitagoru...
Ali moguce da se varam... de ti znaj sta bude nakon 8-9 pive...
Ali u Hoffenheimu ili Mannheimu gdje valjda igra Hoffenheim, najprodavaniji su cevapcic sa ajvarom...bratwurst ne moze ni da prismrdi...
Stas, novi biznis je uvedi nesto novo, dokazi da moze tim iz 7 lige biti prvi u Bundes, itd, itd...
Ja samo mislim da i ako ima nasih zastava, to nasi ljudi koji odu na tekmu ponesu. Sumnjam da je neki Svabo preko ebay.de narucio Pitagoru...
Ali moguce da se varam... de ti znaj sta bude nakon 8-9 pive...
- karanana
#5 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
sad je na hayatu bila emisija o hofenhajmu i igracima tamo. i prikazuju neke kozarcane koji idu na tekme, i nose zastavu. nisu znali ni na koju stranu da je okrenu, naopacke je drzali. sumnjam i ja da svabe sada masu trokutom radi ovih igraca.
- Air Ramiz
#6 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Jebiga, moramo ljiljane vratit da se lakse orjentisukaranana wrote:sad je na hayatu bila emisija o hofenhajmu i igracima tamo. i prikazuju neke kozarcane koji idu na tekme, i nose zastavu. nisu znali ni na koju stranu da je okrenu, naopacke je drzali. sumnjam i ja da svabe sada masu trokutom radi ovih igraca.
- Edin H.
#7 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Vala je i vrijeme bilo da se zaviore
Poodavno su se po engleskim stadionima vijorile hrvatske zastave - npr. kada su Asanovic i Stimac igrali za Derby, Bilic za West Ham...
Samo da se ovi nasi vanzemaljci ne povrijede - Ibisevic, Dzeko, Misimovic, Salihovic vidjeces ti zastava i derneka u Belgiji
Poodavno su se po engleskim stadionima vijorile hrvatske zastave - npr. kada su Asanovic i Stimac igrali za Derby, Bilic za West Ham...
Samo da se ovi nasi vanzemaljci ne povrijede - Ibisevic, Dzeko, Misimovic, Salihovic vidjeces ti zastava i derneka u Belgiji
- karanana
#8 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
slazem se. ja da sam tamo, ja bih nosao zastavu sa ljiljanima.Air Ramiz wrote:Jebiga, moramo ljiljane vratit da se lakse orjentisukaranana wrote:sad je na hayatu bila emisija o hofenhajmu i igracima tamo. i prikazuju neke kozarcane koji idu na tekme, i nose zastavu. nisu znali ni na koju stranu da je okrenu, naopacke je drzali. sumnjam i ja da svabe sada masu trokutom radi ovih igraca.
na ovu temu: cestitke hordama na danasnjoj koreografiji sa ljiljanima i pomenu dana drzavnosti.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#9 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Ja samo ovu zastavu nosim... ovo je Babo ver 2.0.

A evo i Mujin prijedlog za grb
U sredini treba da budu tri sudzuke, koje simbolizuju tri konstitutivna naroda, a okolo deset cevapa, koji simbolizuju nacionalne manjine. Okolo,namjesto klasja, lovorovog lisca i slicne flore, treba de se preplice vijenac bureka, sirnice i zeljanice. U vrhu grba, gdje se vijenac pita zavrsava, treba da stoji tufahija. Podloga grba treba da bude bakarna kalajisana tepsija, i to je sve. Mislim da ovako slozen grb vise govori o nama, nego nekakve zvijezde, ukrstene puske i macevi, kokosi tj. orlusine i slicno. Simboli sa naseg grba jasno bi porucivali svijetu da smo miroljubivi, da se volimo nakrkati, a ujedno bi reklamirali ono najbolje sto imamo u zemlji.

A evo i Mujin prijedlog za grb
U sredini treba da budu tri sudzuke, koje simbolizuju tri konstitutivna naroda, a okolo deset cevapa, koji simbolizuju nacionalne manjine. Okolo,namjesto klasja, lovorovog lisca i slicne flore, treba de se preplice vijenac bureka, sirnice i zeljanice. U vrhu grba, gdje se vijenac pita zavrsava, treba da stoji tufahija. Podloga grba treba da bude bakarna kalajisana tepsija, i to je sve. Mislim da ovako slozen grb vise govori o nama, nego nekakve zvijezde, ukrstene puske i macevi, kokosi tj. orlusine i slicno. Simboli sa naseg grba jasno bi porucivali svijetu da smo miroljubivi, da se volimo nakrkati, a ujedno bi reklamirali ono najbolje sto imamo u zemlji.
Last edited by Nosferatu on 22/11/2008 21:20, edited 1 time in total.
- Air Ramiz
#10 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Babo je ratni zlocinac, i nije u redu da nam temu zgadis s tim hajvanom, with all due respect.Nosferatu wrote:Ja samo ovu zastavu nosim... ovo je Babo ver 2.0.
- Nosferatu
#11 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Jaka ti tema Ramize, a i Alija je kriminalac, to sto mu ne presudise, pa nisu ni Slobi predusili, a ni Dr. Dabicu.
Ali ti ako ne kontas zajebanciju, jebi ga - eto ti Ikara, pa gledaj da po Mannheimu sta Kozarcani nosaju, bolje im je bilo da su Svapsku zastavu ponjeli, jerbo, vise je za njih uradila, ako su uspjeli da ih ne nogiraju iz Svabije... A nebi mnogo ni pogrijesili da su Americku zastavu ponjeli, i onako se zna gdje je poceo Ibisevic, a ovo je zastava Saint Louisa.

Ali ti ako ne kontas zajebanciju, jebi ga - eto ti Ikara, pa gledaj da po Mannheimu sta Kozarcani nosaju, bolje im je bilo da su Svapsku zastavu ponjeli, jerbo, vise je za njih uradila, ako su uspjeli da ih ne nogiraju iz Svabije... A nebi mnogo ni pogrijesili da su Americku zastavu ponjeli, i onako se zna gdje je poceo Ibisevic, a ovo je zastava Saint Louisa.

- Air Ramiz
#12 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Babi su presudili, a ovo je nasa zastava ili bi volio da te malo podsjetim kako je Peti korpus usetao u Kladusu:Nosferatu wrote:Jaka ti tema Ramize, a i Alija je kriminalac, to sto mu ne presudise, pa nisu ni Slobi predusili, a ni Dr. Dabicu.

- amortizer
#13 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Je li ovo od milja ili ....?Nosferatu wrote:Jaka ti tema Ramize, a i Alija je kriminalac, to sto mu ne presudise, pa nisu ni Slobi predusili,...
Kriminalac i ratni zlocinac je za tebe isto?
Ramize izvini!
- Air Ramiz
#14 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Ma nista jarane, uvijek se nadje svakakvih ljudi mazohisticki orjentisanih koji moraju u najbenignijoj teme da pljuju,a ja nit sam doktor, nit sam psihijatar da lijecim te frustracije, zelim samo da se nagledam malo bosanskih zastava, jer bosna mi ne mora dat nista ko sto ovaj babin rece, meni je bosna sve, zato sto je to mentalitet koji zivi u mojoj raji i u meni, admistracija, politicari su apsolutno periferna stvar...zato jos jedan apel, zastave pleaseamortizer wrote:Je li ovo od milja ili ....?Nosferatu wrote:Jaka ti tema Ramize, a i Alija je kriminalac, to sto mu ne presudise, pa nisu ni Slobi predusili,...
Kriminalac i ratni zlocinac je za tebe isto?
Ramize izvini!
- Šibicar
#15 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
Aaaa teme zanimljive...
Predvidjam joj svijetlu budućnost na vrhu kante za smeće... 
- Topla voda
#16 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
a dje je on babu spomeno ,osim sto znamo da je klinac iz krajine?
drago mi bi vidjet one kozarcane,krajisnici...pravi ljudi
drago mi bi vidjet one kozarcane,krajisnici...pravi ljudi
- odvijac
#17 Re: Bosanske zastave u Bundesligi
pa ovaj moj haver sto ide na skoro svaku tekmu hofenhajma,uvijek nosi zastavu bih,ibisevic mu je dobar drug,vjerovatno ces je vidjeti!!!