Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
WizzardFromBOZ

#1 Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by WizzardFromBOZ »

novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja... :mrgreen:
Kolega sa Alipasinog

#2 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by Kolega sa Alipasinog »

WizzardFromBOZ wrote:novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja... :mrgreen:
Sta li se desilo sa prethodnim tomom? ;)
Neko ljutio?

--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
Rasimovski

#3 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by Rasimovski »

Kolega sa Alipasinog wrote:
WizzardFromBOZ wrote:novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja... :mrgreen:
Neko ljutio?

--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
Lav nam je danas malo ljut. Lavica nije ulovila nić za večeru.

Ja asm za ove bilivere otvorio mjesto gdje religiju mogu ispoljaati do mile volje:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=56681
Rasimovski

#4 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by Rasimovski »

Nego šta mislite, koliko će potrajat dok se ne čuje rika lavića?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by hrasno38 »

Rasimovski wrote:
Kolega sa Alipasinog wrote:
Neko ljutio?

--
Lav nam je danas malo ljut. Lavica nije ulovila nić za večeru.

Ja asm za ove bilivere otvorio mjesto gdje religiju mogu ispoljaati do mile volje:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=56681
Opet se ti ufuro da je ovo tvoj privatni forum pa ko ti otvorio novu temu za neistomisljenike. Doduse i na Vol 6 vodili ste skoro iskljucivo monologe a to bas i nije odlika zdravih ljudi. Samo vi nastavite i ne sekirajte se previse. Kad sami sa sobom pricate uvijek ste u pravu.
Leonid Breznjev

#6 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7

Post by Leonid Breznjev »

drugi put ce pricati... :)

Banned user for reason “trollovanje, kloniranje”
» WizzardFromBOZ, Rasimovski, Kolega sa Alipasinog
trajno.
Locked