Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
-
WizzardFromBOZ
#1 Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja... 
-
Kolega sa Alipasinog
#2 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
Sta li se desilo sa prethodnim tomom?WizzardFromBOZ wrote:novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja...
Neko ljutio?
--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
-
Rasimovski
#3 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
Lav nam je danas malo ljut. Lavica nije ulovila nić za večeru.Kolega sa Alipasinog wrote:Sta li se desilo sa prethodnim tomom?WizzardFromBOZ wrote:novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja...
Neko ljutio?
--
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - varalica iz FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Obmanagic'u.
Ja asm za ove bilivere otvorio mjesto gdje religiju mogu ispoljaati do mile volje:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=56681
-
Rasimovski
#4 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
Nego šta mislite, koliko će potrajat dok se ne čuje rika lavića?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
Opet se ti ufuro da je ovo tvoj privatni forum pa ko ti otvorio novu temu za neistomisljenike. Doduse i na Vol 6 vodili ste skoro iskljucivo monologe a to bas i nije odlika zdravih ljudi. Samo vi nastavite i ne sekirajte se previse. Kad sami sa sobom pricate uvijek ste u pravu.Rasimovski wrote:Lav nam je danas malo ljut. Lavica nije ulovila nić za večeru.Kolega sa Alipasinog wrote:Sta li se desilo sa prethodnim tomom?WizzardFromBOZ wrote:novi pokusaj dokazivanja da su u BiH nekada živjela inteligentna stvorenja...
Neko ljutio?
--
Ja asm za ove bilivere otvorio mjesto gdje religiju mogu ispoljaati do mile volje:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=56681
-
Leonid Breznjev
#6 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 7
drugi put ce pricati...
Banned user for reason “trollovanje, kloniranje”
» WizzardFromBOZ, Rasimovski, Kolega sa Alipasinog
trajno.
Banned user for reason “trollovanje, kloniranje”
» WizzardFromBOZ, Rasimovski, Kolega sa Alipasinog
trajno.