Mislim da nije u redu da jedna osoba ima dva ili vise nickova, i da sa svim tim nickovima daje kojekakve sadrzaje pa i uvrijedljivog znacenja..Takodje mislim ovaj citav nacin dokazivanja i davanja ovih linkova (nista ni s'cim) nije u redu, i da mu nije mjesto na SAX-u... Hvala...
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
PalaSa Marsa
#1776 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Zar sam trebala da sutim na sve ove njihove "rijeci"...Ne, nisam..Sto se tice banovanja, nema nikakvih problema...Ako Vi kao ADministrator mislite da to trebate uraditi, uradite tako...U svakom slucaju mi je bilo drago da sam imala pristupa ovdje na ovu Stranicu o Piramidama u Visokom... Od mene toliko... 
Mislim da nije u redu da jedna osoba ima dva ili vise nickova, i da sa svim tim nickovima daje kojekakve sadrzaje pa i uvrijedljivog znacenja..Takodje mislim ovaj citav nacin dokazivanja i davanja ovih linkova (nista ni s'cim) nije u redu, i da mu nije mjesto na SAX-u... Hvala...

-
Leonid Breznjev
#1777 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
dobro sam i ja hvala ti na pitanju..Kolega sa Alipasinog wrote:Hvala na pitanju, dobro sam. A kako si ti?Arslan wrote:vi haman zaboravili da i ovdje vaze uslovi foruma..![]()
![]()
e necemo tako.. bojim se da ce nas neki poznavaoci napustiti na par sedmica, zar ne PalaSa Marsa?Kolega sa Alipasinog, kako si ti?