Bosanska piramida Sunca vol.4

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Nindža Kornjača

Post by Nindža Kornjača »

Znam da Osmanagic ne placa porez BiH. Ali to ga ne sprjecava da "trosi" isti
Ukoliko se pokaže kao svjesna prevara, ne vidim razloga da se ne pokrene tužba, pa i Šaćirbegović je US citizen od rođenja pa evo dohakaše mu.
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Nindža Kornjača wrote:
Znam da Osmanagic ne placa porez BiH. Ali to ga ne sprjecava da "trosi" isti
Ukoliko se pokaže kao svjesna prevara, ne vidim razloga da se ne pokrene tužba, pa i Šaćirbegović je US citizen od rođenja pa evo dohakaše mu.
Osmanagicu nije dovoljno onih pisljivih 145.000KM...hoce on 20 milioncica.

http://robertschoch.net/Bosnia%20Semir% ... ramids.htm

Image
Tripwire

Post by Tripwire »

jes druze 20 miliona to sve kosta, al to nije njegov problem. ako drzava bude zainteresovana za potpuno otkopavanje valjace joj kupit tu zemlju od ljudi, a kako znamo nas narod da je 20 kvadrata trazice milion za to.
Shoshana

Post by Shoshana »

semm wrote:
Shoshana wrote:Jel' ovo opet pocelo "naci cemo mi vas"? :shock:

Ja se juce pretplatih na Dane :D
Ma nedaj bože!
Ali se dobro pazi vreba virus (he-he-patitis B) .Pored toga , zabilježen je i jedan za sada jedinstveni slučaj najnovije bolesti zvane "Macola" ili "pomahnitalo citiranje".
Virusa se ne bojim. A za he-he-patitis svakog jutra poslije procitanih novina, ja prvo na vicevi.net, pa onda na piramidasunca.ba (konkurencija je zesca, pa ja ponekad promijenim redoslijed) :D

A, zaista ne vidim sta vam Macola smeta? Kad su neki od ovih "drugih" ovdje pravili ogledalo Semirovog sajta, niste se bunili? I niko vam nije rekao: "Daj ba, popustite malo s tim izvjestajima i slikama, koga zanima otici ce na stranicu fondacije pa ce sam procitati!" :roll:
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

Shoshana wrote: A, zaista ne vidim sta vam Macola smeta? Kad su neki od ovih "drugih" ovdje pravili ogledalo Semirovog sajta, niste se bunili? I niko vam nije rekao: "Daj ba, popustite malo s tim izvjestajima i slikama, koga zanima otici ce na stranicu fondacije pa ce sam procitati!" :roll:
Vidi @Shoshana, meni Macola ne smeta kao učesnik diskusije. Smeta mi njegovo omalovažavanje ljudi koje ne poznaje, njegovo gledanje sa visine na sve koji su se usudili i pomisliti da to što se otkopava mogu biti i piramide. Cijelo vrijeme se bavi dokazivanjem da je naš "guru" ublehaš, lopov, prevarant i šta sve ne. Ako je to ono što ga/vas zanima onda je jednostavnije bilo otvoriti novu temu "lopovluk, korupcija u Fondaciji" i tamo iznositi svoja zapažanja. Ako pogledaš nekoliko zadnijh stranica vidjećeš na koji način smo nas dvojica diskutovali i da nije odgovorio na neka moja pitanja gdje sam mu ukazao na kontradikciju u njegovim izjavama. Možda sam i ja propustio odgovoriti ponekad ali to je zato što nisam znao odgovor. Meni nije teško priznati da nešto ne znam. Za slike i izvještaje si dijelom u pravu ali je vrlo često bilo nužno potkrijepiti stavove fotografijama onoga o čemu se raspravljalo ili eventualno nekim citatima. Barem sam se ja trudio ta tako postupam.
I da citiram :-) ono što sam @terapiji napisao nekoliko stranica ranije:
To što ti ne vidiš ni jedan dokaz, ili što ja vidim ne doprinosi ni na koji način verifikaciji ili odbacivanju hipoteze. Ni ti ni ja nememo odgovarajuće stručne kvalifikacije (ako griješim, oprosti) da donosimo validan sud. I ti i ja imamo samo svoj stav i mišljenje u vezi sa tim, i to jednostavno ne može biti mjerodavno. Ja ovu temu vidim kao mjesto gje bih mogao i naučiti nešto novo (već jesam i drago mi jezbog toga) i eventualno razmjeniti mišljenje. A ne da se međusobno častimo raznim epitetima, što nije manjkalo u ovih nekoliko mjeseci. A što se javnosti tiče, možda smo mi čak i upućeniji u ovu materiju nego većina onih koji o tome pričaju.
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

evo vam sema na 99 kod adila :D
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

Za Macolu pitanje:Da li su ovi ljudi ublehe na slikama dole..samo zato sto podrzavaju iskopavanja? za Reisa mi nisi rekao jel' i On sektas.
Tifa i Halid Beslic.
Image
Hanka.
Image
Neko rece da je Hodovic napustio Fondaciju.
Image
Dr. Zo i Beslic
Image
forUMASH

Post by forUMASH »

Dzemidzic wrote:Za Macolu pitanje:Da li su ovi ljudi ublehe na slikama dole..samo zato sto podrzavaju iskopavanja? za Reisa mi nisi rekao jel' i On sektas.
Tifa i Halid Beslic.
Image
Hanka.
Image
Image
Dr. Zo i Beslic
Image
.....kod Cace su ovak'i fakat kopali.... :D
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

To sad nije vazno :D Caco bio i proso, Oni opstali
Nego, zasto se svi nazivaju ublehama..ja nisam Semirov fan..al nemam nista protiv iskopavanja.
Ako nista ne bude..Bosni nista gore biti nece..nego sto je.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ali ja stvarno ne kontam zasto ce mu sesir?je li on stvarno nafuran na indijanu?
tataratira

Post by tataratira »

da mu jos koja glupost ne padne na pamet :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

tataratira wrote:da mu jos koja glupost ne padne na pamet :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

bc_chupo wrote:
terapija wrote:
bc_chupo wrote:Vidis vi antipiramidasi ste ili srbi ili hrvati...(bez nacionalisticke uvrede) pa vam je puuuno krivo sto su u BIH otkrivene piramide....
a ako ste u bih onda je to zalosno... sramota... stidite se
nidje ti to veze jarane...

I ja isto tako mogu reci ti si piramidas jer si ljubomoran sto nisi srbin ili hrvat :P:P:P a da recenica ne izgubi smisao :P:P:P

elem , nebuloza
hahahhaha ali na sta da budem ljubomoran u hr i scig??
oni NEMAJU PIRAMIDE ni nista posebnooooo
Jao jao nebuloza.... :D
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

taxi_driver wrote:ali ja stvarno ne kontam zasto ce mu sesir?je li on stvarno nafuran na indijanu?
Da je nafuran ocito je :D
njonjica

Post by njonjica »

Aha, i meni lici.
Sve neke kaki boje po njemu :D
electrokiss

Post by electrokiss »

Dzemidzic wrote:
taxi_driver wrote:ali ja stvarno ne kontam zasto ce mu sesir?je li on stvarno nafuran na indijanu?
A pitas li se zasto ce Tifi ona piratska mahrama ili onome tipu s njima kozija brada i na koga su oni nafurani pa ih niko nista ne pita.

ccc, vasoj ljubomori stvarno nema granica ali na srecu vi ste samo obicne nule.
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

electrokiss wrote:
Dzemidzic wrote:
A pitas li se zasto ce Tifi ona piratska mahrama ili onome tipu s njima kozija brada i na koga su oni nafurani pa ih niko nista ne pita.

Nes vjerovati elektricni poljubcu,..ja sam Za da se iskopavanja nastave...ubjedzenja sam, da nista gore nece biti ,nego sto je.

Al' to ne znaci da Sam nije nafuran :D
terapija

Post by terapija »

electrokiss wrote:
Dzemidzic wrote:

Nulo jedna haha, ti mi nasao porediti tifu sa Samom :lol: :lol: :lol:

Suti i poklopi se
Goran_35

Post by Goran_35 »

[quote="A]Fakat, ako Hanka, Tifa i Beslic podrzavaju, onda se vise nema sta reci :oops:

Odron & dno dna do bola :D (jel' se vako kaze?)[/quote]

a da kojim slucajem ne podrzavaju :oops: onda bi to za uvazenu gospodicnu :oops: bilo veoma vazno misljenje estradnih licnosti,koje ne zele da padnu pod uticaj ovog "najveceg prevaranta" i "zlotvora" koji nanosi strasnu stetu Bosni i Bosnacima :oops:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

A wrote:
Goran_35 wrote:
A wrote:Fakat, ako Hanka, Tifa i Beslic podrzavaju, onda se vise nema sta reci :oops:

Odron & dno dna do bola :D (jel' se vako kaze?)
a da kojim slucajem ne podrzavaju :oops: onda bi to za uvazenu gospodicnu :oops: bilo veoma vazno misljenje estradnih licnosti,koje ne zele da padnu pod uticaj ovog "najveceg prevaranta" i "zlotvora" koji nanosi strasnu stetu Bosni i Bosnacima :oops:
Uvazena gospodicna :oops: nikad nije smatrala polupismene Hanku, Tifu i Halida kao naucne autoritete 8-)
jel ti to ocekujes Zilhu da pjeva? opcepoznato je da se pare najlakse skupljaju koncertom, a ko ce pjevat nego pjevaci..
btw, A, Halid je jedan od najskolovanijih pjevaca na nasoj sceni...
i majke ti, ko je tebi pismen pjevac?
bc_chupo

Post by bc_chupo »

ahahahahahhaha svi nesto pricate o samketu a vi ste svi ufurani do bola haha ev ja opet odo na piramide sutra.. moram opet otic da vidim tu divotu..i da po ko zna koji put sebi, i drugima dokazem da piramide POSTOJE......
Semsaa

Post by Semsaa »

Ja stvarno ne kontam,,,,kako si ti taxista,,,,,a tako pametan,,,,? :lol:
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

A wrote:
Dzemidzic wrote:Za Macolu pitanje:Da li su ovi ljudi ublehe na slikama dole..samo zato sto podrzavaju iskopavanja? za Reisa mi nisi rekao jel' i On sektas.
Tifa i Halid Beslic.
Image
Hanka.
Image
Image
Dr. Zo i Beslic
Image
Fakat, ako Hanka, Tifa i Beslic podrzavaju, onda se vise nema sta reci :oops:

Odron & dno dna do bola :D (jel' se vako kaze?)
Halid je na ovoj slici legendaran, Don Corleone :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Semsaa wrote:

Ja stvarno ne kontam,,,,kako si ti taxista,,,,,a tako pametan,,,,? :lol:

semsa,ako si se zbog ove recenice registrovala onda i nisi trebala. :P
Post Reply