Bosanska piramida Sunca vol.4

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
terapija

Post by terapija »

bc_chupo wrote:
terapija wrote:
Gospon Macola wrote: Ili nemas argumenata, pa da vodis normalnu diskusiju ili ti je stalo do bezveznog pricanja?
Kakve piramide, kakav jadni patriotizam. To ne postoji nigdje, a kamoli kod "bosnjaka" :P:P

chupo ne rece mi kako je bilo ovog vikenda po pitanju turista?? Znam kisa vas je zayebavala, nije ni vama lako... Ali naredni vikend ce biti milina :D:D:D
vidi se po tvojim rjecima da si djubre i da smatras bosnu smecem, to ti nece proci jer ako bogda ce neko normalan na vlast doci, i onda cemo bit ko normalan svjet a nece nam se smijati i govorit u bosni ovo nevalja.. u bosni ono nevalja...
U BOSNI JE SVE NAJJ ! ! !
Bosna nije smece boze sacuvaj, ali ljudi poput tebe jesu :D:D:D:D
i nastave li tako i Bosnu ce u smece pretvoriti :D:D:D:D

Nego, koliko kvadrata parking prostora imas?? morat ce se i na to jednom porez platiti :P:P:P
bc_chupo

Post by bc_chupo »

mIRCerka wrote:
bc_chupo wrote:
KAMI666 wrote:Neko kaze da hoce samo Sam da se obogati.
Sto se tice toga - i treba tako, ako do toga dodje. On je nas covjek Bosnjo. Za druge nebi dao ni centa niti da mi polizu cipele s kojima sam hodao po BOSNJACKIM piramidama.
Hajd voz :D
Evo imam samo jednu pravu rijec za tebe kamilo za macolu i terapiju:
DOSTA ! ! !
Dosta vase lafine, gori ste od bh politicara!
Moramo i zbog vas pokrenut neki pokret...
Necete pobjedit u ovim diskusijama pa makar ja ovdje zadnji branio sameta i njegove teze i NASE PIRAMIDE !
ne kontas ti da KAMI brani piramide? samo sto ih zove...bosnjackim...
QQ KAMI.... :roll:
Jbg
nisam ni gledo bas u njegovu poruku previse se nerviram,...
Al opet to ostaje poruka za onu dvojicu
sorry kami
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

djubre, smece, govno, idiot, majmun, kreten, budala...
ima li jos?
:(
bc_chupo

Post by bc_chupo »

mIRCerka wrote:
bc_chupo wrote:
Sto se tice toga - i treba tako, ako do toga dodje. On je nas covjek Bosnjo. Za druge nebi dao ni centa niti da mi polizu cipele s kojima sam hodao po BOSNJACKIM piramidama.
Evo imam samo jednu pravu rijec za tebe kamilo za macolu i terapiju:
DOSTA ! ! !
Dosta vase lafine, gori ste od bh politicara!
Moramo i zbog vas pokrenut neki pokret...
Necete pobjedit u ovim diskusijama pa makar ja ovdje zadnji branio sameta i njegove teze i NASE PIRAMIDE !
ne kontas ti da KAMI brani piramide? samo sto ih zove...bosnjackim...
QQ KAMI.... :roll:
Jbg
nisam ni gledo bas u njegovu poruku previse se nerviram,...
Al opet to ostaje poruka za onu dvojicu
sorry kami :)
terapija

Post by terapija »

bc_chupo wrote:
terapija wrote:
Gospon Macola wrote: Ili nemas argumenata, pa da vodis normalnu diskusiju ili ti je stalo do bezveznog pricanja?
Ovdje se radi samo i iskljucivo o parama.

Kakve piramide, kakav jadni patriotizam. To ne postoji nigdje, a kamoli kod "bosnjaka" :P:P

Samo ce Sam imati veliku korist... A ovi sto ce nesto usicariti, od kratkorocne koristi ne vide posljedice... poput parole "poslije mene potop" ...

chupo ne rece mi kako je bilo ovog vikenda po pitanju turista?? Znam kisa vas je zayebavala, nije ni vama lako... Ali naredni vikend ce biti milina :D:D:D
Eh tu se vidi da si isti ko nasi politicari i nacionalisti evo ti jedan stih iz frenkieve pjesme da mal sutis
"Ja volim Bosnu a vi je gazite na podu mirnu, ja predstavljam drzavu koja jos nema himnu, vi predstavljate tri naroda a kradete u timu e jebem vam mater u picku sad mjenjamo klimu!"
Ja se "deklarisem" kao bosnjak iako mislim da treba uvesti ponovo termin bosanac. Bosnjak je nidje veze. I s tobom ne zelim imati nista zajednicko... A ni ove nacionaliste sto nam zare i pale ne zelim jer ne mogu da predstavljaju mene. nisam glasao za njih, ali zbog nepismene vecine koja svaki put ponovo bira "nase" bez obzira koja strana u pitanju, isti nam jasu za vratom...

Ovdje treba zaista reci DOSTA
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Upravo tako al ipak ne treba reci nikom od nas dosta nego politicarima pa se toga klonimo,... al ti i sam znas da je bosna ovaka s njima na vlasti u losem stanju, a piramide su te koje ce nas dici u nebo pa ce svima bit bolje i tad cemo moc birat predsjednika jednog i to onog koji valja, a ak ti tak nastavis da jebes sve sto pokret dosta i same rade necemo nikad nista postat i opet cemo imat 3 predsjednika
terapija

Post by terapija »

bc_chupo wrote:Upravo tako al ipak ne treba reci nikom od nas dosta nego politicarima pa se toga klonimo,... al ti i sam znas da je bosna ovaka s njima na vlasti u losem stanju, a piramide su te koje ce nas dici u nebo pa ce svima bit bolje i tad cemo moc birat predsjednika jednog i to onog koji valja, a ak ti tak nastavis da jebes sve sto pokret dosta i same rade necemo nikad nista postat i opet cemo imat 3 predsjednika
Ja podrzavam pokret dosta (koliko mogu) i dolazio sam na setnje i na svirke

Bio sam i na piramidama 3x ali ne podrzavam izdvajanje budzetskog novca za ono sto sam radi. Nek izvoli i organizira druge sponzore :)
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Ej vi svi krivite samet zato sto unistava stari grad a ne unistava ga ni malo evo pogledaj...
Image
A ako vam smeta to sto unistava zemlju i drva onda ko vas jebe.. koliko su suma ljudi unistili i zemljista iskopali nizasta zato sutite
haptika

Post by haptika »

mIRCerka wrote:
eno sad piramida bosnjacka...QQ zar i ti?
a cije bi mogle biti?
bc_chupo

Post by bc_chupo »

terapija wrote:
bc_chupo wrote:Upravo tako al ipak ne treba reci nikom od nas dosta nego politicarima pa se toga klonimo,... al ti i sam znas da je bosna ovaka s njima na vlasti u losem stanju, a piramide su te koje ce nas dici u nebo pa ce svima bit bolje i tad cemo moc birat predsjednika jednog i to onog koji valja, a ak ti tak nastavis da jebes sve sto pokret dosta i same rade necemo nikad nista postat i opet cemo imat 3 predsjednika
Ja podrzavam pokret dosta (koliko mogu) i dolazio sam na setnje i na svirke

Bio sam i na piramidama 3x ali ne podrzavam izdvajanje budzetskog novca za ono sto sam radi. Nek izvoli i organizira druge sponzore :)
Ono sto je bh vlada donirala nije neka velika svota novca jer su oni puni para pogotovo kradje... a same i ne trazi od budzeta bh da plati trazio je prije nego od svjetskih donatora! ! ! :x :x Ja nigdje nisam vidio porez za piramidu znaci da ti nista ne placas i zato nema potrebe da izazivas svadje na ovom forumu svojim laprdanjem.. dosadan si pusti nas na miru...
ccc... ova se tema zove bosanska piramida sunca a ne "protiv piramide sunca"
bc_chupo

Post by bc_chupo »

ako se toliko izvlacite na piramidinu drugu stranu, zasto je sami ne pokazete.........
kekec

Post by kekec »

Da ti nesto
Image:" NEMA PIRAMIDE "

Da ti nesto
Image : "Jedna seka kaze da nema neke pilamide"!
Last edited by kekec on 16/08/2006 18:19, edited 1 time in total.
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

bc_chupo wrote:ako se toliko izvlacite na piramidinu drugu stranu, zasto je sami ne pokazete.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hej, zar nisi cuo da je Semir "nasao" jos nekoliko lokacija, koje nisu piramide, nego nekakvi hramovi ili slicno?

Jaoooo, pa Semke je jedini istrazivac, koji je toliko mnogo nasao, a nista nije pokazao. :lol: :lol: :lol:
p0go

Post by p0go »

Gospon Macola wrote:
bc_chupo wrote:ako se toliko izvlacite na piramidinu drugu stranu, zasto je sami ne pokazete.........

Hej, zar nisi cuo da je Semir "nasao" jos nekoliko lokacija, koje nisu piramide, nego nekakvi hramovi ili slicno?

Jaoooo, pa Semke je jedini istrazivac, koji je toliko mnogo nasao, a nista nije pokazao. :lol: :lol: :lol:
idi bolan konju jedan ukucaj piramidasunca.com i vidi sve !!!
ovdje chupo
p0go

Post by p0go »

kekec wrote:Da ti nesto
Image:" NEMA PIRAMIDE "

Da ti nesto
Image : "Jedna seka kaze da nema neke pilamide"!
a druga da IMA
p0go

Post by p0go »

Gospon Macola wrote:

Hajde macola ti si prico da je druga strana jaaao stvarno losa i ne lici na piramidu zasto je ne pokazes... ?
Digni sebi dokumentarac o egipatskim hramovima i vidit ces da nista nije bilo odma na vidjelu... cak su kopali i po 8 puta da bi iskopali grob tutankamona...
i zato nepismeni druze suti da se nebi izgubio...
mozda i u ludnicu odes kolko laprdaas
DONY

Post by DONY »

Macola..za tebe reci da si najveca budaletina na ovoj planeti je stvarno malo,nema odgovarajuceg izraza.
p0go

Post by p0go »

DONY wrote:Macola..za tebe reci da si najveca budaletina na ovoj planeti je stvarno malo,nema odgovarajuceg izraza.
slaab u potpunosti se slazem ej jel ima kakva peticija da se macoli zabrani dolazak na ovu temu, a uskoro na cjeli forum 8) ..
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Gospon Macola wrote:

sta ces reci za ove slike... "ma mora da su i ovo brda"
Image

Image
"Preko stotinu piramida je smješteno u Shensi oblasti od 2000 kvadratnih kilometara. Visina im je u prosjeku od 25-100 metara. Na svima je planski zasađeno drveće."

Evo sto su u mexiku napravili bagerima Image

Image
Kompleks Tukume piramida u sjevernom Peruu. Nekadašnji veličanstveni Grad sa 26 impresivnih piramida izvan je turističkih mapa i nepoznat široj svjetskoj javnosti.

ej majmune evo za tebe ko i kod nas piramida samo u mexiku i isto je zatrpana zemljom ImageCrkva na vrhu piramide, Čolula, Puebla, Meksiko

jooj gledaj ovo da nisu oni tvoji izmisljeni bageri pod vodu isli
OTKRIĆE KOJE MIJENJA HISTORIJU

Japanska javnost se uzburkala. Da li se radilo o otkriću koje treba da mijenja koncept ljudske historije? Naime, poznato je da u posljednjih 12.000 godina nije bilo tektonskih poremećaja večih razmjera u okolini japanskih otoka. Očigledno je, onda, da su kameni blokovi ostaci civilizacije koja je postojala davno prije oficijelnih naučnih tvrdnji.
Image
Fino obrađeni kameni blokovi koji formiraju bočnu stranu piramide
sa hramom na vrhu, nedaleko od obala Japana.

I napokon do najvaznije od svih za nas

Image

i meni najdraza Image[/list]
bc_chupo

Post by bc_chupo »

evo jos jedna al naj.. sta ces za ovo rec monkey
Image
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

p0go wrote:
DONY wrote:Macola..za tebe reci da si najveca budaletina na ovoj planeti je stvarno malo,nema odgovarajuceg izraza.
slaab u potpunosti se slazem ej jel ima kakva peticija da se macoli zabrani dolazak na ovu temu, a uskoro na cjeli forum 8) ..
Licne uvrede i prijetnje ... jedino sto na kraju preostane onima bez valjanih argumenata. Isto kao i vas guru Osmanagic, koji sada laze da je dr. Dowell pricala negativno o Bosni i nazivala je nazadnom zemljom.

Jel nisi po njihovoj mjeri, odmah si otpadnik, koga treba odstraniti.

Tako se najlakse obracunava s neistomisljenicima, ali ne i sa istinom.
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Gospon Macola wrote:
p0go wrote:
Licne uvrede i prijetnje ... jedino sto na kraju preostane onima bez valjanih argumenata. Isto kao i vas guru Osmanagic, koji sada laze da je dr. Dowell pricala negativno o Bosni i nazivala je nazadnom zemljom.

Jel nisi po njihovoj mjeri, odmah si otpadnik, koga treba odstraniti.

Tako se najlakse obracunava s neistomisljenicima, ali ne i sa istinom.
Ja nemam nista protiv tebe
cak i postujem tvoj stav al ne postujem to sto ti u potpunosti dosadjujes... reko si svoje misljenje i to je ok al svi smo ti rekli da nam ne trebas vise da pises toliko...
nemoj mislit da ja zelim da te bas pravo uvrjedim... neam nis posebo protiv tebe
KAMI666

Post by KAMI666 »

Jaooo covjece, sto je meni krivo sto Bosanci i Hercegovci imaju piramidee :-)
bc_chupo

Post by bc_chupo »

KAMI666 wrote:Jaooo covjece, sto je meni krivo sto Bosanci i Hercegovci imaju piramidee :-)
hehe... ta ti je dobra :-) :-) :-) bas si 8)
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

Nove slike "prirodnih slojeva" iz "bunara":
Image Image
Image Image
Image Image
Više na Piramida Sunca :faraon:
Post Reply