Using 'pure energy' as his medicine, along with instruments and devices of his own invention, Harry Oldfield now heals the sick in more than twenty countries of the world.

Using 'pure energy' as his medicine, along with instruments and devices of his own invention, Harry Oldfield now heals the sick in more than twenty countries of the world.

kekec wrote:
Sta je ovo ?
Tocak? Smijesno. Gdje je rupa u sredini?
Ako je i tocak, mlinski kamen ili nesto trece,
da li on dokazuje postojanje piramida?
Dragi "arheolozi", ako nemate nesto bolje, niste morali ni sa
ovom kamencinom DOKAZIVATI vasu tezu.
A sto ne analiziras samog sebe?A dobro bi bilo da malo analizirate sljedeci clanak:
http://emagazin.mediaplan.ba/2005-06/?ID=36
Iskljucite "patriotske" emocije i pokusajte se naci u ulozi
nepristrasnog posmatraca dok citate napisane tvrdnje- izjave
u clanku tipa:
i sami sebi sapnite zakljucak.Takođe smatraju da Osmanagića ne treba isključiti iz Fondacije ("to nikako, ipak je on osnivač", njihove su riječi), ali misle da svojim idejama i svojim viđenjem šteti projektu. Neke njegove izjave se ne mogu uzeti zaozbiljno i on ne bi trebao da predstavlja Fondaciju. Možda bi trebao biti neki počasni član ili nešto slično, kažu.
Halo sljunak. Ja ne znam cemu "ono" sluzi, ali nestrpljivo cekamsljunko wrote:kekec wrote: slika "tocka"
Sta je ovo ?
Tocak? Smijesno. Gdje je rupa u sredini?
Ako je i tocak, mlinski kamen ili nesto trece,
da li on dokazuje postojanje piramida?
Dragi "arheolozi", ako nemate nesto bolje, niste morali ni sa
ovom kamencinom DOKAZIVATI vasu tezu.
Smijesan si ti! A sto ti znas cemu je to moglo sluziti!?
Umalozavas stvari koje ne poznajes!
AKo ti nije dovoljno za sada onda idi i uzmi kramp i kopaj jarane!
Tko trazi taj nadje
A sto ne analiziras samog sebe?A dobro bi bilo da malo analizirate sljedeci clanak:
http://emagazin.mediaplan.ba/2005-06/?ID=36
Iskljucite "patriotske" emocije i pokusajte se naci u ulozi
nepristrasnog posmatraca dok citate napisane tvrdnje- izjave
u clanku tipa:i sami sebi sapnite zakljucak.Takođe smatraju da Osmanagića ne treba isključiti iz Fondacije ("to nikako, ipak je on osnivač", njihove su riječi), ali misle da svojim idejama i svojim viđenjem šteti projektu. Neke njegove izjave se ne mogu uzeti zaozbiljno i on ne bi trebao da predstavlja Fondaciju. Možda bi trebao biti neki počasni član ili nešto slično, kažu.
Ako moram vjerovati u objektivnost casopisa DANI
onda je bolje da pitam informacije kristalnoj lubanji...![]()
![]()
Sljunko jarane, evo, odlucio sam da vise neomalovazavam stvari koje ne poznajem. Zato bih htio tebe da pitam, ili Chupu, posto vidim da se vas dvojica mnogo bolje kontate u arheologiju od bilo koga drugog na ovom forumu, bez ikakve ironije i za.ebancije, da mi kazes iskreno jel ti fakat, ono fakat, vjerujes da su ovo monumenti, reljefi i skulpturice koje je u Visokom ostavila neka nepoznata napredna civilizacija:sljunko wrote:Smijesan si ti! A sto ti znas cemu je to moglo sluziti!?
Tko trazi taj nadje

Eto THyl,Thyl wrote:Sljunko jarane, evo, odlucio sam da vise neomalovazavam stvari koje ne poznajem. Zato bih htio tebe da pitam, ili Chupu, posto vidim da se vas dvojica mnogo bolje kontate u arheologiju od bilo koga drugog na ovom forumu, bez ikakve ironije i za.ebancije, da mi kazes iskreno jel ti fakat, ono fakat, vjerujes da su ovo monumenti, reljefi i skulpturice koje je u Visokom ostavila neka nepoznata napredna civilizacija:sljunko wrote:Smijesan si ti! A sto ti znas cemu je to moglo sluziti!?
Tko trazi taj nadje
Sljunko jarane sto se ti odmah ovako nasekira bolan?!sljunko wrote:Eto THyl,
bit cu posten s tobom:
Ma tko sisa onu kamen koja lici na kravu ili neke okamenjene geoloske tvorevine. Ali to opet ne znaci da je sve to sto je pronadjeno u Visokom neko "sranje" kako ti i tvoja kompanija volite te stvari opisivati.
Sto se tice tkzv. 'stopala', to nije geoloska tvorevina, ali se mora prouciti artefakt da se sazna o cemu se radi.
A ne umalozavati i ismijavati SVE sto se pronalazi.
Vase kritike nisu konstruktivne posto je za vas sve crno... a svijet nije crn, kao sto kompleks tunela nije tkzv. "sranje", tako niti uklesana riba i napisi na monolitima nisu sala prvog aprila...![]()
![]()
![]()
Cijeli taj vas cinizam i ironija nece pomaknuti piramide iz Visokog, svidjalo se to vama ili ne!![]()
![]()
![]()
Bye Bye.... I vec sam ti preporucio jednom... odi radit u Svicarsku za tvornicu MILKE!

Zivio govornik!Fiore wrote:BiH je riznica svakojakog blaga...samo me cudi sto sve ide na zajebanciju..jel ima bar malo konstruktivnog dijaloga bar evo sada na ovoj temi oko Piramida..
Svi smo neki kriticari,znamo pametovati nasim svjetlim aman zaman,a tudje smece likujemo i prihvatamo kao fakte..
Dokle vise Bosanci i Hercegovci? Dokle?