Bosanska piramida Sunca vol.2

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Goran_35

Post by Goran_35 »

senada wrote:
Goran_35 wrote:Molio bih objasnjenje :oops: pojma "laz"? :roll:

Sta je to "laz"? Je li "laz" zvjezdano nebo koje vidimo ili je "istina"?Apsolutna istina?

:roll:

:oops:
pokusavas me u nihilisticko manipulativnom maniru.....navuci na trusno 'filozofsko' tlo teorije relativiteta....semir je imaginarni atom u kozmosu............. doduse i 'nako metafizicki, alternativnO kOzmicki, astralno :roll: transcendentalni :zzzz: poslanik :roll: Nove Objave, :oops: "pos(r)lan" :oops: od novog..... alternativnog "muslimanskog Boga".....onog koji je rodjen i koji je rodio.........i koji se bome dooooobro preporodio u suMaHnuto kozmickim visinama izrazenih u sumama maraka..........................zaradjenih na genocidu......ili tacnije receno na vjecnoj BH naivi..........dominantno muslimanskoj :zzzz:
Jok :oops: samo pitam sta je to "laz"? A sta "istina"? Na osnovu cega zakljucujes da je ono sto ti tvrdis "istina"?

:oops:

Postojeli sve zvjezde koje vidis na nebu? Ne cini li ti se da te tvoja cula malkice varaju? Recimo kada sjedis u parkiranom automobilu,a pored krene kamion,ne cini li ti se da se ti kreces iako stojis?

Sta je laz,sta je istina?Da nije mozda u svakoj istini sazeto nesto lazi? I obratno...

:D
Reina

Post by Reina »

nemam ja sa tim likom nista, drago mi je da ste izbrisale one njene
bljuvotine
hvala !
Fair Life

Post by Fair Life »

Pronadjoh neimara iz mladjeg zimzelenog doba...

Image
Locked