BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA=ATLANTIDA??????!!!!!!!!!!
- beco
#1 BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA=ATLANTIDA??????!!!!!!!!!!
Citao sam na sajtu, ove "nase" bosanske piramide(http://www.bosnianpyramids.org), da budem tacniji na dijelu sajta koji se zove forum, diskusiju o tome da li je bosanska piramida ustvari atlantida, uglavnom kao glavni argument se uzima poklapanje otkrivanja bosanske piramide sa nostradamusovim predvidenjem da ce se atlantida otkriti od 2005-2015 godine. Mislim kad bi to bila istina, a znam da je u to tesko vjerovati mi bili veci od egipta, bili bi prakticno arheoloski centar svijeta. Interusujeme vase misljenje, jer mislim ideja je veoma primamljiva. 
-
Panta Rei
Ne, piramida u Visokom je ulaz u podzemni svijet Had. Dolje se trenutno nalaze zarobljena sva stara grčka božanstva i samo čekaju visprene Visočane da ih nađu i oslobode, tako da ponovo mogu zavladati svojom Grčkom!!!
Kakva crna Atlantida?!
Kojem li je mozgu to palo na pamet.

Kakva crna Atlantida?!
Kojem li je mozgu to palo na pamet.
-
kub lajkan
Ma kad sam vidio da se u cijeli projekt ukljucio ublehas Ahmed Bosnic (alfa&omega lista "Arka") vjerujte da su sad sve mogucnosti otvorene:
od vanzemaljaca, preko Bermudskog trougla, do egipatskih faraona...
- kriticarka_nikova
Meni je Ahmed Bosnic cool lik sta ti je zasmetalo sto se tip prikljucio radovima?kub lajkan wrote:Ma kad sam vidio da se u cijeli projekt ukljucio ublehas Ahmed Bosnic (alfa&omega lista "Arka") vjerujte da su sad sve mogucnosti otvorene:
-
kub lajkan
Covjeka poznajem licno, i znam kakve je nuboloze u stanju izvaliti... i znam koliko je kod njega sve samo biznis i nista drugo... i znam koliko je iza njega propalih projekata...kriticarka_nikova wrote:Meni je Ahmed Bosnic cool lik sta ti je zasmetalo sto se tip prikljucio radovima?kub lajkan wrote:Ma kad sam vidio da se u cijeli projekt ukljucio ublehas Ahmed Bosnic (alfa&omega lista "Arka") vjerujte da su sad sve mogucnosti otvorene:
Je li dovoljno?
-
sasomange
sve je to plaho fino sto se ukljucio i Ahmed Bosnic, ali dok ja ne vidim Dzemaludina kako ispituje dali postoji zivot na dnu, i dok se prvo sisanje motke ne desi, onda djabe piramide, filozofija, trokutaste pizze, digitalni tespihi sve je to boful roba.
- kriticarka_nikova
I ja ga poznajem licno .kub lajkan wrote:Covjeka poznajem licno, i znam kakve je nuboloze u stanju izvaliti... i znam koliko je kod njega sve samo biznis i nista drugo... i znam koliko je iza njega propalih projekata...kriticarka_nikova wrote:Meni je Ahmed Bosnic cool lik sta ti je zasmetalo sto se tip prikljucio radovima?kub lajkan wrote:Ma kad sam vidio da se u cijeli projekt ukljucio ublehas Ahmed Bosnic (alfa&omega lista "Arka") vjerujte da su sad sve mogucnosti otvorene:
Je li dovoljno?
Tip je proputovao svijet........
Suocio se sa mnogim plemenima iz Afrike........
Vidio je raznih zanimljivih stvari na oovm dunjaluku.........
Napisao je jako zanimljive knjige,pa makar ih shvatali kao bestseleri.......
e stvarno mu je jak biznis poslije svega ova piramida......ako to ti tako gledas onda si TI TAJ koji gladnim ocima posmatra svijet oko sebe,pa tako vidis i Ahmeda kao takvog.
Navedi uz put jedan njegovi propali projekat.......
A ti?
Jesi ti proputovao svijet?
Jesi napisao neku knjigu pa makar ona bila sranje.
Jesi poznat po necemu,pa makar i po piramidi?
.......................
-
kub lajkan
Da je meni neko placao da putujem i zajebajem se po svijetu, kao sto je njemu tokom 80-ih placalo "Oslobodjenje" odnosno "Revije Press", napisati knjige o tome bi bio najmanji problem.kriticarka_nikova wrote:I ja ga poznajem licno .kub lajkan wrote:Covjeka poznajem licno, i znam kakve je nuboloze u stanju izvaliti... i znam koliko je kod njega sve samo biznis i nista drugo... i znam koliko je iza njega propalih projekata...kriticarka_nikova wrote: Meni je Ahmed Bosnic cool lik sta ti je zasmetalo sto se tip prikljucio radovima?
Je li dovoljno?
Tip je proputovao svijet........
Suocio se sa mnogim plemenima iz Afrike........
Vidio je raznih zanimljivih stvari na oovm dunjaluku.........
Napisao je jako zanimljive knjige,pa makar ih shvatali kao bestseleri.......
e stvarno mu je jak biznis poslije svega ova piramida......ako to ti tako gledas onda si TI TAJ koji gladnim ocima posmatra svijet oko sebe,pa tako vidis i Ahmeda kao takvog.
Navedi uz put jedan njegovi propali projekat.......
A ti?
Jesi ti proputovao svijet?
Jesi napisao neku knjigu pa makar ona bila sranje.
Jesi poznat po necemu,pa makar i po piramidi?
.......................
Ako je tebi to vrijedno divljenja, OK.... ti se tome divi...
Da ga znas licno, kao sto tvrdis, znala bi i koji su propali projekti ostali iza njega...
- manijak1
-
papak_eliminator
a sad fino copy paste svoje postove na Bos.Piramidu Sunca.
Ovo nije PIRAMIDA forum, drzite se teme.
Hvala
Ovo nije PIRAMIDA forum, drzite se teme.
Hvala