Modest Musorgski wrote:Ingot wrote:Jarane ako se stvarno desilo to o cemu sam pricao, onda vise nema mjesta nikakvim diskusijama, onda se zna da je piramida tu. Ugodnu diskusiju vam zelim a tebi savjet, ako vec hoces da svima zacepis usta, lopatu u ruke, popni se na otprilike na sredinu brda i samo kreni kopat u dubinu. Trebao bi nakon odredjenog vremena udarit u zid. Uslikaj, stavi ovdje i postaces slavan na svjetskoj razini
pa udari i ti lopatom pa dokazi suprotno

i drugi put se informisi, otidji u visocicu, procesljaj videa i zvanicne analize materijala starog vise od 5000 godina koje se nalaze ispod brda
Mi ko da pricamo o razlicitim stvarima. Gdje su bolan ti materijali, jesi li ti uopste bio tamo?
Ako neki naucnik mijenja pricu onda i nema neki kredibilitet. Na kraju sta znace sve diplome? Nista, bez dokaza.
Porictaj link koji sam stavio.
De mi objasni kako ljudi mogu kopati tunel i ne naci ama bas nikakve ostatke, ni oruzja, ni orudja, ni ljudske ostatke. Sve sto je prodadjeno datira iz preioda mnogo kasnijeg od navodnog vremena gradjenja piramde.
Ljudi doslovno lopatom kopaju tunel bez ikakve metodologije kojom se sluze arheolozi, cak i da nadju nesto vjerovatno ce to nesto unistiti, i to tunele kopaju volonteri, dok osmanagic onako volonterski putuje po svijetu i pise kojekakve knjige o nestalim civilizacijama. Kako je materijal kojim je navodno kasnije zatrpan tunel u stvari isti kao i materijal u zidovima tunela, potpuno isti, volonteri doslovno idu i prave tunel.
Do sad su trebali fakat doci do jebenog zida i cvrstog dokaza da ima piramida. Sve sto su nasli je objasnjeno. Par 'ploca' nastalih prirodnim putem kakve mozes vidjeti svugdje (provozaj se do autoputa koji se gradi), ko fol neki stari cement.