U kakvoj si ti zabludiAltsa wrote:Naprotiv oni su pametni a nase cure su glupe ko neka stvar.To su sve dobrostojeci kozojebi koji imaju sredstva da izdrzavaju tolike zene. To je sve cisti materijalizam. Jel mislite da ce visokoobrazovana bosnjakinja sa pristojnim poslom to uraditi. Hoce al u qurcu. Sve se svodi na ruralne sredine gdje te zene nemaju ni za hljeba. Normalno to ne opravdava njihove postupke.animals wrote:Ti su Arapi stvarno glupavi..
koji ce im klinac vise zena..i jedna je previse..
Ali sto kazu sam pao sam se ubio.
Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
-
Nisam_fin
#751 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
- LolaLola
#752 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Cisto sumnjam da ce i jedna visoko skolovana, dobro stojeca zena pristati da bude nekome treca, cetvrta zena.
-
Nisam_fin
#753 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Kao sto takve nikad nisu ljubavnice ili sponzoruse?
Vi bas u zabludi zivite ili se ne krecete dovoljno u drustvu sa ljudima. Ili se pravite da ne znate sta se desava....
Vi bas u zabludi zivite ili se ne krecete dovoljno u drustvu sa ljudima. Ili se pravite da ne znate sta se desava....
- uglavnomja
#754 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
ljubavnice i sponzoruse nisu isto.
sama rijec kaze sve.
ljubavnice su obicno zaljubljene i te veze traju "dugo" i nisu novcano uslovljene.
za razliku od ovih drugih, sve po cjenovniku.
sama rijec kaze sve.
ljubavnice su obicno zaljubljene i te veze traju "dugo" i nisu novcano uslovljene.
za razliku od ovih drugih, sve po cjenovniku.
- LolaLola
#755 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Zna se sta je tema, ni sponzoruse ni ljubavnice. Koje btw, ne podrzavam, kao ni poligamiju.
-
Nisam_fin
#756 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Hocu rci da ni jedno ni drugo ni trece ne uslovljava obrazovanost i status u drustvu.
- LolaLola
#757 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Nisam_fin wrote:Hocu rci da ni jedno ni drugo ni trece ne uslovljava obrazovanost i status u drustvu.
I ja rekoh da sigurno neces naci zenu advokata, sutkinju, poduzetnicu, film reziserku koja ce pristati da zivi u poligamiji.
-
Nisam_fin
#758 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
A nisu to jedine obrazovane zene na svijetu.LolaLola wrote:Nisam_fin wrote:Hocu rci da ni jedno ni drugo ni trece ne uslovljava obrazovanost i status u drustvu.
I ja rekoh da sigurno neces naci zenu advokata, sutkinju, poduzetnicu, film reziserku koja ce pristati da zivi u poligamiji.
I vjeruj mi da nisi svjesna na sta su ljudi sve spremni zarad svoje korsti. Bilo kakve
-
mirzaaa33
#759 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Znam ja jednu viskoobrazovanu, završila fakultet islamskih nauka pa se udala za Arapa