Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Moderator: O'zone
#51 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Shto rech', osobno, ogavno.
#52 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Jesi li ti baš ono liberal u svakom pogledu? Ako jesicommendatore wrote:Pa tema je zivi dokaz kakve smo marve prevrcemo tudje zivote a baska je sto uopste nema nikakvih jacih cinjenica o otrachativnim aspektima.
Mislim sta koga boli kurac kako ko zivi

- beautyfool
#53 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
bas crnjakdale cooper wrote:Ovo je zabrinjavajuće i sa jednog drugog aspekta. Pa zar smo mi Bosanci toliko loši da nam žene
radije pristaju da u Arapskim zemljama budu druge ili treće (ili četvrte) supruge nego li nama
prve i jedine.![]()
Crnjak.
![]()

#54 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Uzmimo da je sve ovo istina
Je li one izlaze samo kad muz dodje?
Je li ih varaju sa nasim muskarcima pod uslovom da zive odvojeno od roditelja i sl?
Je li one izlaze samo kad muz dodje?
Je li ih varaju sa nasim muskarcima pod uslovom da zive odvojeno od roditelja i sl?
#55 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
e to je ono...nedam svom radije cu dati tamo nekom drugombeautyfool wrote: bas crnjak

- insomnia78
#56 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Nevezano za ovo, ovdje je sve jasno, ali ne znam koji je djavo tim zenama sa arapima 
I vani pun kurac "zapadnjakinja" petlja sa arapima. Pri tom ne mislim na ove seike, to je ipak prostitucija
Cak je i engleska princeza furala halal kobaje

I vani pun kurac "zapadnjakinja" petlja sa arapima. Pri tom ne mislim na ove seike, to je ipak prostitucija
Cak je i engleska princeza furala halal kobaje

#57 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Mozda bolje prangijaju od nas?insomnia78 wrote:Nevezano za ovo, ovdje je sve jasno, ali ne znam koji je djavo tim zenama sa arapima
Cak je i engleska princeza furala halal kobaje![]()

- insomnia78
#58 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Haman
Jos sad kontam. Ovi poznatiji francuski arapi, svaki ozenjen bjelkinjom
Zato je Ribery sebi naso arapkinju

Jos sad kontam. Ovi poznatiji francuski arapi, svaki ozenjen bjelkinjom

Zato je Ribery sebi naso arapkinju

- insomnia78
#59 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Ovim malo labilnijim ta njihova posesivnost djeluje ko neka aman ljubav. "Toliko me voli da mi ne da suknju obuci, da me drugi ne gledaju"

#60 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Ma francuskinje cak i razumijem, ono sve go' peder i sta ce zene, mora u nesta.
Al' koji je klinac ovim nasim Hamsama?
Al' koji je klinac ovim nasim Hamsama?
- Kinesko prkno
#61 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Treba otvoriti agenciju,napravis profile pa ti arapine biraj.
Nek svaki salje po hiljadu mjesecno +100000 radnih mjesta i brzo cemo biti mala Svicarska sto ce vec logicno dovesti do pada RS-a ,ili lovacki receno jednom pi.kom dva zeca
Nek svaki salje po hiljadu mjesecno +100000 radnih mjesta i brzo cemo biti mala Svicarska sto ce vec logicno dovesti do pada RS-a ,ili lovacki receno jednom pi.kom dva zeca

#62 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
XXX.
Last edited by piupiu on 06/06/2016 17:36, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#63 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
dale cooper wrote:Ovo je zabrinjavajuće i sa jednog drugog aspekta. Pa zar smo mi Bosanci toliko loši da nam žene
radije pristaju da u Arapskim zemljama budu druge ili treće (ili četvrte) supruge nego li nama
prve i jedine.![]()
Crnjak.
![]()
pobuljena sa dvoje djece ... otac je prod'o k'o kozu ... mislim da bi prosjecan forumas poletio za tak'om

nego, neka se sve one poudaju, ali samo da ih muzevi povedu sa sobom, sve sa ocevima i paraimamima sto vjencavaju, i da ih ne vracaju.
dici ce nam se iq drasticno

#64 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
E jbg, ovo je vec rasizam.Point. wrote:Kako nisko kao zena moras pasto pa dati pxx xxx arapima.
Last edited by piupiu on 06/06/2016 17:46, edited 1 time in total.
Reason: Post je uredjen zbog neprimjerenog sadržaja
#65 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Slažem se.Fudo387 wrote:E jbg, ovo je vec rasizam.Point. wrote:Kako nisko kao zena moras pasto pa dati pxx xxx arapima.

Last edited by piupiu on 06/06/2016 17:47, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#66 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
jedan od razloga je i taj da jedan Bosanac nije u stanju da ponudi ono sto treba jednoj zeni (mislim na materijalno)kritichar wrote:one što je prejahalo pola grada su "iskusne", moderne, samostalne, moralne ......emancipovane,sirokih pogleda na svijet,kulturne,imaju svoje JA....bore se za "prava" zena...
a ove što legalizuju zajednicu, pred cijelim svijetom, one su za vas kurve
jbg...dok on konta koji ce tip odigrat na Real i Barselonu....ode zenka u Bosanski Dubai iliti Trnovo....

- bh.tornjak
#67 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
dobra doza rasizmaPoint. wrote:Kako nisko kao zena moras pasto pa dati pxx xxx arapima.
...a Bosanci (ili Balkanci uopce) sve miscem mirisu....bjeri ba...
1/3 populacije ima vise ociju nego zubi...1/3 vodu vidi sedmicno....o ostatak onih "mirisljavih" nema prebijene pare u dzepu da mu kozu zgulis......nemere hanumu ni na cevape jednom mjesecno izvest...
Last edited by piupiu on 06/06/2016 17:45, edited 1 time in total.
#68 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
.
Last edited by Nisrin on 08/12/2016 14:57, edited 3 times in total.
- commendatore
#69 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Iako nisam nesto fan arapaPoint. wrote:Kako nisko kao zena moras pasto pa dati pxx xxx arapima.
moram reci da sam vise smrdljivih bosnja procentualno po glavi vidio i europejaca
Last edited by piupiu on 06/06/2016 17:28, edited 1 time in total.
#70 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Korisnik isključen zbog kršenja pravila forumaPoint. wrote:Kako nisko kao zena moras pasto pa dati picke smrdljivim arapima.
14 dana
#71 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Navodno i kraljica jahala sultana Hashima.insomnia78 wrote:Nevezano za ovo, ovdje je sve jasno, ali ne znam koji je djavo tim zenama sa arapima
Cak je i engleska princeza furala halal kobaje![]()
#72 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Ropstvo je i kada si za plastičnu kanticu čorbe i 400g bijelog hljeba prisiljen i po kiši i po snijegu hodati do javne kuhinje.DaysleepeR wrote:očigledno je i tebe briga čim si na ovoj temiinsomnia78 wrote: A sta tebe briga za koga se ko udaje?
druga stvar, apsolutno me boli neka stvar, ja sam samo iznio očigledno, dok nema muža, žena sjedi kući i bavi se djecom, pa kad on dođe onda šetaju i lijepo im je
to je ropstvo i zatvor i kao čovjek koji živi u 2016 godini, apsoluto se i sa punim pravom gnušam takvog života i svjetonazora
Ljudi manite se kvazi moralisanja, svi vi manje više koristite ugostiteljske, trgovačke, usluge automehaničara, autopranice....tamo gdje radnici robuju od jutra do mraka za platicu od 300 do 500KM. I sve vas manje više zaboli ona stvar nad sudbinom ljudi koji tamo rade. Iskoristite pružene usluge, i produžite dalje. A sad ste kao zabrinuti za sudbinom ovih sponzoruša koje bolje žive od većine BH radnika iz privatnog sektora.
A gledano sa ekonomske strane, ove hanumice preko arapa, unesu određenu sumu novca u državu, na mjesečnoj bazi. Što nije loše

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#73 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Cuj prejahalo? Malo smrdimo na sovinizam?kritichar wrote:one što je prejahalo pola grada su "iskusne", moderne, samostalne, moralne ......
a ove što legalizuju zajednicu, pred cijelim svijetom, one su za vas kurve
#74 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
spreca wrote:sta sve nece izmisliti ovi mudohani arabski da bi jeftino guzili a i ove sto se udaju nebi nicim mrdnule osim guzovima da sta zarade da ne gladuju![]()
trazim jednu za drugu zenu...samo ozbiljne poruke na PP.....uslov da je prije braka napravim malo probnih voznji

-
#75 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Vanbracne i bracne zajednice su tretirane identicno, kao i djeca koja se rode u njima. Ali zna se i sta je i kako se definise vanbracna zajednica. Sigurno to nije Skype veza ili posjeta kad je lik tu poslom.Euridika wrote: Da, ali to su vanbračne zajednice. Imaju neka prava pred sudom, ali ne baš identična kao bračni drugovi. U svakom slučaju, nemaju legalitet braka.
Arapi se zene "vjerski" da ne bi bilo da su pocinili stagod haram, ako neko priuceno vjersko lice ili samoproklamovani sejh aminuju, eh, super onda je halal.
Postoji tako i institucija braka na odredjeno...traje dokle im traje seks.
Ja kontam da ove hanume radije daju nekom tako halal za placene racune, poneku veceru kad frajer dodje u Bosnu i poneki lancic...druge cure daju za par pica u klubu...ali da pristanu da budu DRUGA zena, i to neka s kojom on nece potomstvo, pa ne znam bas koliko se postuju. Ako je on faca i ako mu prva i zakonita zena znaju za ovu u Bosni, sto je onda bar ne odvede na godisnji u domovinu, da upozna svekra i svekrvu?!