Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izgleda da će bundesligaške zvijezde iz naše zemlje dobiti još jedno pojačanje u liku i djelu Senajida Ibričića. Evo nađoh ovu vijest na transfer market da su za njega zainteresirana čak 4 njemačka kluba, te da je HSV već poslao ponudu vrijednu 4 miliona eura
Hajduk Split attacking midfielder Senijad Ibricic (23) is tracked by SV Hamburg, Werder Bremen, FC Cologne and Borussia Dortmund. Hamburg have offered 4 milion euros.
Malo se pretjeruje sa Spahicem...sumljam čisto da je ikada iko u Schalkeu pomislio na njega kao rješenje u odbrani...pogotovu pogledajte da Schalke njeguje štopere engleskog tipa (iznad 185cm visine).
Nemojte me pogrešno shvatiti, drag mi je Spahić i svaka mu čast za igru u reprezentaciji i volio bih da je ovo istina, ali mislim da nema šanse
hepek071 wrote:Malo se pretjeruje sa Spahicem...sumljam čisto da je ikada iko u Schalkeu pomislio na njega kao rješenje u odbrani...pogotovu pogledajte da Schalke njeguje štopere engleskog tipa (iznad 185cm visine).
Nemojte me pogrešno shvatiti, drag mi je Spahić i svaka mu čast za igru u reprezentaciji i volio bih da je ovo istina, ali mislim da nema šanse
zaboravljas da je magathu nana porijeklom iz bosne