Bosanci ne nadajte se ukidanju viza
-
domoljub
#1 Bosanci ne nadajte se ukidanju viza
na adresi [email protected], a catovalo se na sajtovima http://europa.eu.int//comm/chat/index_en.htm i http://europa.eu.int//comm/chat/rehn/index_en.htm. Ren je uz pomoc prevodilaca odgovarao na srpskom, hrvatskom, bosanskom, makedonskom, albanskom, finskom i engleskom jeziku davao odgovore.
---------------------------------------------------------------------------------
mozete ga i vi pitati ako zelite sta vas interesuje.
---------------------------------------------------------------------------------
mozete ga i vi pitati ako zelite sta vas interesuje.
-
toxypat
Na 99% foruma koje sam posjecivao ni na jednom se niko nikada nije ponadao da ce drzavljanima BIH ukinuti vize za bilo koju europsku zemlju.
Ja sam jedno vrijeme sjedio i cekao ukidanje viza.... i prodjose 2 godine, i nisam odputovo dok mi buraz nije sredio portugalsku vizu.
25 hiljada papira kasnije, konacno odputovah.
izlaz je ili u novom pasosu jedino.
Sljedece generacije su zapecacene narednih 20 godina minimum.
Sto je steta jer treba svijeta vidjeti dok je covjek mlad.
Ja sam jedno vrijeme sjedio i cekao ukidanje viza.... i prodjose 2 godine, i nisam odputovo dok mi buraz nije sredio portugalsku vizu.
-
Prenj
Nemoj tako. Rekao je nama A. Terzic da ce vize biti ukinute u oktobru, a da ce se autoput graditi od februara.toxypat wrote:Na 99% foruma koje sam posjecivao ni na jednom se niko nikada nije ponadao da ce drzavljanima BIH ukinuti vize za bilo koju europsku zemlju.
Mi mu vjerujemo. On je nas premijer, nikad nas nije slagao.
I ako nisi znao, Bosna i Hercegovina je nastabilnija makroekonomija u regionu, tako nam je rekao premijer.
-
meatoverhere
Ispravno je "Bosanci ne nadajte se", a ne "Bosanci nenadajte se". Samo se odricni glagoli necu, nedam, nemoj i nisam pisu spojeno.
-
Zmaj_od_Lukavice
Da majku mu... on je odlucio da zrtvuje mir za suverenitet! On je rekao da cemo se boriti a ne dogovarati!!! Hm, cekaj... da ga nisam pomijesao s nekimvirgo wrote:Thanks, mister Vook Karadzic

-
meatoverhere
Ko god je zavrsio osam razreda skole, trebao bi znati gramaticki ispravno napisati bar dvije recenice. A jel' to i Vuk Karadzic persona non grata? Mozda da izmislimo novi jezik i novu abecedu.
-
sudnjidan
Da li vi mislite da je nekome od bih. politicara stalo do ukidanja viza? Oni mole Boga i rade sve da nam vize ne budu ukinute barem dok su oni na vlasti, odnosno da ogromna vecina njihovog birackog tijela nikad ne vidi kako su organizirane normalne drzave. Da ljudi odu makar do Slovenije a kamoli dalje, vidjeli bi kako "Ferhadija puna setaca (besposlicara) nije centar svijeta". Lakse je manipulirati sa neprosvijecenim masama koje nisu promolile nos dalje od Kantona Sarajevo a misle kako je postavljanje novog asfaltnog sloja na cesti od Otoke do Ilidze vrhunac brige vlasti za gradjanje i rjesavanja komunalnih problema metropole ciji je godisnji budzet pola milijarde maraka.
-
buhtelj
#19 Stanje nacije 2
Bezveze je da idete bilo kamo vani iz te preljepe, predivne i prije svega perspektivne drzave, gdje sve cvjeta
...... Pitajte vase politicare za koje ste glasovali BIH je raj na zemlji

-
BISCANIN2
Bezveze je da idete bilo kamo vani iz te preljepe, predivne i prije svega perspektivne drzave, gdje sve cvjeta ...... Pitajte vase politicare za koje ste glasovali BIH je raj na zemlji [quote][/quote]
Care za to smo mi tu da stvari ako bogda stavimo na svoje mjesto , najgore je ipak proslo ,mi imamo drzavu samo 10 god .NOve generacije nova drzava samo treba vremena .
Care za to smo mi tu da stvari ako bogda stavimo na svoje mjesto , najgore je ipak proslo ,mi imamo drzavu samo 10 god .NOve generacije nova drzava samo treba vremena .