Bosanci ne nadajte se ukidanju viza

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
domoljub

#1 Bosanci ne nadajte se ukidanju viza

Post by domoljub »

na adresi [email protected], a catovalo se na sajtovima http://europa.eu.int//comm/chat/index_en.htm i http://europa.eu.int//comm/chat/rehn/index_en.htm. Ren je uz pomoc prevodilaca odgovarao na srpskom, hrvatskom, bosanskom, makedonskom, albanskom, finskom i engleskom jeziku davao odgovore.
---------------------------------------------------------------------------------
mozete ga i vi pitati ako zelite sta vas interesuje.
gavrilo

Post by gavrilo »

ukidanje viza :?

al' si me slatko nasmijo :lol:
Prenj

Post by Prenj »

A. Terzic je obecao da ce vize biti ukinute u oktobru i ja mu beskonacno vjerujem.
Nece slagati, ljudina je to.
Bumbar

Post by Bumbar »

tko on da slaze???...ma nikaddaa :-) ...nema toga kod njega...(kuku meni)
gavrilo

Post by gavrilo »

Prenj wrote:A. Terzic je obecao da ce vize biti ukinute u oktobru i ja mu beskonacno vjerujem.
Nece slagati, ljudina je to.
ma kada bi se stvarno ukinule vize 50 % bi napustilo bosnu... :roll:

... za hercegovinu nisam siguran :D
toxypat

Post by toxypat »

Na 99% foruma koje sam posjecivao ni na jednom se niko nikada nije ponadao da ce drzavljanima BIH ukinuti vize za bilo koju europsku zemlju.

Ja sam jedno vrijeme sjedio i cekao ukidanje viza.... i prodjose 2 godine, i nisam odputovo dok mi buraz nije sredio portugalsku vizu.
25 hiljada papira kasnije, konacno odputovah.

izlaz je ili u novom pasosu jedino.
Sljedece generacije su zapecacene narednih 20 godina minimum.
Sto je steta jer treba svijeta vidjeti dok je covjek mlad.
Prenj

Post by Prenj »

toxypat wrote:Na 99% foruma koje sam posjecivao ni na jednom se niko nikada nije ponadao da ce drzavljanima BIH ukinuti vize za bilo koju europsku zemlju.

Ja sam jedno vrijeme sjedio i cekao ukidanje viza.... i prodjose 2 godine, i nisam odputovo dok mi buraz nije sredio portugalsku vizu.
25 hiljada papira kasnije, konacno odputovah.

izlaz je ili u novom pasosu jedino.
Sljedece generacije su zapecacene narednih 20 godina minimum.
Sto je steta jer treba svijeta vidjeti dok je covjek mlad.
Nemoj tako. Rekao je nama A. Terzic da ce vize biti ukinute u oktobru, a da ce se autoput graditi od februara.
Mi mu vjerujemo. On je nas premijer, nikad nas nije slagao.

I ako nisi znao, Bosna i Hercegovina je nastabilnija makroekonomija u regionu, tako nam je rekao premijer.
pitt

Post by pitt »

Ma sta ce vam vize....sjedite gdje ste :D:D Sta treba da vas zapad pokvari :D:D
toxypat

Post by toxypat »

He he he.

Neko mi je rekao da je SA-X poznati forum po sarajevskom humoru, nisu me slagali
Rekoh hajd da probam malo za promjenu.
he he

ja sam novi kolachich
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Ispravno je "Bosanci ne nadajte se", a ne "Bosanci nenadajte se". Samo se odricni glagoli necu, nedam, nemoj i nisam pisu spojeno.
virgo

Post by virgo »

Thanks, mister Vook Karadzic
Image
Zmaj_od_Lukavice

Post by Zmaj_od_Lukavice »

virgo wrote:Thanks, mister Vook Karadzic
Image
Da majku mu... on je odlucio da zrtvuje mir za suverenitet! On je rekao da cemo se boriti a ne dogovarati!!! Hm, cekaj... da ga nisam pomijesao s nekim :? Ko ce mu znati... ja jedno mislim prijepodne drugo poslepodne...

Image
virgo

Post by virgo »

Otac pismenosti cpckog Hapoga

Image
virgo

Post by virgo »

... i kad je pustio brkove...

Image
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Ko god je zavrsio osam razreda skole, trebao bi znati gramaticki ispravno napisati bar dvije recenice. A jel' to i Vuk Karadzic persona non grata? Mozda da izmislimo novi jezik i novu abecedu.
Lace

Post by Lace »

Bosanci nenadajte se ukidanju viza

nismo se ni nadali...ima li sta novo?
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Ma sve jedno ,kud god da maknes treba ti love ovi sto love imaju ti putuju i sa vizama bez problema , džaba moj domoljub tebi što ti ne treba viza kad nigdje ne mrdas .
8) 8)
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Da li vi mislite da je nekome od bih. politicara stalo do ukidanja viza? Oni mole Boga i rade sve da nam vize ne budu ukinute barem dok su oni na vlasti, odnosno da ogromna vecina njihovog birackog tijela nikad ne vidi kako su organizirane normalne drzave. Da ljudi odu makar do Slovenije a kamoli dalje, vidjeli bi kako "Ferhadija puna setaca (besposlicara) nije centar svijeta". Lakse je manipulirati sa neprosvijecenim masama koje nisu promolile nos dalje od Kantona Sarajevo a misle kako je postavljanje novog asfaltnog sloja na cesti od Otoke do Ilidze vrhunac brige vlasti za gradjanje i rjesavanja komunalnih problema metropole ciji je godisnji budzet pola milijarde maraka.
buhtelj

#19 Stanje nacije 2

Post by buhtelj »

Bezveze je da idete bilo kamo vani iz te preljepe, predivne i prije svega perspektivne drzave, gdje sve cvjeta :D :D :D ...... Pitajte vase politicare za koje ste glasovali BIH je raj na zemlji :D :D
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Bezveze je da idete bilo kamo vani iz te preljepe, predivne i prije svega perspektivne drzave, gdje sve cvjeta ...... Pitajte vase politicare za koje ste glasovali BIH je raj na zemlji [quote][/quote]

Care za to smo mi tu da stvari ako bogda stavimo na svoje mjesto , najgore je ipak proslo ,mi imamo drzavu samo 10 god .NOve generacije nova drzava samo treba vremena .
Mr_M

Post by Mr_M »

Privredna situacija u drzavi je iako se ne spominje jedan od faktora koji najvise odlucuju o tome hoce li se vize ukinuti ili ne. Evropa je svijesna sta bi nastalo kada bi se vize ukinule.
domoljub

Post by domoljub »

stvarno,zasto nas sviju trpaju u isti kos?????zbog onih drugih ili zbog nas samih.
Post Reply