bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
mozda ga je pod prisilom odvela maticarupitt wrote:pa zar mozes drugacije kad su herke u pitanju:D
pistolj u ledja, a olovku u ruku
i veli "POTPISI"
-
Bechir
Herke su plaho zahebate!
Ima onaj vic
ko gdje pare sakriva
kaze crnogorka: 'ja to medju halat - znam da onaj moj tamo nece nikad pogledat'
bosanka: 'ja to u knjigu - znam da moj haremlija (by danas) nikad u nju nece zavirit'
hercegovka: 'ja to stavim na sto' pa nek stisne muda da mi nesto kaze'

Ima onaj vic
ko gdje pare sakriva
kaze crnogorka: 'ja to medju halat - znam da onaj moj tamo nece nikad pogledat'
bosanka: 'ja to u knjigu - znam da moj haremlija (by danas) nikad u nju nece zavirit'
hercegovka: 'ja to stavim na sto' pa nek stisne muda da mi nesto kaze'
- anais_nin
ne moras ti mene ni u sta ubjedjivati, obadvoje isto tvrdimokekec wrote:
Vjeruj i ja sam polijen za mnoge stvari. Drzim se one:
Sto ne moras danas, ostavi za prekosutra. Samo sam u jednoj stvari detaljan i azuran.
A to je upoznavanje i poznavanje "dugmica", tako da u 90 posto slucajeva, od zvijeri, pravim
slatke, umiljate mace. Istina, zadnjih godina barkam samo dugmice moje drage mace,
pripitomljene odavno (zna ogrebati, ali i to ima svoju draz).
Herke su naizgled opasne, ali u njima kuca jedno veliko, njezno i hrabro srce.
A put do tog srca je slican hercegovackom kamenjaru. Na prvi pogled tezak, neosvojiv,
ali ko se upusti u avanturu, trud mu se isplati.
A mozda ja pricam o svim zenama?
Anais, bori se i koprcaj, ali ces i ti naletiti na "ludi kamen"
i bices umiljata kao jedna od Micerkinih macica.![]()
- anais_nin
nema nas sta ucutkati...procitaj moj post jos jednom pa ces vidjeti da sam to isto ja razjasnila....znaci nije do nas, nego treba s nama znatiSaraswati wrote:Jao Kekec, ako ih ovo ne ucutka, ja ne znam sta ce...kekec wrote:Vjeruj i ja sam polijen za mnoge stvari. Drzim se one:anais_nin wrote: a ja bih prije rekla da je u dosta slucajeva (naravno cast izuzetcima jer ih uvijek ima) muski dio hercegovine polijen za mnoge stvari...nije pitanje poznavanja, nisu ni oni sjevernije od Ivana nista manje pronicljivi, ni gluplji, ni naivniji
![]()
isto kao sto ne moze svako uci u kafez s divljom zivotinjom pa ostat ziv, ma koliko je poznavaoko se potrudi da skonta gdje se ista "pali i gasi" malu macu od te iste zivotinje pravi
samo prelistaj evo recimo ovu temu i vidjeces kako iste zene razlicito reaguju na razlicite pripadnike muskog pola koji su se upisali na ovoj temi
![]()
ko zna zna...ko ne zna bolje mu je da shuti
Sto ne moras danas, ostavi za prekosutra. Samo sam u jednoj stvari detaljan i azuran.
A to je upoznavanje i poznavanje "dugmica", tako da u 90 posto slucajeva, od zvijeri, pravim
slatke, umiljate mace. Istina, zadnjih godina barkam samo dugmice moje drage mace,
A put do tog srca je slican hercegovackom kamenjaru. Na prvi pogled tezak, neosvojiv,
![]()
Predivno
-
Saraswati
He he, Anais, nije mi promaklo...anais_nin wrote:nema nas sta ucutkati...procitaj moj post jos jednom pa ces vidjeti da sam to isto ja razjasnila....znaci nije do nas, nego treba s nama znatiSaraswati wrote:Jao Kekec, ako ih ovo ne ucutka, ja ne znam sta ce...kekec wrote: Vjeruj i ja sam polijen za mnoge stvari. Drzim se one:
![]()
Predivno
Ovo za usutkivanje sam mislila vishe figurativno
- kekec
Kako li ce mi tek biti lijepo u dzenetu,spreca wrote:Svi koji su sa herkama avtomatski sticu pravo na beneficije i idu direktno u dzenet.
kada mi je sada ovako lijepo sa mojom Herkom !
Valja li ova Anais, ha?
Hoce li skociti "cijena" Herkama
na forumskoj ljubavnoj burzi ?
- anais_nin
kekec wrote:Kako li ce mi tek biti lijepo u dzenetu,spreca wrote:Svi koji su sa herkama avtomatski sticu pravo na beneficije i idu direktno u dzenet.
kada mi je sada ovako lijepo sa mojom Herkom !![]()
Valja li ova Anais, ha?
Hoce li skociti "cijena" Herkama
na forumskoj ljubavnoj burzi ?
-
King Kikapu
tuj sammamica 31 wrote:mislim da se King vec ozenionejma ga
sinoc sam joj reko da cu u ovoj vezi ja bit hercegovka jer su mi na sa-x forumu rekli da su hercegovke zajebate, a ja moram drzat do renomea
Last edited by King Kikapu on 31/12/2006 10:31, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
registrovan wrote:King je dobro, ziv i zdrav samo je presao na forum religija.mamica 31 wrote:ti odmah po crnjaku udariopitt wrote:morebit da je vec rahmetlija....ko sadam:D
![]()
more bit bidne da je covjek sad na sedmom nebu
Ubuduce ga tamo trazite.
-
Vertigo
Primjetio sam da je najaktivniji na temi-Sta sam ja Bogu skrivio.mamica 31 wrote:registrovan wrote:King je dobro, ziv i zdrav samo je presao na forum religija.mamica 31 wrote: ti odmah po crnjaku udario![]()
more bit bidne da je covjek sad na sedmom nebu
Ubuduce ga tamo trazite.
- anais_nin
a ona ti se na to vjerovatno samo slatko i umiljato nasmijalaKing Kikapu wrote:tuj sammamica 31 wrote:mislim da se King vec ozenionejma ga
sinoc sam joj reko da cu u ovoj vezi ja bit hercegovka jer su mi na sa-x forumu rekli da su hercegovke zajebate, a ja moram drzat do renomea
-
mamica papucarka
jel nam King osto ziv u najludjoj noci sa Herkom i petardama

-
King Kikapu
eo se bori za zivotmamica 31 wrote:jel nam King osto ziv u najludjoj noci sa Herkom i petardama![]()
-
brdo
#198 Re: bosanac i hercegovka
zeni se pa sta budeKing Kikapu wrote:situacija je realna i konkretna...bio bih zahvalan na savjetima!
-
mamica papucarka
nadam se da si dobroKing Kikapu wrote:eo se bori za zivotmamica 31 wrote:jel nam King osto ziv u najludjoj noci sa Herkom i petardama![]()
-
King Kikapu
ma ko zmaj...jedino nemam tri glavemamica 31 wrote:nadam se da si dobroKing Kikapu wrote:eo se bori za zivotmamica 31 wrote:jel nam King osto ziv u najludjoj noci sa Herkom i petardama![]()