Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obzirom da sam pravi bolesnik sto se tice Mustanga koji sad nevezano za temu nosi slicnu auru kao Porše 911 Series, htjedoh da otvorim temu za koju ne nadjoh clanak na ovom kvazisajtu i da barem simbolicno cestitam BH momku za grandiozan uspjeh
slobodni ste komentarisat pohvalit pljuvat i kenjat kao i obicno
sto se tice mene i mog komentara za auto - da hocu nac negdje pola miliona pa da jedan ovaj Šelbi Snejk kupim za 40-50% cijene ovih evropskih gej "makina" - da si prepišem terapiju
_mufljuz_ wrote:
okej rekao si i sam sto ljudi sto ćudi (sto žena dvjesto sisa ) al nije bez razloga jeftiniji Mustang od evropskih vozila sličnih performansi, ali znaš ti to već.
Dosad najljepši poslije onih klasika, jes ga skiciro zemljak svaka mu dala. Meni se zadnji kraj ne sviđa baš ali to je njihov stil i neće da mijenjaju jebajiga
Kemo sine, samo ne otvaraj usta... Bio je decko na prezentaciji Ford-a KA u F-AC prije par godina, kao dizajner (dijela) unutrasnjosti, a kako je s Dobrinje, dovuklo ga... Sve je bilo dobro dok nije poceo pricati k'o saner sa Ploce... Izgubio sam namah dio pozitivnog osjecaja za filing spram njegovog uspjeha...
_mufljuz_ wrote:
okej rekao si i sam sto ljudi sto ćudi (sto žena dvjesto sisa ) al nije bez razloga jeftiniji Mustang od evropskih vozila sličnih performansi, ali znaš ti to već.
Dosad najljepši poslije onih klasika, jes ga skiciro zemljak svaka mu dala. Meni se zadnji kraj ne sviđa baš ali to je njihov stil i neće da mijenjaju jebajiga
ova ili ona ocean metalic plava sa bijelim stripsima - ah - ocam, štrc'o bi gore nego Cyntherea
vala ne znam - zadnji kraj mi bolesno dobro izgleda - i sto je najbitnije - ZNAŠ da je Mustang
Last edited by _mufljuz_ on 11/05/2014 12:49, edited 2 times in total.
drndalo wrote:Nemoj zezat, fakultetski obrazovan covjek, zaposlen u Fordovom razvoju, nastanjen u Njemackoj ? Pa nije baustelski pomocni radnik, a tako je zvucao...
a jebi ga ponijelo cojeka kako je došo u šeher - sve sama urbana elita
osnovne verzije ne bi trebale da budu vise od 30 000 dolara
ja sam se sjebo u USA kad sam vidio da jedan 0 km Ford Fokus kosta vise od 0 km Forda Mustanga
jebe ga ono MPG
"sadasnji" kosta 22k $ pocetna verzija - sad pogledah na Ford USA sajtu
Mustang nema vise Rear live axle nego IRS zato neka se ostala auta cuvaju ponija Sada i msutang moze da skrece
Nova Corvetta je gori hala, a pogotovo cijena. Mozda mi je draza od GT-R ne znam ni ja vise.
_mufljuz_ wrote:
vee-jay wrote:da imam para, kupio bih ga.
btw. koliko kosta?
osnovne verzije ne bi trebale da budu vise od 30 000 dolara
ja sam se sjebo u USA kad sam vidio da jedan 0 km Ford Fokus kosta vise od 0 km Forda Mustanga
jebe ga ono MPG
"sadasnji" kosta 22k $ pocetna verzija - sad pogledah na Ford USA sajtu
Naravno u evropi ce to da bude dosta skuplje kao sto gledam.
Mustang nije Mustang bez okruglih svjetala, ovaj mi sprijeda liči na nekog korejskog sportistu, nazad ok, ako je to ono na gornjoj slici. Ustvari, ovo i nije pravi Mustang, rađen je za europsko tržište, dakle, da zadovolji ukuse europljana, a ne prave ljubitelje američkih auta i njihove sirove mačo koncepcije.
Uvijek simpatisao Mustang iako mi je Chellenger moćniji , Shelby GT500 životinja . Ovaj novi koliko znam prvi globalni Mustang. Meni prednji kraj malo ne lezi ona svijetla uska ne znam. Inače Respect i svaka čast za našeg čovjeka sto se probio.
_mufljuz_ wrote:
sto se tice mene i mog komentara za auto - da hocu nac negdje pola miliona pa da jedan ovaj Šelbi Snejk kupim za 40-50% cijene ovih evropskih gej "makina" - da si prepišem terapiju
Postoji dobar razlog zato sto je jeftniji, jer za razliku od evropskih to je samo spoj zeljeza,plastike i velikog motora
_mufljuz_ wrote:
Postoji dobar razlog zato sto je jeftniji, jer za razliku od evropskih to je samo spoj zeljeza,plastike i velikog motora
svakom svacije ukusi su razliciti ali prije bih mustanga Šelbi Super Snajku nego citav Bajeriš Motorverk i dajmler....
HEMI od 5.7 litara kad cujes u daljini znas da je HEMI - znas da je americka sirovina zivotinja