Moderators: Charuga, Tomahawk11

i Jozic je Bosanac koji je dao gol na SP i to dva cini mi se, a ako se ne varam Katanec je dao Nijemcima, Jozic Kolumbiji, Piksi oba spancima, a Pape, Jozic i ne znam ko jos su dali Emiratima, a svaki se bola slavio, mada su mi Piksijevi najdrazi. jebote onda one euforije, i kako covjek od heroja posta tragicar, a sjecam se da si "tisinu nozem mogao sjeci" dok su se izvodili penali sa argentinom. I danas se cesto pitam sta bi bilo da smo onda prosli argentinu. Od italije smo bili mnogo jachi, ali da li bi se ponovilo prvo kolo s Njemackom ili bi napravili dramu i odigrali mnogo bolje. Znam sigurno da je Italija 90 bila ustvari samo najava generacije koja je dolazila i koja bi 1994. godine 90% uzela naslov, mada to nikad ne mozes tvrditi, a 1998, mislim i odbranila taj naslov. Kad je Hrtvatska 1998. bila treca, mozete misliti sta bi bilo da su tu jos bili Stojkovic, Mihajlovic, Jugovic, Mijatovic, Milosevic, Salihamidzic...A-ZO wrote:E da ti je znati, kako su npr. mostarci (hercegovci) slavili taj gol, pitaj ovoga sa nickom "mostarac"bosna forever wrote:ja, i?