Nur der BVB!!!
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#4026 Re: Borussia Dortmund
Sieg na 40 stepeni.
Nur der BVB!!!
Nur der BVB!!!
- fosna2014
#4027 Re: Borussia Dortmund
Schaaa laaa laaaa laaaa laaaa laaaa ...veella wrote:Sieg na 40 stepeni.
Nur der BVB!!!
... BVB BORUSSIA!
- veella
#4028 Re: Borussia Dortmund
Tek sad vidim da je Herta dala lazan golfosna2014 wrote:Schaaa laaa laaaa laaaa laaaa laaaa ...veella wrote:Sieg na 40 stepeni.
Nur der BVB!!!
... BVB BORUSSIA!
- veella
#4029 Re: Borussia Dortmund
Od utakmice protiv Volfsburga u kupu Nemačke prošle sezone Borusija iz Dortmunda je odigrala 15 mečeva pod novim trenerom, Tomasom Tuhelom, što prijateljskih, što prvenstvenih, što u Evropi.
Dobili su 14, uz neverovatne brojke u zvaničnim mečevima. Nakon pet mečeva na kojima su postizali minimum 4 gola desilo se i to da u prethodnom postignu "samo" tri protiv Herte, a vrlo lako je moglo da bude i više da se pojedinci nisu ispromašivali u tom duelu.
Ekipi je bio potreban "refresh", kompjuterskim rečnikom rečeno, i to u vidu novog trenera koji, barem za sada, sjajno predvodi ekipu.
Pre samo 6 meseci do godinu dana ekipu su vodeći igrači želeli da napuste u potrazi za novim angažmanom i novim izazovima u većim klubovima, atmosfera nije bila najbolja iako je Jirgen Klop činio sve po tom pitanju, a ekipa je tek pred sam kraj počela da igra bolje i da ređa pobede.
Ipak, oni su u ovom prelaznom roku učinili ono što je najbolje za jednu ekipu.
Ostavili su na okupu Humelsa, Gundogana i Rojsa, kičmu ekipe i najtraženije fudbalere od svih koje su imali u svojim redovima. Nije postojala ekipa svetske klase koja nije htela barem jednog od ove trojice. Pored njih, napadački potencijali Obamejanga i Mkhitarijana sve više dolaze do izražaja, naročito kada nema problema sa povredama Marka Rojsa.
Od utakmice protiv Volfsburga u kupu Nemačke prošle sezone Borusija iz Dortmunda je odigrala 15 mečeva pod novim trenerom, Tomasom Tuhelom, što prijateljskih, što prvenstvenih, što u Evropi.
Dobili su 14, uz neverovatne brojke u zvaničnim mečevima. Nakon pet mečeva na kojima su postizali minimum 4 gola desilo se i to da u prethodnom postignu "samo" tri protiv Herte, a vrlo lako je moglo da bude i više da se pojedinci nisu ispromašivali u tom duelu.
Ekipi je bio potreban "refresh", kompjuterskim rečnikom rečeno, i to u vidu novog trenera koji, barem za sada, sjajno predvodi ekipu.
Pre samo 6 meseci do godinu dana ekipu su vodeći igrači želeli da napuste u potrazi za novim angažmanom i novim izazovima u većim klubovima, atmosfera nije bila najbolja iako je Jirgen Klop činio sve po tom pitanju, a ekipa je tek pred sam kraj počela da igra bolje i da ređa pobede.
Ostavili su na okupu Humelsa, Gundogana i Rojsa, kičmu ekipe i najtraženije fudbalere od svih koje su imali u svojim redovima. Nije postojala ekipa svetske klase koja nije htela barem jednog od ove trojice. Pored njih, napadački potencijali Obamejanga i Mkhitarijana sve više dolaze do izražaja, naročito kada nema problema sa povredama Marka Rojsa.
Uz dužno poštovanje prema svim igračima koji su napustili Borusiju, za većinu nije bilo mesta u timu. Miloš Jojić nije dobijao priliku, a tek ove sezone nismo ni mogli očekivati tako nešto ako imamo u vidu da su dovedeni fudbaleri poput Gonzala Kastra i Julijana Vajgla, perspektivnog momka iz Minhena 1860.
Blaščikovski i Imobile su bili višak, nisu imali dobru prethodnu sezonu, posebno Imobile od koga se više očekivalo, pa će ove godine Ramos imati više prilike da se dokaže da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru i potencijalnom prijatnom iznenađenju sezone.
Nisu potrošili više od 20 miliona za pojačanja, Kampl je prodat za 11 miliona, Jojić za 3, prodati su i Kirh, Alomerović i Langerak, tako da ekipa nikako nije u debelom minusu ove sezone poput pojedinih klubova koji su trošili na sve strane.
U tim je stigao Adnan Januzaj, fudbaler Mančester junajteda koji je ove sezone zreliji i od koga se očekuje da se u potpunosti uklopi u napadački sistem Borusije iz Dortmunda.
Možda je rano suditi, ali činjenica da su zadržali sve svoje ključne igrače iz prethodne sezone, da su se "otarasili" pojedinaca koji bi teško mogli da igraju i koji bi bili nezadovoljni statusom, kao i da će ove godine biti dosta bolja ekipa bez debelog minusa na računima, Borusiju dovodi do titule ekipe koja je najbolje poslovala u ovom prelaznom roku u Bundesligi, ako ne i u Evropi.
Slažete li se?
Uz dužno poštovanje prema svim igračima koji su napustili Borusiju, za većinu nije bilo mesta u timu. Miloš Jojić nije dobijao priliku, a tek ove sezone nismo ni mogli očekivati tako nešto ako imamo u vidu da su dovedeni fudbaleri poput Gonzala Kastra i Julijana Vajgla, perspektivnog momka iz Minhena 1860.
Blaščikovski i Imobile su bili višak, nisu imali dobru prethodnu sezonu, posebno Imobile od koga se više očekivalo, pa će ove godine Ramos imati više prilike da se dokaže da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru i potencijalnom prijatnom iznenađenju sezone.
Nisu potrošili više od 20 miliona za pojačanja, Kampl je prodat za 11 miliona, Jojić za 3, prodati su i Kirh, Alomerović i Langerak, tako da ekipa nikako nije u debelom minusu ove sezone poput pojedinih klubova koji su trošili na sve strane.
U tim je stigao Adnan Januzaj, fudbaler Mančester junajteda koji je ove sezone zreliji i od koga se očekuje da se u potpunosti uklopi u napadački sistem Borusije iz Dortmunda.
Možda je rano suditi, ali činjenica da su zadržali sve svoje ključne igrače iz prethodne sezone, da su se "otarasili" pojedinaca koji bi teško mogli da igraju i koji bi bili nezadovoljni statusom, kao i da će ove godine biti dosta bolja ekipa bez debelog minusa na računima, Borusiju dovodi do titule ekipe koja je najbolje poslovala u ovom prelaznom roku u Bundesligi, ako ne i u Evropi.
Slažete li se?
- mO k3
#4030 Re: Borussia Dortmund
vella uz tebe sam
od sada sam BVB fan samo radi one vecina "bayernovih navijaca " 
- veella
#4031 Re: Borussia Dortmund
Ne mogu nam nista, svaka Ti cast pravi simO k3 wrote:vella uz tebe samod sada sam BVB fan samo radi one vecina "bayernovih navijaca "
- mO k3
#4032 Re: Borussia Dortmund
navijaci na baterije su toveella wrote:Ne mogu nam nista, svaka Ti cast pravi simO k3 wrote:vella uz tebe samod sada sam BVB fan samo radi one vecina "bayernovih navijaca "
![]()
- nKrkan
#4033 Re: Borussia Dortmund
Gledam navijači plaču za Groskrojcom i Kubom . Zadnja utakmicu da valja Groskrojc je odigro u decembru 2013. godine kad je ni on sam ne zna kako dao gol Marseju u zadnjoj utakmici grupe LP i obezbjedio BvB 1/8 . Dvije zadnje godine ga nema i čovjek nije kvalitet dostojan BVBa.
Kuba - forma nula , povreda ga satrala a u ovakvoj sezoni i pod Tuchelovom palicom ja mislim da on nema šta tražit . Svaka njemu čast za ono što je pružio BVBu ,al od prošlosti se ne živi . Tu su nove snage koje će nadopunit njegovo prazno mjesto možda čak i bolje od njega . Januzaj example
Kuba - forma nula , povreda ga satrala a u ovakvoj sezoni i pod Tuchelovom palicom ja mislim da on nema šta tražit . Svaka njemu čast za ono što je pružio BVBu ,al od prošlosti se ne živi . Tu su nove snage koje će nadopunit njegovo prazno mjesto možda čak i bolje od njega . Januzaj example
- vicious
#4034 Re: Borussia Dortmund
Nije baš da plaču za njima, ali radi se o igračima iz 2x šampionske ekipe, uvijek su davali 100% za tim, i zato imaju poštovanje navijača. Malo nostalgije na rastanku, i to je to.nKrkan wrote:Gledam navijači plaču za Groskrojcom i Kubom . Zadnja utakmicu da valja Groskrojc je odigro u decembru 2013. godine kad je ni on sam ne zna kako dao gol Marseju u zadnjoj utakmici grupe LP i obezbjedio BvB 1/8 . Dvije zadnje godine ga nema i čovjek nije kvalitet dostojan BVBa.
Svima je jasno da oni više nemaju perspektive u Dortmundu, Kuba bi možda i mogao da ga zdravlje posluži na duži period, ali i njemu će biti bolje negdje drugo jer je konkurencija prejaka.
- veella
-
Nadzorna_ploca
#4037 Re: Borussia Dortmund
Kuba i Grojskrojc su sigurno mogli pomoci BvB-u ali pretpostavljam da se klub odlucio za mladje snage sto je sasvim ok.
- veella
#4038 Re: Borussia Dortmund
Sutra se oprasta nasa Legenda BVB-a Leonardo de Deus Santos – skraceno Dede. 13 godina u BVB-u
80.000 ce biti na stadionu, pa gdje to jos ima
Prenos uzivo na TV Sport 1 bivsi DSF
http://youtu.be/nchyT3Dms0E
http://youtu.be/tzT7il-y59s
80.000 ce biti na stadionu, pa gdje to jos ima
Prenos uzivo na TV Sport 1 bivsi DSF
- Partijaner
#4039 Re: Borussia Dortmund
Ovog igraca sam veoma postovao.veella wrote:Sutra se oprasta nasa Legenda BVB-a Leonardo de Deus Santos – skraceno Dede. 13 godina u BVB-u![]()
80.000 ce biti na stadionu, pa gdje to jos ima![]()
Prenos uzivo na TV Sport 1 bivsi DSF![]()
- veella
#4040 Re: Borussia Dortmund
Hvala prijatelju za ovaj postPartijaner wrote:Ovog igraca sam veoma postovao.veella wrote:Sutra se oprasta nasa Legenda BVB-a Leonardo de Deus Santos – skraceno Dede. 13 godina u BVB-u![]()
80.000 ce biti na stadionu, pa gdje to jos ima![]()
Prenos uzivo na TV Sport 1 bivsi DSF![]()
- veella
#4041 Re: Borussia Dortmund
Spektakl u Dortmundu
88. min 11:13
Dede sa 45 m lijevom u same raslje ufffff
88. min 11:13
Dede sa 45 m lijevom u same raslje ufffff
- veella
#4042 Re: Borussia Dortmund
Dede zasluzio si ovakav opristaj
Ovo ima samo u Dortmundu
Ovo ima samo u Dortmundu
- veella
#4043 Re: Borussia Dortmund
Reus, Piszczek sad i Aubameyang povrijedjen
A u PM-u vise
A u PM-u vise
- Artest
#4044 Re: Borussia Dortmund
Za Weigla slusam hvalospjevke, da je u pitanju decko koji ce biti najbolji zadnji vezni u svijetu. Nisam ga gledao, pa ne znadem.
- veella
#4045 Re: Borussia Dortmund
Ja sam ga gledao, strasan fudbalerArtest wrote:Za Weigla slusam hvalospjevke, da je u pitanju decko koji ce biti najbolji zadnji vezni u svijetu. Nisam ga gledao, pa ne znadem.
- veella
#4046 Re: Borussia Dortmund
Ciko cepa voleom uffff Mikiiiiii majstore 
- veella
#4047 Re: Borussia Dortmund
Kagawa kakav pas
Vodimo 3:2
Vodimo 3:2
- veella
#4048 Re: Borussia Dortmund
Joj ti sunca kakav penal Aube

- veella