Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma jbt ga sta god da je, sigurno ce fuliti SP, cak i Low rece poslije utakmice da mu je noga natekla tj clanak uzasno. Steta prava, ali eto dobro za nas nakon sto naguzimo Francuze, protiv koliko toliko sada slabijih Svaba
nKrkan wrote:Elf osta bez najboljeg igrača nadam se da če ga Draxler zamjenit
Ima Schurle koji je slican igrac, ali Reus je Reus.
-------------------------Neuer
Lahm- Mertezacker (Boateng) - Hummels- Howedes
-------------------Khedira- Schweini
Schurle----- Kroos (Gotze)--------------Podolski
----------------Muller (Klose)
dinooh wrote:Eto Mustafi umjesto Reus-a. Kako ih glupost unisti jbt
Koji glupan, pozva kloc stopera.
pametno mu je sto je uzeo mustafija.
da je vratio meyera ili vollanda, cijelo svjetsko proveli bi na klupi. a mustafi se bori za prvih 11.
Nema zeleni logike da umjesto ofanzivnog igraca ubacuje defanzivnog, koji ce mu klinac stoper kad ih ima previse, pogledaj samo listu, ako dobije minutazu evo moje glave. Ide samo sa jednim klasicnim spicem nije dobre glave nikako, morao je zovnuti makar Vollanda ili Kislinga ali ovaj drugi je nemoguce teorija jer je u svadji sa njim.
Partijaner wrote:
Koji glupan, pozva kloc stopera.
pametno mu je sto je uzeo mustafija.
da je vratio meyera ili vollanda, cijelo svjetsko proveli bi na klupi. a mustafi se bori za prvih 11.
Nema zeleni logike da umjesto ofanzivnog igraca ubacuje defanzivnog, koji ce mu klinac stoper kad ih ima previse, pogledaj samo listu, ako dobije minutazu evo moje glave. Ide samo sa jednim klasicnim spicem nije dobre glave nikako, morao je zovnuti makar Vollanda ili Kislinga ali ovaj drugi je nemoguce teorija jer je u svadji sa njim.
ima logike. lahma gura na 6icu a großkreutz nije dovoljno dobar za odbranu.
mustafi igra na poziciji iv a moze i rv. konkurent mu je boateng.
a za vollanda. uzmi sastav od sinoc i umjesto reusa pocinje utakmicu podoslki. na klupi ti je onda: götze, özil, draxler i klose. i mislis stavrno da bi ubacio vollanda pored ovih igraca?
a on ionako nije klasicni spic.
Boateng, Hummels i Per su stoperi, znaci nema sanse da bude ubacen prije Mertesa, Klose je jedini pravi spic u ekipi i to je veoma rizicno za jednu repku koja hoce zlato na prvenstvu, ali volio bi da mu se to hoce obit o glavu.
Partijaner wrote:Boateng, Hummels i Per su stoperi, znaci nema sanse da bude ubacen prije Mertesa, Klose je jedini pravi spic u ekipi i to je veoma rizicno za jednu repku koja hoce zlato na prvenstvu, ali volio bi da mu se to hoce obit o glavu.
pa bolji je müller spic od vollanda.
i nije mourinho trener pa da spic ima toliko bitnu ulogu.
Po meni bi odbrana terbala biti sljedeca
Lahm-Hummels-Boa (Mert)- How (Boa)
Ne smijes Durma staviti na lijevu stranu, a Lahm dobro igra na toj poziciji iako nije igrao dugo tu.
Partijaner wrote:Boateng, Hummels i Per su stoperi, znaci nema sanse da bude ubacen prije Mertesa, Klose je jedini pravi spic u ekipi i to je veoma rizicno za jednu repku koja hoce zlato na prvenstvu, ali volio bi da mu se to hoce obit o glavu.
Ali je morao Kisling zato.
Low glumi Pepa i to mi se ne svidja.
to je i problem koji je nastao sa lahmom. zbog toga je pozvao großkreutza da ga desno mijenja - a sinoc je pokazao koliko je spretan na ovoj poziciji.
Jebo ga Armenija i prijateljska i onaj sto ga nagazi i nebo plavo plavetno!!! Kako mi je zao Reusa, haos Allaha mi!
I onom supku ako Lahma stavi na zadnjeg veznog odmah jebem sve po spisku! A vidim i Lahm sere, citam izjavu kao volio bih tu igrati, a znamo koliko mu je njegovo misljenje znacajno, tako da ocekujem da ce i igrati na toj poziciji.
To sto ekipa ispasta i sto mora neki levat na desnog beka, ma jebo to, bitno je da Lahm sebi ugodi. Supcic mali!
Mislim Boateng ili Grosskreuz na beku, to bi bas veselo bilo!
BHF_Manijak wrote:Jebo ga Armenija i prijateljska i onaj sto ga nagazi i nebo plavo plavetno!!! Kako mi je zao Reusa, haos Allaha mi!
I onom supku ako Lahma stavi na zadnjeg veznog odmah jebem sve po spisku! A vidim i Lahm sere, citam izjavu kao volio bih tu igrati, a znamo koliko mu je njegovo misljenje znacajno, tako da ocekujem da ce i igrati na toj poziciji.
To sto ekipa ispasta i sto mora neki levat na desnog beka, ma jebo to, bitno je da Lahm sebi ugodi. Supcic mali!
Mislim Boateng ili Grosskreuz na beku, to bi bas veselo bilo!
Nije njega niko nagazio, nego je ubacio svoju nogu gdje nije trebao. Pa prijateljska je, nije finale SP. Ako bude igrao sa dvije sestice, bolje da Lahm igra nego Khedira, s obzirom da nije odigrao 90 minuta u zadnjih 6-7 mjeseci.
Hajmo realno gledati i raspodjeliti snage. Da li ti je bolje da imas Khediru u paru sa Schweinsteigerom, iako nije dugo igrao, i tako imas vezni red recimo na 70%, te Lahma na desnom boku sa 90% (ovi postoci su kvalitet neki, okvirni), ili ti je bolje da imas u paru u veznom redu Lahm - Schweinsteiger sa 90%, ali Grosskreuza n beku sa 50%?
Ne svidja mi se nikako ta opcija, jer i u Dortmundu lik je silom prilika desnog beka igrao. Niti mu je to prirodna pozicija, niti je tu aman zaman sta pokazao.
BHF_Manijak wrote:Hajmo realno gledati i raspodjeliti snage. Da li ti je bolje da imas Khediru u paru sa Schweinsteigerom, iako nije dugo igrao, i tako imas vezni red recimo na 70%, te Lahma na desnom boku sa 90% (ovi postoci su kvalitet neki, okvirni), ili ti je bolje da imas u paru u veznom redu Lahm - Schweinsteiger sa 90%, ali Grosskreuza n beku sa 50%?
Ne svidja mi se nikako ta opcija, jer i u Dortmundu lik je silom prilika desnog beka igrao. Niti mu je to prirodna pozicija, niti je tu aman zaman sta pokazao.
Ja bi vise volio da imam dvije sestice koje su na 90% jer su oni ti koji zasutavljaju napade i prekidaju ih. Khedira nece moci protiv Portugala, pa i USA. Protivg Gane ce moci. Groskotza nikad ne bi desno stavio, kad ima Howedes koji moze igrati desno. Njemackoj je veci problem lijevi bek nego desni.
Mali Durm nije los, ali bojim se da ne izgori protiv Portugala, tako da bi fakat bio rizik ga stavit.
Ne mogu da shvatim da evo u 5-6 godina nisu uspjeli u tim mladjim kategorijama kvalitetne bekove izbaciti, sve im ide iz tih akademija u koje je ulozeno brdo love, ali bekovi ni naopako!