Lektore...harry825 wrote:sa nekim ko kaže "sreČu" definitivno nema svrhe raspravljatikmirsad wrote:Sigurno je da i u NS, kao i u svakoj drugoj, ima takvih ljudi kakve si opisao... čak i ja znam neke koji odgovaraju tvom opisu... tebe na sreču ne poznajem, iako mi po svemu što si napisao, potpuno odgovaraš briljantnom opisu..harry825 wrote: opa pa ti si i član stranke, hahaha, nisi relevantan za raspravu onda uopšte, haha recimo ja nisam član nijedne stranke pa otvoreno govorim bez ustezanja, a obično su članovi NS iskompleksirane balije koje se stide svog porijekla pa misle da su cool i "svjetski" ako su u NS, sve znaju, u sve se razumiju a sve sami šupljoglavci i blebetala, nemate pojma koliko ste jadni
Niko ti, kao članu ni jedne stranke, ne uskračuje pravo da govoriš otvoreno i bez ustezanja.... ali trebaš naučiti da pravo na otvoren govor bez ustezanja... ne podrazumjeva pravo na neargumentovano vrijeđanje, pljuvanje, etiketiranje, podmetanje, prosipanje svog jeda i gnoja...generalno po svim članovima NS-a... vidljivog u tvom postu ... a kojeg veoma ambiciozno nazivaš... raspravom...
Neko je tebi, gadno povrijedio sujetu.
U pravu si... kao umišljeni "cool i svjetski" član Naše Stranke... iskompleksirani balija... koji se stidi svog porijekla...šupljoglavac...blebetalo... jadnik... zaista nisam dostojan da nastavim takvu visiko intelektualnu i civilizovanu "raspravu" s tobom.
Moraš ovdje pronači nekoga sebi ravnog...
ps
Nastaviš li ovako neargumentovano, ničim izazazvan vrijeđati i etiketirati ljude, vjerovatno samo praviš posla Čmolji.![]()
![]()
Boriša Falatar - predsjednik?
- kmirsad
#951 Re: Boriša Falatar - predsjednik
- Pandakonda
#952 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Retweeted Boriša Falatar (@BFalatar):
Radujem se skorom putu prema Hercegovini i razgovoru sa građankama i građanima Mostara, Čapljine i Širokog Brijega.
Vidimo se u četvrtak i petak.
Uzeti dole glasove bi bilo idealno, sigurno više šansi za to ima od Komšića
Radujem se skorom putu prema Hercegovini i razgovoru sa građankama i građanima Mostara, Čapljine i Širokog Brijega.
- Toffee karamela
#953 Re: Boriša Falatar - predsjednik
o čemu ti pričaš? pa on dolje ima sve šanse da ga kamenuju ili pronosaju na tabutu na nekom idućem karnevalu jer će pomisliti da je srbin (zbog imena)Pandakonda wrote:Retweeted Boriša Falatar (@BFalatar):
to kao prvo
kao drugo, odakle su ga izvukli ovi veleumovi iz NS? i je li im impuls za to možda bila kandidatura Mirsada Hadžikadića, outsider s finim kosmopolitskim štihom koji se nekome u njihovom štabu učinio kao opasan kandidat??? pa onda i oni dovedoše nekog svog Hadžikadića, zapravo savršenog anonimusa? je li im se sva pamet i strategija svela na to? uzeće par hiljada glasova pravom pobjedniku i to je sve?
Zbog ove šprdnje i šege s ovim momkom GUBE MOJ GLAS (sa prošlih izbora). Njih kao stranku još uvijek ne mogu optužiti ni za kakvu gadariju većih razmjera, samo ne volim da u ovakvom kolapsu i ambisu u koji se survavamo neko pokušava još i da me pravi budalom.
-
mesarkoni
#954 Re: Boriša Falatar - predsjednik
ma kakva tudja stranka pedjica stalno ugrozen sabina gleda u Beograd i knez Mihajlovu falatar mi se čini ponajbolji tamo i iskren al zavaljen
poslali ga u akciju bez municije a sami ne smiju od sujete da se kandiduju..itd 
-
putokaz1
#955 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Peđa ,Sabina i Forto se NEMOGU kandidovatmesarkoni wrote:ma kakva tudja stranka pedjica stalno ugrozen sabina gleda u Beograd i knez Mihajlovu falatar mi se čini ponajbolji tamo i iskren al zavaljenposlali ga u akciju bez municije a sami ne smiju od sujete da se kandiduju..itd
Peđa Srbin u sarajevu pa gdje to ima
Sabina ugledala se na druge političara koji mijenjaju stranke ona odlučila da promjeni nacionalnost,malo Bošnjakinja malo Ostala
Forto Ostali
Na rad njih troje sve pohvale,cijenjim kao osobe,ali političko rukovođenje im je kao kod Komšića ili Nikšića NULA
Kandidranje Bukve je AUTOGOL,a i Falatar mi liči na to,teorijski može ga spasiti samo glasači SDP a daga nekim čudom podrže
Brzopletan izbor Falatara,anonimusa istina Kvalitetnog anonimusa,može biti poguban za stranku a za Komšića pogotov osta Željko bez fotelje
Falatar je trebao biti kandidata za načelnika Centra,novo lice,mlad obrazovan itd
Ovo sad liči na Cirkus ili smišljen plan DODIK-ČOVIĆ-IZETBEGOVIĆ
Moj stav je da se trebala udaraiti na najslabiju kariku tj SDA,zbog razlaza i nastanka NIP PDA NBL NZBLOKA... ali Ljevica misli drugačije treba Majorizirati
Falataru treba dati šansu u vladi KS i Hadžikadiću da se pokažu kao Premijeri Ministri steknu popularnost ''osjete zanat BH politike'' kako se pobjeđuje
- kmirsad
#956 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Šta bi to Falatar sa svojim silnim iskustvom i ličnim vezama u međunarodnoj politici... u UN-u, u UNICEF-u i drugim međunarodnim organizacijama... dakle onom u čemu je neosporan ekspert u odnosu na ostale kandidate za Presjedništvo BiH.. mogao i trebao da uradi i Skupštini ili Vladi KS...u tijelima koje nemaju apsolutni nikakve nadloženosti u međunarodnoj politici...
Jedino da koristi svoje veze, osnuje kakvu Agenciju za zapošljavanje na nivou KS i posreduje u nalaženju posla u međunoridnim institucijama i organizacijama... našoj omladini,( ali i nezadovoljnim slabo plačenim stručnjacima u svojim oblastima)... onoj koja još nije otišla iz BiH trbuhom za kruhom...i pomaže SDA, HDZ, SNSD, SBB, SDP... time što će poslati sve nezadovoljne birače kojim od njihovog vladanja nemaju baš ništa i ne glasaju za njih, u bijeli svjet, kako bi ovdje ostali i povečali koncentraciju svojih gruntovnih birača... uhljeba... koje su pozapošljevali u državne firme. bez konkursa, koji su zadovoljni vlašču, svojim ćivotom i plačama i ne pada im na pamet idi odavde bilo gdje... pa da im kriminalizirana političke mecene iz nabrojanih stranaka dobijaju vlast sa još večim procentom,
Vladajučle stranke otvaraju šampanjac svaki put kad čuju da je kakav dugodišnji član stranke... Biro za zapošljavanje... otišao negdje u svijet... u pizdu materinu...Samo neka idu...sretan vam put...
Mirsad Hađikadinić bi trebao na takve poslove, tu je on ekspert i tu bi njegova znanja mogla biti kvalitetno iskorištena u interesu BiH.
Jedino da koristi svoje veze, osnuje kakvu Agenciju za zapošljavanje na nivou KS i posreduje u nalaženju posla u međunoridnim institucijama i organizacijama... našoj omladini,( ali i nezadovoljnim slabo plačenim stručnjacima u svojim oblastima)... onoj koja još nije otišla iz BiH trbuhom za kruhom...i pomaže SDA, HDZ, SNSD, SBB, SDP... time što će poslati sve nezadovoljne birače kojim od njihovog vladanja nemaju baš ništa i ne glasaju za njih, u bijeli svjet, kako bi ovdje ostali i povečali koncentraciju svojih gruntovnih birača... uhljeba... koje su pozapošljevali u državne firme. bez konkursa, koji su zadovoljni vlašču, svojim ćivotom i plačama i ne pada im na pamet idi odavde bilo gdje... pa da im kriminalizirana političke mecene iz nabrojanih stranaka dobijaju vlast sa još večim procentom,
Vladajučle stranke otvaraju šampanjac svaki put kad čuju da je kakav dugodišnji član stranke... Biro za zapošljavanje... otišao negdje u svijet... u pizdu materinu...Samo neka idu...sretan vam put...
Mirsad Hađikadinić bi trebao na takve poslove, tu je on ekspert i tu bi njegova znanja mogla biti kvalitetno iskorištena u interesu BiH.
Last edited by kmirsad on 16/05/2018 08:23, edited 1 time in total.
- kmirsad
#957 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Prvo, pa muško.mesarkoni wrote:ma kakva tudja stranka pedjica stalno ugrozen sabina gleda u Beograd i knez Mihajlovu falatar mi se čini ponajbolji tamo i iskren al zavaljenposlali ga u akciju bez municije a sami ne smiju od sujete da se kandiduju..itd
Udri muški.
Sjajna i dubodoumna analiza.
Čestitam nas prvom postu na Klix-u
i želim dobrodošlicu...
mesarkoni
-
putokaz1
#958 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nikako da zapamtim ime našem bududćem Predsjendiku
Boris,Boriša,Bariša
Kako ću nać na listiću
Hvalatar ili kao
Mogu se desiti dvije stvari
-Da pobjedi
-Da oduzme Komšiću pobjedu
Prvi slučaj je majorizacija Hrvata ko što bi reko Drug Čović
Drugi slučaj poraz Ljevice
O liku i djelu Biriše Falatara,opet griješim nenamjerno Boriše Falatara SVE NAJBOLJE bit će zaboravljen nakon izbora,osim u slučaju NEOČEKIVANE pobjede
Cilj:Nagovoriti SDP i neutralne da ga podrže
Boris,Boriša,Bariša
Kako ću nać na listiću
Hvalatar ili kao
Mogu se desiti dvije stvari
-Da pobjedi
-Da oduzme Komšiću pobjedu
Prvi slučaj je majorizacija Hrvata ko što bi reko Drug Čović
Drugi slučaj poraz Ljevice
O liku i djelu Biriše Falatara,opet griješim nenamjerno Boriše Falatara SVE NAJBOLJE bit će zaboravljen nakon izbora,osim u slučaju NEOČEKIVANE pobjede
Cilj:Nagovoriti SDP i neutralne da ga podrže
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#959 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”harry825 wrote:
opa pa ti si i član stranke, hahaha, nisi relevantan za raspravu onda uopšte, haha recimo ja nisam član nijedne stranke pa otvoreno govorim bez ustezanja, a obično su članovi NS iskompleksirane balije koje se stide svog porijekla pa misle da su cool i "svjetski" ako su u NS, sve znaju, u sve se razumiju a sve sami šupljoglavci i blebetala, nemate pojma koliko ste jadni
» harry825
mjesec
-
putokaz1
#960 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ne viddim razlogal eto ako Čmoljo kaže ok.
- kmirsad
#961 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Budi siguran da naši administratori i moderatori savršeno dobro poznaju pravila foruma koje smo činom registracije prihvatili.putokaz1 wrote:Ne viddim razlogal eto ako Čmoljo kaže ok.
Ako kojim slučajem neko ta pravila nije pročitao a potpisao ih je... do njega je...i to ga ne opravdava... po meni ovdje se ne radi samo o pravilima foruma... nego i o kučnom odgoju vezanom za kulturnu i civilizovanu diskusiju...
Ničim ga nisam uvrijedio, a on me nazvao iskompleksiranim balijom koji se stidi svog porijekla, šupljoglacem,blebetalom, jadnikom...
Registrovao sedanas na forum, napisao še će potrošiti 10 ooo km, ako ih dobije, a odmah zatim drugi... u kojem je sve članove NS-a navrijeđao i nazvao najpogrdnijim imanima.
Ako sam ga uvrijedio, neka i mene banuje.
Doduše, ne možeš ni biti banovan za svoje misli, zbog kojih bi mogao biti banovan, a koje nisi iznio javno na forumu.
PS
Nisam mu prijavio post i tražio banovanje.
Last edited by kmirsad on 16/05/2018 12:56, edited 3 times in total.
-
putokaz1
#963 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Da to je razlog vidio sam kasnije
-
mesarkoni
#964 Re: Boriša Falatar - predsjednik
kmirsad wrote:Prvo, pa muško.mesarkoni wrote:ma kakva tudja stranka pedjica stalno ugrozen sabina gleda u Beograd i knez Mihajlovu falatar mi se čini ponajbolji tamo i iskren al zavaljenposlali ga u akciju bez municije a sami ne smiju od sujete da se kandiduju..itd
Udri muški.
Sjajna i dubodoumna analiza.
Čestitam nas prvom postu na Klix-u
i želim dobrodošlicu...![]()
mesarkoni
Hvala bro!
- kmirsad
#965 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nema na čemu drug mesarkoni... 
- Skijaš
-
putokaz1
#967 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Konačno da mu neko zna imeSkijaš wrote:Boriša
Svi osim Mirsadak lupamo ime te Borče te Borki te Boris te Baroš te Bariša
- Smrcak15
#968 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Najveca pobjeda izbora bi bila da falatar i hadzikadic pobjede i udju u predsjednistvo, ako sa njim dvojicom ne bi krenuli naprijed necemo ni sa kim.
- seln
#969 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ma krenuli bi naprijed vam' k'o Tito na celu proletera...Smrcak15 wrote:Najveca pobjeda izbora bi bila da falatar i hadzikadic pobjede i udju u predsjednistvo, ako sa njim dvojicom ne bi krenuli naprijed necemo ni sa kim.
-
criticos
#970 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Upravo sam pročitao na njegovom osobnom facebook profilu da će danas i sutra biti u Širokom, Mostaru, Čapljini i Ljubuškom. Tko ono reče, neka ide u Široki i po Hercegovini? Izgleda da ode.
-
putokaz1
#971 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jadni miSmrcak15 wrote:Najveca pobjeda izbora bi bila da falatar i hadzikadic pobjede i udju u predsjednistvo, ako sa njim dvojicom ne bi krenuli naprijed necemo ni sa kim.
- kmirsad
#972 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Upola jadni... Boriša će pobjediti...
Baš me zanima kako će proči u Hercegovini...
Uvjeren sam da će biti dobro
... ali... 
Baš me zanima kako će proči u Hercegovini...
Uvjeren sam da će biti dobro
- Capsicum
#973 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ima li gdje slika iz Mostara juče? Kažu bio saobraćajni kolaps, desetine hiljada građana se želilo upoznati sa Falatarom, morala intervenisati policija 
- kmirsad
#974 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Capsicum wrote:Ima li gdje slika iz Mostara juče? Kažu bio saobraćajni kolaps, desetine hiljada građana se želilo upoznati sa Falatarom, morala intervenisati policija
Gledao sam neki video... i intervju sa nekom mostarskom novinarkom... šetali gradom, dosta ljudi prilazi, pozdravlja
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#975 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ma sasvim je logicno da toga nije bilo jer freneticno odusevljenje Mostaraca Emirom Suljagicem traje jos od 2014....Capsicum wrote:Ima li gdje slika iz Mostara juče? Kažu bio saobraćajni kolaps, desetine hiljada građana se želilo upoznati sa Falatarom, morala intervenisati policija