Boriša Falatar - predsjednik?
- 512MB
#1576 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Falatarov IQ je upitan, a i zvuci debilski kad ga slusam...
- BHCluster
#1577 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Kikibombona wrote:Zao ti Srba?BHCluster wrote:Sta ce inenadio ga broj glasova koje je Komsic dobio a nije sto Srbi nisu konstitutativni i "nekim" kantonima, sto Covic docekuje ratne zlocince, slavi UZP itd... Sta kaze vodio agresivnu iskljucivu politiku protiv naroda kojeg treba da predstavlja.
- BHCluster
#1578 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Postoji li razlika imedju virtualnog i stvarnog?kmirsad wrote:Zašto ti je anketa smiješna...glasalo gotovo 200 forumaša koji dolaze na PDF politika, dakle bezmalo, svi... mislim da kvalitetno odražava mišljenje forumaša sa Klix-a, u svakom slučaju identično je sa stvarnim stanjem u URBANIM GRADSKIM izbornim jedinicama.BHCluster wrote:Anketa?kmirsad wrote:Anketa baš i ne govori u prilog tvojoj tvrdnji...
da-bog-da-mi-oci-ispale-ako-lazem-t150153s375.html
- mO k3
#1579 Re: Boriša Falatar - predsjednik
zar tebi nije zao??... svaki gradjanin na svakome pedlju domovine Bosne i Hercegovine treba da ima i uziva ista prava , ali kako vidim boli tebe ona stvar za SrbeKikibombona wrote:Zao ti Srba?BHCluster wrote:Sta ce inenadio ga broj glasova koje je Komsic dobio a nije sto Srbi nisu konstitutativni i "nekim" kantonima, sto Covic docekuje ratne zlocince, slavi UZP itd... Sta kaze vodio agresivnu iskljucivu politiku protiv naroda kojeg treba da predstavlja.
- kmirsad
#1580 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovitBHCluster wrote: Postoji li razlika imedju virtualnog i stvarnog?
Izborna jedinica opština Centar Sarajevo...21,3%
Ciglane...32,80 %
- Kikibombona
#1581 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sve mi suze niz ledja radi Srba.mO k3 wrote:zar tebi nije zao??... svaki gradjanin na svakome pedlju domovine Bosne i Hercegovine treba da ima i uziva ista prava , ali kako vidim boli tebe ona stvar za SrbeKikibombona wrote:Zao ti Srba?BHCluster wrote:Sta ce inenadio ga broj glasova koje je Komsic dobio a nije sto Srbi nisu konstitutativni i "nekim" kantonima, sto Covic docekuje ratne zlocince, slavi UZP itd... Sta kaze vodio agresivnu iskljucivu politiku protiv naroda kojeg treba da predstavlja.
Ako ih vi zalite, kuci ih vodite.
- BHCluster
#1582 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Imal ista van Sarajeva? Ili nije bitno?kmirsad wrote:Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovitBHCluster wrote: Postoji li razlika imedju virtualnog i stvarnog?
Ciglane...32,80 %
- BHCluster
#1583 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sta ako ih vec imam kod kuce?Kikibombona wrote: Sve mi suze niz ledja radi Srba.![]()
Ako ih vi zalite, kuci ih vodite.![]()
- kmirsad
#1584 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ima takvih primjera... u Tuzli... gdje su bezobzirno i surovo pokradeni... pa i pored toga... gradska biračka mjesta i preko 32%... Uostalom, što se nadmudrujem s tobom... eno ti rezultata na netu, pogledaj sam, ne handri me više.BHCluster wrote:Imal ista van Sarajeva? Ili nije bitno?kmirsad wrote:Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovitBHCluster wrote: Postoji li razlika imedju virtualnog i stvarnog?
Ciglane...32,80 %
-
_Scarlett_
#1585 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Meni nije problem to sto je rekao za Komsica, za vecinu stvari je bio u pravu: koristi nacionalisticku retoriku, dobio je pomocu glasova Bosnjaka, nije bas nesto napravio ovih 4 god.
Ali kakav god da je Komsic, a svakakav je, nije veci problem za ovu drzavu nego Covic, koga Falatar i drugi gradjani uvijek spominju onako, usputno, osudjujuci ali ipak kao "manje bitan" faktor.
Cak ne smije otvoreno reci da je Covic vodio antidrzavnu politiku nego da "neki gradjani smatraju da je to antidrzavno"
Znaci, po Komsicu opali svim silama, a sa Covicem pazljivo, fino, bira rijeci, ne bi li se uvrijedili Sirokobrijezani ili ne daj Boze Zagrepcani gledatelji HRTa.
Ali kakav god da je Komsic, a svakakav je, nije veci problem za ovu drzavu nego Covic, koga Falatar i drugi gradjani uvijek spominju onako, usputno, osudjujuci ali ipak kao "manje bitan" faktor.
Cak ne smije otvoreno reci da je Covic vodio antidrzavnu politiku nego da "neki gradjani smatraju da je to antidrzavno"
- seln
#1586 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Onda mora da su svi ucesnici ankete sa Ciglana.kmirsad wrote:Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovit
Ciglane...32,80 %
A garant bi se nasao i neki haustor gdje je NS dobio vise od 50%.
Ili bar sprat...ili stan.
- seln
#1587 Re: Boriša Falatar - predsjednik
TK - 4,28%kmirsad wrote:Ima takvih primjera... u Tuzli... gdje su bezobzirno i surovo pokradeni... pa i pored toga... gradska biračka mjesta i preko 32%... Uostalom, što se nadmudrujem s tobom... eno ti rezultata na netu, pogledaj sam, ne handri me više.BHCluster wrote: Imal ista van Sarajeva? Ili nije bitno?
Grad Tuzla - 10,22%
- kmirsad
#1588 Re: Boriša Falatar - predsjednik
I Pasci su Tuzla, i Crno Blato, i Lipnica, i Drijenča, i Breške, Pošarnica i Simin Han, i Kiseljak...tu SDA, HDZ, SNSD suvereno vladaju i kradu glasove... rekao sam gradska izborna mjesta...seln wrote:TK - 4,28%kmirsad wrote:Ima takvih primjera... u Tuzli... gdje su bezobzirno i surovo pokradeni... pa i pored toga... gradska biračka mjesta i preko 32%... Uostalom, što se nadmudrujem s tobom... eno ti rezultata na netu, pogledaj sam, ne handri me više.BHCluster wrote: Imal ista van Sarajeva? Ili nije bitno?
Grad Tuzla - 10,22%
- kmirsad
#1589 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nisu svi...Pogledaj Marin Dvor, Breku, Skenderiju, one Valtra Perića, fra Anđela Zvizdića... mas daj, dosta je više ovog natezanja, Sjaho Klaster, uzjahao seln...seln wrote:Onda mora da su svi ucesnici ankete sa Ciglana.kmirsad wrote:Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovit
Ciglane...32,80 %
De da ja nešto pitam, jesi li ti za primjenu popisa iz 2013... šta kaže o tome SDA-prvi u bošnjaka, HDZ prvi u hrvata, SNSD prvi u srba... koliko vidim svi isto
- seln
#1590 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Zato ti i kazem, naci ce se vec neki haustor u kojem su dobili vecinu.kmirsad wrote:I Pasci su Tuzla, i Crno Blato, i Lipnica, i Drijenča, i Breške, Pošarnica i Simin Han...... rekao sam gradska izborna mjesta...seln wrote:
TK - 4,28%
Grad Tuzla - 10,22%
No, to ne mijenja sustinu: ovo su bili kantonalni, federalni i drzavni izbori.
Dakle (izvan Sarajeva):
TK - 4,28
ZDK - 3,23
SBK - nema ih
KP - 4,7
HNK - 1,84
PK - ne postoje
ZHK - ne egzistiraju
LK - niente
Dakle, u 4 od 5 "hrvatskih" kantona ih i nema na listi.
FBiH - 5,09
PSBiH:
za FBiH - 4,89
za RS - no habla, senor
Last edited by seln on 07/11/2018 16:41, edited 1 time in total.
- seln
#1591 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Natezanje ako ti ukazem da zivis u iluziji?kmirsad wrote:Nisu svi...Pogledaj Marin Dvor, Breku, Skenderiju, one Valtra Perića, fra Anđela Zvizdića... mas daj, dosta je više ovog natezanja, Sjaho Klaster, uzjahao seln...seln wrote:Onda mora da su svi ucesnici ankete sa Ciglana.kmirsad wrote:Evo primjer stvarnog ... a ima ima i boljih, mnogo boljih...mrsko mi rovit
Ciglane...32,80 %
De da ja nešto pitam, jesi li ti za primjenu popisa iz 2013... šta kaže o tome SDA-prvi u bošnjaka, HDZ prvi u hrvata, SNSD prvi u srba... koliko vidim svi isto
De da ti odgovorim: nisam za primjenu popisa iz 2013.
- BHCluster
#1592 Re: Boriša Falatar - predsjednik
seln wrote:Zato ti i kazem, naci ce se vec neki haustor u kojem su dobili vecinu.kmirsad wrote:I Pasci su Tuzla, i Crno Blato, i Lipnica, i Drijenča, i Breške, Pošarnica i Simin Han...... rekao sam gradska izborna mjesta...seln wrote:
TK - 4,28%
Grad Tuzla - 10,22%
No, to ne mijenja sustinu: ovo su bili kantonalni, federalni i drzavni izbori.
Dakle (izvan Sarajeva):
TK - 4,28
ZDK - 3,23
SBK - nema ih
KP - 4,7
HNK - 1,84
PK - ne postoje
ZHK - ne egzistiraju
LK - niente
Dakle, u 4 od 6 "hrvatskih" kantona ih i nema na listi.
FBiH - 5,09
PSBiH:
za FBiH - 4,89
za RS - no habla, senor
-
julisiz es grant
#1593 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Vraćaj se okle si i došo jarane, nisi za tog posla ni bio.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-nas ... /181107149
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-nas ... /181107149
- insomnia78
#1594 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Umproforac je kritican. Mozda mu opet podmecu
- Hemel
#1595 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nije mu dugo trebalo.
- Matzan
#1596 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Mogao bi ovaj Fafatar kakvu stranku sa Adisom Arapovićem osnovati.
- Hemel
#1597 Re: Boriša Falatar - predsjednik
ili Bozom LjubicemMatzan wrote:Mogao bi ovaj Fafatar kakvu stranku sa Adisom Arapovićem osnovati.
-
SSemir
#1598 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jedan od dva najobrazovanija covjeka koji su se ikad kandidovali za clana predsjednista bih, i klix forumas izrazava sumnju u njegov IQ.512MB wrote:Falatarov IQ je upitan, a i zvuci debilski kad ga slusam...
I onda se cudimo otkud ovoliko glasova za sda...tesko nama sa ovakim bgm
- cyprus
#1599 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Znači, opet hajka na Falatara... Baš onako građanski 
Jel malo iskočio iz standardne mantre (a fulio nije ništa!), odmah je ustaša, četnik, kukavičje jaje i slično...
"Građani", svaka čast
Jel malo iskočio iz standardne mantre (a fulio nije ništa!), odmah je ustaša, četnik, kukavičje jaje i slično...
"Građani", svaka čast
- Kikibombona
#1600 Re: Boriša Falatar - predsjednik
A ko kaze da su 'gradjani'. Udarili bosnjacki nacionalisti i vjerski fanatici na celu sa Saffom. Nista novo i nista cudno.cyprus wrote:Znači, opet hajka na Falatara... Baš onako građanski
"Građani", svaka čast
Da pohvale Falatara to bi znacilo da je gnjida. Hvala bogu pa ga pljuju.
Glasaci Nase stranke, njih 95%, ce potpisati sve sto je rekao Falatar u intervjuu za HRT. Sve to se govorilo i pisalo uoci izbora. Nista novo nije receno.
Najbolje bi bilo da ovaj DF, sa ona dva mutanta, Reufom i Emirom, ode u opoziciju ili poziciju sa SDA. Tamo im je mjesto.