A onda sam vidio kojom brzinom se ova tema pretvara u cipelarenje Emira Suljagića.
Boriša Falatar - predsjednik?
- Corto Maltese
#1201 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Dugo sam vjerovao da je brzina svjetlosti najveća brzina u svemiru.
A onda sam vidio kojom brzinom se ova tema pretvara u cipelarenje Emira Suljagića.
- LBVIEW
#1202 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nije to nikakva doskovica vec realnost na terenu.cyprus wrote:SuperLBVIEW wrote:Sta je sljedece, susret s petorkom?cyprus wrote:Samo naprijed BorišaPošalji tu doskočicu VOX-u, oni su poznati po objavljivanju duhovitih dosjetki...
Samo, prioritet su uznici na slobodi prije ovih "u tamnici tvoji su vojnici".
- basicm
#1203 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sefe ako ti se ova svidja pisi joj na pp, sta svrsavas na svako slovo koje napise jbt. Providan si.kmirsad wrote:Banksy wrote:
Mogao bi to srediti preko DF-a, GS-a i SDA, oni su koalirali s ustašama (edit: pardon, s crnokošuljašima), sigurno imaju telefone.Majko moja... :lol:Nasmijala si me više od ovih kluzovih popljuvističara... možda zvući nemoguče... ali tako je...
- Capsicum
#1204 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Znači da zaključimo...
Falatar je, po vlastitom priznanju, znao s kim se sastaje, ali on to ne smatra problematičnim i nije mu žao. Žao mu je samo što su se neki time našli uvrijeđeni, ali mu nije žao zbog svog postupka. Što se njega tiče, njegov razgovor sa isljednikom koncentracionog logora Heliodrom ima za svrhu nalaženja najboljih rješenja (za efikasnije provođenje UZP-a?).
S druge strane, kriv je Emir Suljagić. Falatar traži najbolja rješenja sa krvolocima iz koncentracionih logora za Bošnjake i Srbe, ali kriv je Emir Suljagić. On je PTSP-ovac, a Falatar je jedan obrazovani, uglađeni gospodin kojeg bezrazložno napadaju. On bi samo htio da se nađe kompromis između dželata i žrtve.
Falatar je, po vlastitom priznanju, znao s kim se sastaje, ali on to ne smatra problematičnim i nije mu žao. Žao mu je samo što su se neki time našli uvrijeđeni, ali mu nije žao zbog svog postupka. Što se njega tiče, njegov razgovor sa isljednikom koncentracionog logora Heliodrom ima za svrhu nalaženja najboljih rješenja (za efikasnije provođenje UZP-a?).
S druge strane, kriv je Emir Suljagić. Falatar traži najbolja rješenja sa krvolocima iz koncentracionih logora za Bošnjake i Srbe, ali kriv je Emir Suljagić. On je PTSP-ovac, a Falatar je jedan obrazovani, uglađeni gospodin kojeg bezrazložno napadaju. On bi samo htio da se nađe kompromis između dželata i žrtve.
- LBVIEW
#1205 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Cekaj, ako su ovi koalirali, moze i Barisa piti kavu s ratnim zlocincom, zar kadrovi NS ne bi, kao krema drustva, trebali znati bolje? A fino je krenulo, prvo kokodakanje Cudicke o "ratnoj" zastavi, pa onda zagrrlja s uznikom.Banksy wrote:Mogao bi to srediti preko DF-a, GS-a i SDA, oni su koalirali s ustašama (edit: pardon, s crnokošuljašima), sigurno imaju telefone.LBVIEW wrote:Sta je sljedece, susret s petorkom?cyprus wrote:Samo naprijed Boriša
- BHCluster
#1207 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Banksy wrote:Mogao bi to srediti preko DF-a, GS-a i SDA, oni su koalirali s ustašama (edit: pardon, s crnokošuljašima), sigurno imaju telefone.LBVIEW wrote:Sta je sljedece, susret s petorkom?cyprus wrote:Samo naprijed Boriša

Ono kad te miljenik demantira.
- kmirsad
#1208 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jel to pravila foruma zabrajuju lajkanje postova koji ti se sviđaju...basicm wrote:Sefe ako ti se ova svidja pisi joj na pp, sta svrsavas na svako slovo koje napise jbt. Providan si.kmirsad wrote:Banksy wrote:
Mogao bi to srediti preko DF-a, GS-a i SDA, oni su koalirali s ustašama (edit: pardon, s crnokošuljašima), sigurno imaju telefone.Majko moja... :lol:Nasmijala si me više od ovih kluzovih popljuvističara... možda zvući nemoguče... ali tako je...
Šta ću... kad sam opsjednut... bolje njome , nego Suljagićem...
Sjeba ti meni strategiju... dušmane...
Last edited by kmirsad on 22/05/2018 16:33, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#1209 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?
U boji ociju?
- Corto Maltese
#1210 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Možda nisi dobro pročitao.BHCluster wrote:Banksy wrote:Mogao bi to srediti preko DF-a, GS-a i SDA, oni su koalirali s ustašama (edit: pardon, s crnokošuljašima), sigurno imaju telefone.LBVIEW wrote: Sta je sljedece, susret s petorkom?
Ovi su koalirali, nisu kafu pili.
A kad koaliraš, onda imaš telefone, e-mail adrese, kućna druženja i sijela.
Jebeš kafanu, to može svako.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1211 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ah..borac za ljudska prava , prava gradjana , demokrata i velikan , dokazani patriota i zlatni ljiljan Komsic Zeljko , jasan i jedini nasljednik ideologije druga Tita , jedini ima neupitan legitimitet da pretezno bosnjackim glasovima dohaka Draganu Covicu i landara u predsjednistvu i naredne cetiri godine.Haris.ba wrote:Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?
To sto se niko sistemski ne moze pobrinuti za Dragana Covica je drugi par rukavica i jedan od tri najveca problema ove zemlje.
Jer da je Covic "zbrinut" u jednu udobnu prostranu celiju na nekih dvadesetak godina ni kompromitirajuce fotografije Falatara ne bi bile moguce niti bi bile snimljene.
Ali ja ipak mirno spavam.
Tu je Zeljko Komsic.
- BHCluster
#1212 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Kao sto je g. Boriša Falatar napisao u ovom tweetu.Corto Maltese wrote:Možda nisi dobro pročitao.BHCluster wrote:
- kmirsad
#1213 Re: Boriša Falatar - predsjednik
sabina1 wrote:Ah..borac za ljudska prava , prava gradjana , demokrata i velikan , dokazani patriota i zlatni ljiljan Komsic Zeljko , jasan i jedini nasljednik ideologije druga Tita , jedini ima neupitan legitimitet da pretezno bosnjackim glasovima dohaka Draganu Covicu i landara u predsjednistvu i naredne cetiri godine.Haris.ba wrote:Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?
To sto se niko sistemski ne moze pobrinuti za Dragana Covica je drugi par rukavica i jedan od tri najveca problema ove zemlje.
Jer da je Covic "zbrinut" u jednu udobnu prostranu celiju na nekih dvadesetak godina ni kompromitirajuce fotografije Falatara ne bi bile moguce niti bi bile snimljene.
Ali ja ipak mirno spavam.
Tu je Zeljko Komsic.
- Corto Maltese
#1214 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Evo ti zadatak za danas, i dane koji su pred nama:BHCluster wrote:Kao sto je g. Boriša Falatar napisao u ovom tweetu.Corto Maltese wrote:Možda nisi dobro pročitao.BHCluster wrote:
1. Otići do najbliže biblioteke
2. Pronaći rječnik standardnog B/H/S (nepotrebno precrtati)
3. Naučiti razliku između izraza "Razgovarati" i "Koalirati"
4. Ispisati se sa interneta na neodređeno vrijeme, dok se prašina ne slegne
- Alfons Kauders
#1215 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...
Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke. 
- BHCluster
#1216 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ah taj kompleks više vrednosti.Corto Maltese wrote:
Evo ti zadatak za danas, i dane koji su pred nama:
1. Otići do najbliže biblioteke
2. Pronaći rječnik standardnog B/H/S (nepotrebno precrtati)
3. Naučiti razliku između izraza "Razgovarati" i "Koalirati"
4. Ispisati se sa interneta na neodređeno vrijeme, dok se prašina ne slegne
- BHCluster
#1217 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Dobar im je i odgovor, "kad mogu drugi moze i on, ali drugi su kita on nije" .Alfons Kauders wrote:Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke.
- cyprus
#1218 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Kakav ba Čova... On je mala maca za Falatara... Mene Falatar podsjeća na Matu Bobana...Haris.ba wrote:Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?

Evo pogledaj, zar nije isti, jebo sebe... Pogledaš lijevu, pa pogledaš desnu sliku, ne znaš ko je Mate, a ko Boriša
Last edited by cyprus on 22/05/2018 17:42, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1219 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Alfons Kauders wrote:Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke.
blago receno kolega blago receno
- GandalfSivi
#1220 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Suskov igrac, provaljen je davno...cyprus wrote:Kakav ba Čova... On je mala maca za Falatara... Mene Falatar podsjeća na Matu Bobana...Haris.ba wrote:Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?
Evo pogledaj, zar nije isti, jebo sebe... Pogledaš lijevu, pa pogledaš desnu sliku, ne znaš ko je Mate, a ko BorišaBolje da ga zovemo Matiša Bobatar...
- kmirsad
#1221 Re: Boriša Falatar - predsjednik

Ove slike treba postavljati... ovoga se oni boje.... zato ovoliko ciće pište... ko pretis lonac...
Da je nama pet, šest ovakvih... ua početak...
- LBVIEW
#1222 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Znaci, ovaj Barisa ce u zatvor poslati sve osim ratnih zlocinaca, s kojima ce ispijati kave?kmirsad wrote:
Ove slike treba postavljati... ovoga se oni boje.... zato ovoliko ciće pište... ko pretis lonac...
- BHCluster
#1223 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sta ti je sad Mate Boban kriv pa on nije osudjen ni za kakav zlocin.cyprus wrote:Kakav ba Čova... On je mala maca za Falatara... Mene Falatar podsjeća na Matu Bobana...Haris.ba wrote:Koja je razlika onda izmedju Cove i Falatara?
U boji ociju?
Evo pogledaj, zar nije isti, jebo sebe... Pogledaš lijevu, pa pogledaš desnu sliku, ne znaš ko je Mate, a ko BorišaBolje da ga zovemo Matiša Bobatar...
- kmirsad
#1224 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Neče Bariša i Naša Stranka... nikoga slati u zatvor... nego će u Tužilaštva i Sudstvo, uključujući specijalne odjele Suda za ratne zločine... postaviti ovakve "ogavne" i "mrske" likove... ko što je ova Laura Kovesi...LBVIEW wrote:Znaci, ovaj Barisa ce u zatvor poslati sve osim ratnih zlocinaca, s kojima ce ispijati kave?kmirsad wrote:
Pa makar morao, tuge li Božije, kafu sam piti...
- Haris.ba
#1225 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Znaci otvoreno se priznaje da ce politika Nase Stranke birati u Tuzilastvo i Sudove?
Napredujemo, napredujemo...
Napredujemo, napredujemo...