Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ko nije cuo za njega radi se o bosanskom hrvatu borisu nemsicu koji je sef austrijskog telekoma. ove godine je izabran od strane austrijskog privrednog magazina TREND za covjeka godine! napisali su clanak o njemu na neki 16-17 stranica pa mi je to skenirano proslijedila prijateljica. evo link koga interesuje!
odlican primjer uspjeha. cisto nevjerovatan ako uzmemo u obzir cinjenicu da boris u austriji nije rodjen i, ako sam dobro razumjela, otisao tamo tek kao student. bilo bi lijepo da nas je vise ovakvih.
pjega wrote:odlican primjer uspjeha. cisto nevjerovatan ako uzmemo u obzir cinjenicu da boris u austriji nije rodjen i, ako sam dobro razumjela, otisao tamo tek kao student. bilo bi lijepo da nas je vise ovakvih.
potpisujem i ja.
nisi dobro razumjela, otisao je sa zavrsenim ETF negdje iza Olimpijade
potpis za preuzimanje BH Telecoma i Eroneta i sta ono jos ima Mobys ...
Ma dajte!
P.... pobjego, gubar, nije osto, i sad da uzme NAS telecom?
Ja bi to radije dao patriotama kao sto su Brankovic, Hadzipasic, Cengic kojisu se borili za nasu stvar
u tekstuspominje se da ce zabaciti udicu da uzmu bhtelekom, ako Bog da!
neko spomenu da je ove godine imo neuspjehe... fino je u novinama objasnjeno covjek zna kad treba iskociti iz igre i presaltati taktiku u sekundi.
inace spominje se dok je bio na faxu da je odradio neki software koji se i dan danas ponegdje koristi, a bio je prvi na trzistu - za izracunavanje i graficki prikaz koliko odasiljaca telekomu treba da bi pokrio neko podrucje...
ja sam čuo da ima je Telekom Austria kupio po jedan telekom u svim ex yu zemljama (osim BIH) i neće još ništa kupovati na KOsovu, jer je situacija još vruća na kosovu, kupio je jedan u Bugarskoj telekom
janje_ wrote:ove godine je boris nemsic imao uglavnom sve same neuspjele pokusaje preuzimanja kojekakvih telekoma.. pokuso u srbiji, bugarskoj.. vazda pusiona..
pokuso je i da uleti u HT mostar, ali i tu je bio pusing..
sve u svemu, boris je legenda, ali ove godine mu je trend dao titulu na kredit, na osnovu stare slave.
off-record, boris se izjasnjava ko hrvat, a ne ko bosanac..
sa naglaskom iz sarajeva. austrijanci znaju gdje je sarajevo