Zasto se muslimani ne mogu dogovoriti da prestanu ubijati radi satire i karikature ?insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
Mislim da je Vildana izgledala ko porucnik Pašić u “Karauli”. Onako mlatarajuci laptopom: “jel treba neko zbog ovog sranja glavu da izgubi jebo vam Kožo majku da vam jebo majku”
Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
- Connaisseur Karlin
#401 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
- Matzan
#402 Re: Skandalozno: Dežulović tajno jeban
Toffee karamela wrote:od kad je mojsije vidio da žbun gori ničim izazvanConnaisseur Karlin wrote: pa sad, ovisi kako racunas, od perioda hebrejizma, ili od perioda judaizma
Od kad sam ja vidio žbun u meni sve gori ...
- insomnia78
- Connaisseur Karlin
#404 Re: Skandalozno: Dežulović tajno jeban
ciji zbun , svoj ili njenMatzan wrote:Toffee karamela wrote:od kad je mojsije vidio da žbun gori ničim izazvanConnaisseur Karlin wrote: pa sad, ovisi kako racunas, od perioda hebrejizma, ili od perioda judaizma
Od kad sam ja vidio žbun u meni sve gori ...![]()
- Hajvan
#405 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
Mislim da je Vildana izgledala ko porucnik Pašić u “Karauli”. Onako mlatarajuci laptopom: “jel treba neko zbog ovog sranja glavu da izgubi jebo vam Kožo majku da vam jebo majku”
odlicno, no trebala je onda sprijeciti i pisanja o Issi/Isusu/Dzizzu, pa ovo sad ne bi djelovalo licemjerno.
mada, shavatam je- gujica radi… valja istrpiti napade fanaticnih bivsih narkomana, a sadasnjih stovatelja Muhameda A.S.
istinski vjernici svako ne bi ulazili u rasprave s likovima tipa Bore i Koze
- Matzan
#406 Re: Skandalozno: Dežulović tajno jeban
Connaisseur Karlin wrote:ciji zbun , svoj ili njenMatzan wrote:Toffee karamela wrote: od kad je mojsije vidio da žbun gori ničim izazvan
Od kad sam ja vidio žbun u meni sve gori ...![]()
Maštovita si k'o Mile traktorista.
-
kakavdanakneiskustvu
#407 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Hajvan wrote:insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
odlicno, no trebala je onda sprijeciti i pisanja o Issi/Isusu/Dzizzu, pa ovo sad ne bi djelovalo licemjerno.
mada, shavatam je- gujica radi… valja istrpiti napade fanaticnih bivsih narkomana, a sadasnjih stovatelja Muhameda A.S.
dupli standardi
- Hajvan
#408 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
ne mislim da su.kakavdanakneiskustvu wrote:
dupli standardi
ne bih se slozio s Vama, no Vi imate pravo na vlastiti stav...
-
dezurni_ucenik
#409 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Jah, eto svi su vjernici bivsi narkomani. Jos jedna tema ko stvorena za salonske djikane.Hajvan wrote:insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
-
kakavdanakneiskustvu
#410 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Hajvan wrote:ne mislim da su.kakavdanakneiskustvu wrote:
dupli standardi
ne bih se slozio s Vama, no Vi imate pravo na vlastiti stav...
-
hAZNADAR
#411 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Zato sto neko manipulise takvima. Sva ta medijska hajka i demonstracije nisu bas spontane - vec finansijski itekako sponzorisane od mogula - najvjerovatnije Saudije. Primjerice sva ona drama oko karikatura u danskim i hrvatskim novinama.Connaisseur Karlin wrote:Zasto se muslimani ne mogu dogovoriti da prestanu ubijati radi satire i karikature ?insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
I tu se ogleda nelogicnost. Nista se ne desava kada se ubijaju Palestinci, nije bilo zestokih prosvjeda ni kada su se ubijali muslimani u Bosni i palile dzamije, pa u Indiji, Burmi,... gdje sve ne.
Al kad su karikature - tada nekom mogulu zasmeta, izvuce koji milioncic i eto ti medijske hajke, "spontanih demonstracija", i poneki fanatik se odluci i na nesto mnogo gore. Plus nelogicnost da je Isus takodjer i muslimanski Poslanik - Isa alejhiselam i da njegov prikaz nikome ne smeta.
A valjda mozes i sama primijetiti da se radi o manjini - da milijarda i kusur muslimana takoreci pasivno posmatra sve te karikature i satire.
Postujem i dalje Oslobodjenje, jer ih gledam na osnovu cijelog dosadasnjeg opusa - al ovaj put su se gore provalili nego onda sa interwiew Kim Basinger.
- General War
#412 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
A jel mora bit novinar i urednik? Nesmije...lijepo se zahvali pa preko grane trazit selameta kao i drugi.insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
- Connaisseur Karlin
#413 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
hvalahAZNADAR wrote:Zato sto neko manipulise takvima. Sva ta medijska hajka i demonstracije nisu bas spontane - vec finansijski itekako sponzorisane od mogula - najvjerovatnije Saudije. Primjerice sva ona drama oko karikatura u danskim i hrvatskim novinama.Connaisseur Karlin wrote:Zasto se muslimani ne mogu dogovoriti da prestanu ubijati radi satire i karikature ?insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?
I tu se ogleda nelogicnost. Nista se ne desava kada se ubijaju Palestinci, nije bilo zestokih prosvjeda ni kada su se ubijali muslimani u Bosni i palile dzamije, pa u Indiji, Burmi,... gdje sve ne.
Al kad su karikature - tada nekom mogulu zasmeta, izvuce koji milioncic i eto ti medijske hajke, "spontanih demonstracija", i poneki fanatik se odluci i na nesto mnogo gore. Plus nelogicnost da je Isus takodjer i muslimanski Poslanik - Isa alejhiselam i da njegov prikaz nikome ne smeta.
A valjda mozes i sama primijetiti da se radi o manjini - da milijarda i kusur muslimana takoreci pasivno posmatra sve te karikature i satire.
Postujem i dalje Oslobodjenje, jer ih gledam na osnovu cijelog dosadasnjeg opusa - al ovaj put su se gore provalili nego onda sa interwiew Kim Basinger.
-
pedeset
#414 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Odlično je ovo, čak i za njega. Neće ga više Kožo smarati u ponoć, pa možda kad malo odmori opet postane zanimljiv.
- Hajvan
#415 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Molim vas da pojasnite obje vase recenice. Nisam vas bas najbolje razumio.dezurni_ucenik wrote:
Jah, eto svi su vjernici bivsi narkomani. Jos jedna tema ko stvorena za salonske djikane.
Citirajte me gdje to ja tvrdim da su svi vjernici bivsi narkomani, kao i to koga smatrate salonskim djikanom (posto ste mene kvotali).
- insomnia78
#416 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Vjerovatno Saudi potplate i Irance, Libance i ostale ancehAZNADAR wrote:Zato sto neko manipulise takvima. Sva ta medijska hajka i demonstracije nisu bas spontane - vec finansijski itekako sponzorisane od mogula - najvjerovatnije Saudije. Primjerice sva ona drama oko karikatura u danskim i hrvatskim novinama.Connaisseur Karlin wrote:Zasto se muslimani ne mogu dogovoriti da prestanu ubijati radi satire i karikature ?insomnia78 wrote:Vi shvatate da se zbog ovog gubi glava i u puno ozbiljnijim zemljama od nase?

- Connaisseur Karlin
#417 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Ko brani Borisu da sad otvori i pise svoj blog ? narod danas pise blogove i tako zaradjujeGeneral War wrote:
A jel mora bit novinar i urednik? Nesmije...lijepo se zahvali pa preko grane trazit selameta kao i drugi.
- insomnia78
#418 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Sad je inace postalo moderno za sve sto ne valja u islamu optuziti Saudiju 
- insomnia78
#419 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Upravo. Ne treba mu nista osim internetaConnaisseur Karlin wrote:Ko brani Borisu da sad otvori i pise svoj blog ? narod danas pise blogove i tako zaradjujeGeneral War wrote:
A jel mora bit novinar i urednik? Nesmije...lijepo se zahvali pa preko grane trazit selameta kao i drugi.
- Connaisseur Karlin
#420 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
insomnia78 wrote:Upravo. Ne treba mu nista osim internetaConnaisseur Karlin wrote:Ko brani Borisu da sad otvori i pise svoj blog ? narod danas pise blogove i tako zaradjujeGeneral War wrote:
-
dezurni_ucenik
#421 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
I Vaskovic je bloger sada.
- Matzan
#422 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Kožo na aparatima.
- General War
#423 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
Pa ima ih i blogova i drugih novina sa kojim saradjuje...to nije poenta.insomnia78 wrote:Upravo. Ne treba mu nista osim internetaConnaisseur Karlin wrote:Ko brani Borisu da sad otvori i pise svoj blog ? narod danas pise blogove i tako zaradjujeGeneral War wrote:
- insomnia78
#424 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
I Pedja ce biti 
- Connaisseur Karlin
#425 Re: Boris Dežulović više ne piše za Oslobođenje.
a sto je poenta?General War wrote:Pa ima ih i blogova i drugih novina sa kojim saradjuje...to nije poenta.insomnia78 wrote:Upravo. Ne treba mu nista osim internetaConnaisseur Karlin wrote:
Ko brani Borisu da sad otvori i pise svoj blog ? narod danas pise blogove i tako zaradjuje