hAZNADAR wrote:
Najavio sam par stranica ranije kada je sabina pocela dizati tenzije, istresati frustracije i prijetiti da ce do ovoga doci....
Post je prijavljen iz tri razloga :
- off topic je
- komentarisanje rada moderacije nije dozvoljeno
- zbog jasno napisane lazi i neistine jer Sabina je na ovoj temi napisala dvije stvari :
a.) da Dezulovicevi citaoci istog i dalje zele u Oslobodjenju , da je njegova ratna uloga besprijekorna i da je glavna urednica u cilju POLITICKOG ULIZIVANJA ILI POLITICKOG UVLACENJA suspendovala Dezulovica samo zato jer je bio duhovit
b.) Sabina je JASNO I SAMO forumasu insomnia napisala da mu je prijavila post jer je takodjer bio off topic i zbog toga jer je SVJESNO indirektno forumase koji podrzavaju pisanje Dezulovica u Oslobodjenju uporedio sa cetnicima u prijedorskoj skupstini koji su se izrguvali ljudima koji obiljezavaju dan bijelih traka.
Informisati nekoga da je post prijavljen nije nikakva prijetnja , prijetim li vama ja sada ili sam vas samo informisala ?
Sve sto sam napisala jasno se moze procitati na prethodnim stranama i bas nista vise ni manje od toga.
Nikakvih tenzija nije bilo a pogotovo nije bilo frustracija , naime izuzetno sam mirna i uravnotezena a realna osoba.
Svaki ali svaki naredni put kada napisete laz i neistinu odnosno kada budete vrijedjali na licnoj osnovi prijavicu vam post.
Moram priznati - s uzitkom.
Pozdrav.