prvi info:
http://www.radiosarajevo.ba/sport/nogom ... sta/259262
Nek nam je sa srecom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne vidim kako peticija od milju i nešto potpisa može privući ozb. investitora koji će desetine miliona uložiti ali eto, neka bude tako!leškarenje wrote:joj oca mi kako cu izroviti postove aBd za ono ismijavanje peticije i svega oko ove teme
prvo ja baLogovan wrote:Da se upišem.![]()
Još da doživim da moj klub izgradi stadion i onda mogu umrijeti.
Peticija nije radjena zbog investitoraMaharadza wrote:Ne vidim kako peticija od milju i nešto potpisa može privući ozb. investitora koji će desetine miliona uložiti ali eto, neka bude tako!leškarenje wrote:joj oca mi kako cu izroviti postove aBd za ono ismijavanje peticije i svega oko ove teme
Otkažite umiranje, ne mogu ga ja sam popunit.ibizza wrote:prvo ja baLogovan wrote:Da se upišem.![]()
Još da doživim da moj klub izgradi stadion i onda mogu umrijeti.lakapo
Brate , peticija se nije odnosila na privlacenje investitora, vec na pritisak lokalnih vlasti da nam izadju u susret i poklone komad zemljista da krenemo sa gradnjom...Maharadza wrote:Ne vidim kako peticija od milju i nešto potpisa može privući ozb. investitora koji će desetine miliona uložiti ali eto, neka bude tako!leškarenje wrote:joj oca mi kako cu izroviti postove aBd za ono ismijavanje peticije i svega oko ove teme
Dogovorit ćemo se.ibizza wrote:prvo ja baLogovan wrote:Da se upišem.![]()
Još da doživim da moj klub izgradi stadion i onda mogu umrijeti.lakapo
vise od 15, a manje od 20Alfa159 wrote:Sta ba 15 000, pa za za 3 god. nadogradjuj.
Dakle ispod 25 000 stadin se praviti nece, nezvao se ja Alfa159!
Tome ide u priloga da nas ima i da ce nas biti sve vise daa se grad razvija i da ljudi uvidjaju da ja FK SARAJEVO gradski klub a realno
"Radnika" je sve manje.
Dakle, Ilijevski ne zajebaji se nego kamen temeljac za 25 000!
Mislim da od poklanjanja zemljista nema nista, zakonski je neizvodljivo ali vjerovatno je opcija koncesija tipa 99 godina sto je u principu isto, mozda jedino ne za kreditiranje ali to 1/1 je uvijek mac sa dvije ostrice.ibizza wrote:Brate , peticija se nije odnosila na privlacenje investitora, vec na pritisak lokalnih vlasti da nam izadju u susret i poklone komad zemljista da krenemo sa gradnjom...Maharadza wrote:Ne vidim kako peticija od milju i nešto potpisa može privući ozb. investitora koji će desetine miliona uložiti ali eto, neka bude tako!leškarenje wrote:joj oca mi kako cu izroviti postove aBd za ono ismijavanje peticije i svega oko ove teme
ova peticija, od hiljadu ljudi je urodila plodom, neces vjerovai, ali je tako...kada nekad sve bude zavrseno, napisat cu sve , korak po korak kako je islo.
nije za sirih narodnih masaGrean wrote:
Mislim da od poklanjanja zemljista nema nista, zakonski je neizvodljivo ali vjerovatno je opcija koncesija tipa 99 godina sto je u principu isto, mozda jedino ne za kreditiranje ali to 1/1 je uvijek mac sa dvije ostrice.

Ne mozemo u istu recenicu sa njima ba... pa mi smo tri levela iznadlast mohicans wrote:Za mustuluka ste, samo da se ne prospemo kao komsije sa Mercedes Arenom. Na hajr, insallah.