Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
Borci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.
- Upravni odbor Saveza na sjednici održanoj u Sarajevu izrazio je bezrezervnu podršku IZ BiH i Dopunama Rezolucije Rijaseta. Reis ef. Cerić uvijek je bio uz nas borce, u najtežim danima agresije na BiH i u postratnoj borbi za naša prava. Zbog toga ćemo mi biti uz njega i podržati svaku njegovu odluku - ističe Šišić.
Upravni odbor izrazio je zahvalnost federalnom premijeru Ahmetu Hadžipašiću, a posebno ministru za boračka pitanja Zahidu Crnkiću, koji su "rješavali ključna pitanja boračke populacije i zaslužuju da im se produži mandat".
Inače, prijedlog novoizabranim vlastima u BiH da produže mandat Crnkiću stigao je i od RVIBiH. (Avaz)
Borci su uz Reisa!
-
mr__bosnjak
#1 Borci su uz Reisa!
- Vodenjak
#2 Re: Borci su uz Reisa!
Jos jedan Dobricina, ha?mr__bosnjak wrote:Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
Borci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.
- Upravni odbor Saveza na sjednici održanoj u Sarajevu izrazio je bezrezervnu podršku IZ BiH i Dopunama Rezolucije Rijaseta. Reis ef. Cerić uvijek je bio uz nas borce, u najtežim danima agresije na BiH i u postratnoj borbi za naša prava. Zbog toga ćemo mi biti uz njega i podržati svaku njegovu odluku - ističe Šišić.
Upravni odbor izrazio je zahvalnost federalnom premijeru Ahmetu Hadžipašiću, a posebno ministru za boračka pitanja Zahidu Crnkiću, koji su "rješavali ključna pitanja boračke populacije i zaslužuju da im se produži mandat".
Inače, prijedlog novoizabranim vlastima u BiH da produže mandat Crnkiću stigao je i od RVIBiH. (Avaz)
- Jimmy_The_Saint
Mehmed Šišić poznat kao Jaguar 
-
mr__bosnjak
Ja sam samo prenio vijest.mostarac wrote:Dragan Vikic, Slavisa Sucur, Jovan Divjak, Stjepan Siber.. uz reisa
- DobroJutroKolumbo
Ma ti su u talu sa Reisom Zlatkom L. zato mozda nisi razumio!!!mostarac wrote:Dragan Vikic, Slavisa Sucur, Jovan Divjak, Stjepan Siber.. uz reisa
-
mr__bosnjak
#7 Re: Borci su uz Reisa!
Tebi Dobricina ne izlazi iz mozga.Vodenjak wrote:Jos jedan Dobricina, ha?mr__bosnjak wrote:Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
Inače, prijedlog novoizabranim vlastima u BiH da produže mandat Crnkiću stigao je i od RVIBiH. (Avaz)![]()
- Vodenjak
mr__bosnjak wrote:Ja sam samo prenio vijest.mostarac wrote:Dragan Vikic, Slavisa Sucur, Jovan Divjak, Stjepan Siber.. uz reisa
Samo si prenio vijest??mr__bosnjak wrote:Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.BORCI PODRŽAVAJU SVAKU ODLUKU IZ I REISA CERIĆA
-
kub lajkan
I jos jedno:mIRCerka wrote:Imam jedno pitanje:
Da li postoji RVI udruzenje? Da li tu spadaju svi ratni vojni invalidi Armije BiH? Ili samo oni koji se uclane u to udruzenje?
Da li u Savez demobilisanih boraca FBiH spadaju svi demobilisani borci Armije BiH ili samo oni koji se uclane u to udruzenje?
- manijak1
Postavljate nebitna pitanjaBorci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.
Za sve ostalo što vas zanima kontaktirajte navedena udruženja .....dobićete informacije iz prve ruke ....plaćaćete članarinu cenera
A vi odmah navalili na Reisa
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pitanje je vrlo bitnomanijak1 wrote:Postavljate nebitna pitanjaBorci daju punu podršku reisu-l-ulemi Mustafi ef. Ceriću u njegovoj i namjeri Islamske zajednice BiH da od radikalizma i destrukcije nekompetentnih ljudi zaštite islam u ovoj zemlji koji uvažava tradiciju i poštuje druge i drugačije, kaže Mehmed Šišić, predsjednik Saveza demobilisanih boraca FBiH.ipak bi trebali biti svi sretni i zadovoljni jer je ovo javna podrška privatnom ili malo širem nazovimo to obračunom u poimanju islama
u avliji .......mudžahedini i vehabije su ....nepoželjni
.
Za sve ostalo što vas zanima kontaktirajte navedena udruženja .....dobićete informacije iz prve ruke ....plaćaćete članarinu ceneramjesečno da bi jaguar radio
.
A vi odmah navalili na Reisa![]()
ovo ko da i niste pročitali
Reis je opet bio nejasan, jer je zagalamio na vehabije, istovremeno im pruzajuci punu podrsku u borbi za ostanak ovdje. Ali samo pod uslovom da oni klanjaju onako kako on kaze. u suprotnom, ko DZ njihova ljudska prava i silne lazi sto im obecase u ratu
samo sto to nije postirano u sklopu ove vijesti...
pa zato upitah...jer je i moj tata RVI ARBiH.... a cisto sumnjam da ga interesuje reis uopste...nemoli ova pitanja ..
- manijak1
Pitanje je bitno zbog podrške ili obećanja ?

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Zasto je tebi bitno iz kojih razloga je meni bitno?manijak1 wrote:Pitanje je bitno zbog podrške ili obećanja ?![]()
Ako vec moras da znas, isto bih reagovala da cujem da RVI KS jednoglasno podrzavaju stranku xyz ako znam da mi oca niko za zdravlje pitao nije
cisto informativno
- manijak1
- Better Man
I moj tata je bio borac ARBiH, ali ga reis neinteresuje ni pod razno, niti bi mu ikada u bilo kojim okolnostima da podršku!
-
Helem
Armija BiH nije bila islamizirana iako je u svome sastavu imala Muslimanske brigade koje su djelovale odvojeno od operacija Armije BiH,patronat nad Muslimanskim brigada nije imala Armija BiH, samo je formalno, na obostrano trazenje, Vojni Komitet Ujedinjenih Nacija, priznao ucesce Muslimana u muslimanskim jedinicama vjernika, pocev od VII Muslimanske brigade, u odbrani Bosne i Hercegovine.
Desilo se to u novembru 1992 godine.
Desilo se to u novembru 1992 godine.
- danas
#21 Re: Borci su uz Reisa!
sto ocigledno nije razlog da ga se -- pa cak i kad ponekad lupi -- ne podrzi uvijek i bezrezervno?mr__bosnjak wrote:
Slazem se sa ovim, Reis nekad lupeta ali je opet dobar.
cak i ako "nekad lupeta" -- sta fali, nas je