Boracko jezero - Bungalovi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Vernes_AMG

#1 Boracko jezero - Bungalovi

Post by Vernes_AMG »

Planiram tamo otici za 1. maj pa me zanima je li neko od forumasa bio tamo. Cega ima , cega nema. Kakvi su bungalovi ? Ne ocekujem neki luskuz , ne idem radi toga tamo ali eto , neka su bar cisti :)
zonbirile

#2 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by zonbirile »

sada je valjda lijepo.Odmah iza rata-ciganija živa.
kmirsad

#3 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by kmirsad »

sve je super... ako si s dobrim društvom... ja bio s rajom prije par godina...išli na rafting, pa onda ostali 5 dana...bilo nas preko 40... mislim da smo zauzeli sve bundalove...najbolje je naveće kad se raspali roštilj i okrene janje na onom natkrivenom ložištu...mnogi su kraj njega i spavali... bježali od kobri...:lol: :lol: :lol:
zonbirile

#4 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by zonbirile »

ne plašičovjeka,ima po koja bjelouška,smuk
Vernes_AMG

#5 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by Vernes_AMG »

kmirsad wrote:sve je super... ako si s dobrim društvom... ja bio s rajom prije par godina...išli na rafting, pa onda ostali 5 dana...bilo nas preko 40... mislim da smo zauzeli sve bundalove...najbolje je naveće kad se raspali roštilj i okrene janje na onom natkrivenom ložištu...mnogi su kraj njega i spavali... bježali od kobri...:lol: :lol: :lol:

Pa ako bude dobro necu se ni ja vratiti prije utorka :-D A kako je rijeseno tusiranje , wc .... ? Sta trebam ponijeti odavde , sta ima tamo za kupiti ? Kakve su cijene ako ima sta da se kupi :)
.Irfan.

#6 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by .Irfan. »

Za bungalve ne znam, ja sam bio u satoru, al za Boracko ti mogu samo rec: :thumbup:

Bio 3-4 dana prije par godina i bilo je extra, samo imas vise plaza, jedna ljepsa sa kamencicima a druga sa granama gdje sam nogu shebo. Bilo je i neko igraliste za odboju, bio je beach pub i tako to, vjerovatno ima i sada, al nisam odavno bio, pa ne mogu garantovat.
kurty

#7 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by kurty »

Vernes_AMG wrote:
kmirsad wrote:sve je super... ako si s dobrim društvom... ja bio s rajom prije par godina...išli na rafting, pa onda ostali 5 dana...bilo nas preko 40... mislim da smo zauzeli sve bundalove...najbolje je naveće kad se raspali roštilj i okrene janje na onom natkrivenom ložištu...mnogi su kraj njega i spavali... bježali od kobri...:lol: :lol: :lol:

Pa ako bude dobro necu se ni ja vratiti prije utorka :-D A kako je rijeseno tusiranje , wc .... ? Sta trebam ponijeti odavde , sta ima tamo za kupiti ? Kakve su cijene ako ima sta da se kupi :)
boracko jezero me natjeralo da naucim da pravim hljeb (ili nesto za sto cu reci da je hljeb tipa ustipaka, pogacica, kiflica)... Svako jutro prije pjetla haman pred granap i cekaj kombi... Radnja osrednja... Imas osnovno za prezivjeti... Ja nisam probirljiv tako da samo mogao da idem prakticno bez icega...
hurmasica

#8 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by hurmasica »

Boracko ko boracko lijepo je otic onako sto se kaze na obdan.
Jednom bila u bungalovima prije dvije godine i nikad vise! Uzasno je skucen prostor, nemas gdje ostaviti stvari, a ako kojim slucajem padne kisa neracunaj da ces u bungalovu moci provesti vrijeme jer se nemas gdje okrenuti. Bukvalno samo za prespavat. Posteljina ko fol cista, ponesi svoju obavezno i jos koju deku usput jer je navecer hladno posebno u maju.
WC i tusevi ziva katastrofa, (postoji kolektivni WC za posjetioce u bungalovima) bolje obavit nuzdu u sumi nego se zarazit necim.
Granap srednja zalost, sta got da trazis nema, tako da ponesi sve sto mislis da ce ti trebati ne oslanjaj se na granapce.

Prosle godine sam isto isla na boracko, ali tada smo nasli smjestaj u jednoj od privatnih kuca i sto je najgore ista cijena, ako nije i jeftinije nego u bunaglovima a dobijes cistu posteljinu, kupatilo, terasu, rostilj.

E sad se sjetih, proslo ljeto bilo je u izgrandnji nekakvo kao etno selo, koliko sam mogla vidjeti bit ce predivno. Vjerujem da je do sada vec zavrseno.
Vernes_AMG

#9 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by Vernes_AMG »

Ma i treba mi samo par sati da prespavam , ionako ce biti organizovani neki party-i pa cu tamo provoditi vrijeme :) Samo da ne bude kise , a i u tom granapu mi je dovoljno da ima hljeba. Nista mi vise ne treba :-D
hurmasica

#10 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by hurmasica »

Vernes_AMG wrote:Ma i treba mi samo par sati da prespavam , ionako ce biti organizovani neki party-i pa cu tamo provoditi vrijeme :) Samo da ne bude kise , a i u tom granapu mi je dovoljno da ima hljeba. Nista mi vise ne treba :-D
slabi su i sa izborom cigara,r acunaj i na to
Vernes_AMG

#11 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by Vernes_AMG »

Ja sam sportista :-D Volio bih kad ne bi bilo nijedne cigare u krugu od 20km :mrgreen: Ma uhvaticemo kakvu zivotinju u sumi , okrenuti je na raznju i eto hrane :-D
ralissimo1

#12 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by ralissimo1 »

Znate li slucajno bude li dosta raje za 1.Maj i treba li se malo ranije krenuti posto idem iz sarajeva ..ima li guzve ima li nekih parking mjesta i tako to????
measles

#13 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by measles »

Da li ima neko ko bi iznajmio kucu na Borackom?
collapse

#14 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by collapse »

Moze li neko iz prve ruke rec kako je trenutno stanje za kampovanje na borackom jezeru, koliko se placa , kakvi su kampovi i sl (nisam nikad bio na Borackom jezeru )
mirzarb

#15 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by mirzarb »

Ima li neko kontakt za ove bungalove ili da zna cijenu ?
tutku

#16 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by tutku »

Ima li neko kontakt broj neka privatna kuca ili nesto, hitno :) :)
uvijek_ista

#17 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by uvijek_ista »

I mene interesuje, pogotovo bungalovi, ako ko ima kakvu informaciju, dobro je došla
Baby-blue

#18 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by Baby-blue »

tutku wrote:Ima li neko kontakt broj neka privatna kuca ili nesto, hitno :) :)
http://www.borackojezero.com/index.html

Bila prosle godine.. prelijepo je, a nije skupo.. trokrevetna soba 50 KM, a apartman za 4-5 osoba 70 KM noć..
Yahweh
Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.

#19 Re: Boracko jezero - Bungalovi

Post by Yahweh »

Jel išao neko ove godine? Cijene nocenja?
Post Reply