BOR sprejanje ulica

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
braca

#1 BOR sprejanje ulica

Post by braca »

Ova neka BOR banka udarila sprejevima po trotoarima i ulicama grada reklamirajuci SVOJ business, pa samo da pitam da li i mi SVI ostali mozemo SVE svoje businesse reklamirati sprejevima u boji po trotoraima, fasadama i slicno, dakle/uostalom, ne samo ozbiljni businessi, nego bi mogle i cevabdzinice ovako reklamirati se i kafici i svi koji to pozele, bas bi to super bilo. Predlazem da odmah krenemo sa oslikavanjem promotivnih poruka sprejevima u boji po onom dijelu novo-poplocane Ferhadije, valjda ce tu reklame biti najuocljivije, a posteno govoreci, tu ce ih i najvise gradjana moci uociti i procitati. I pljunuti na njih.

Ah, Bosnia, svako moze raditi sta hoce......
bull21

#2 Re: BOR sprejanje ulica

Post by bull21 »

Ma kiša će to saprat... :roll:
pathyeshme

#3 Re: BOR sprejanje ulica

Post by pathyeshme »

Nisam upoznat sa zakonima, ali mislim da su morali dobiti neku dozvolu za to. Doduše, niko nema dozvolu ni za ljepljenje onolikih plakata na sve strane, pa je moguće da je i za ovo zakon isti. Samo ne kontam kako udaraju ove pečate, moraju imati neku posebnu mašinu koju svakako nije jeftino platiti.. Pa se vjerovatno zato čevabdžinicama ne isplati :D
otsam

#4 Re: BOR sprejanje ulica

Post by otsam »

ajde idi ih tuži šta kukaš po xu
otsam

#5 Re: BOR sprejanje ulica

Post by otsam »

kako mi se zgadi što se sve živo prokomentariše s negativnom konotacijom... i ne znam što spominješ fasade kad su samo sprejali ulice... i sad će mi još neko reć da radim za njih....
Post Reply