Booking.com ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#26 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

_BataZiv_0809 wrote:
HAVANA wrote:E nacu ga jebo sam im mater. Nece mi ga vise uci nema tih para.Uspijevao sam do sada izbjeci nekim fintama. I jednom nisam uspio, momentalno belaj. :-) Sta je ono nako, ovi ljudi su sa druge planete, nesta, ludilo majke mi...
Sta bi? :shock:
Ma nista, smrdljivko mali bahati, sa 3 roba umotana, takvog garda i ponasanja da smo ih bukvalno istjerali. Ne da mi se u detalje, iznerviro se pravo. Nek se zali bukingu.
cendlerbing

#27 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by cendlerbing »

Ljudi sa bookinga su vrhunski profesionalci, maksimalno ljubazni i u situacijama kad trebate njihovu pomoć, tražiće način, dok vam ne riješe problem.
Svaki razgovor s njima se snima i nadzire od strane njihovih nadređenih tako da im je čak i ton glasa pažljivo odabran. Kakva samokontrola. :mrgreen:

Nisam sigurna za otkazivanje gostu od strane firme, raspitaću se :hm: , ali ti kao gost možeš otkazati rezervaciju besplatno sve do roka od 24 sata do datuma prijave u hotel. Osim ako drukčije piše u hotelskim pravilima, to imaš pronaći na njihovoj booking stranici.

Ako ti ne mogu odgovoriti kako treba na pitanje, jednostavno otkaži i bookiraj drugi hotel, šta ss imaš nervirati.
seoBIH

#28 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by seoBIH »

Posalji mail bukingu i nazvat ce oni tebe. U mailu navedi problem i da hoces da prica neko s tobom na B/H/S jeziku :) Podrska im je odlicna, pa ces dobiti konkretne informacije.

Hotel te pravi budalom, vjerovatno hoce da otkazes jer ako oni otkazu imaju neke penale. Ni u kojem slucaju nemoj ti otkazivati, neka stoka plati penale.
HAVANA

#29 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

karanana wrote:mozda tako i za postavljaca teme. nasli fintu da blokiraju bosnje.
Vrlo je nezgodno ako je opcija bez unaprijed placanja. Svakakve budale klikaju, blokira ti kalendar, ne dodje... Ne znas hoce li doci, odbijes drugog gosta, ovaj ne dodje... Katastrofa. Airbnb je meni licno kao iznajmljivacu puno bolja opcija.
seoBIH

#30 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by seoBIH »

Zato se u sezoni stavi da se vraca dio novca, ili se ne vraca nista ako se otkaze. Nemoj misliti da samo gosti otkazuju, imas i konkurenciju koja bukira i otkaze, da bi njihov smjestaj bio dostupan :) Zato kada je sezona, mora biti neki fee.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#31 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by _BataZiv_0809 »

HAVANA wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
HAVANA wrote:E nacu ga jebo sam im mater. Nece mi ga vise uci nema tih para.Uspijevao sam do sada izbjeci nekim fintama. I jednom nisam uspio, momentalno belaj. :-) Sta je ono nako, ovi ljudi su sa druge planete, nesta, ludilo majke mi...
Sta bi? :shock:
Ma nista, smrdljivko mali bahati, sa 3 roba umotana, takvog garda i ponasanja da smo ih bukvalno istjerali. Ne da mi se u detalje, iznerviro se pravo. Nek se zali bukingu.
:thumbup:

Nek šipu tuki.
Edin H.

#32 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:Zna li iko kako ja mogu odbiti gosta na ovom cudu kad rezervise i blokira mi kalendar, imam problem pravi sa ovim budalama arapskim?Necu da im izdajem ali kako?
Sjediste booking.com-a je negdje u Holandiji i vjerujem da su obavezni da rade prema EU zakonima, za koje nisam siguran kako funkcionisu, ali zasigurno su slicni britanskim, gdje ne mozes diskriminirati, pa stoga ni birati goste. E koji je zakon/sud nadlezan ako pruzas uslugu iz BiH ne znam, ali vjerovatno stoji u ugovoru.

Evo ti link za slucaj koji su vlasnici malog hotela izgubili na Vrhovnom sudu - religiozni kriscani koji su odbili smjestaj nekim homoseksualcima, a ovi ih tuzili. Morali su da im plate odstetu £3.600

https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-25119158
HAVANA

#33 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

Da je 1000 krevet, onakvo ponasanje se ne moze progutat. Majke mi boba je falila da ga prebijem a nisam se pobio ima 20 godina. :lol: Haj ja al zena samo vice izlazi, izadji iz stana, izlazi... Ko papagaj. :lol: Sad mi sega al ja iznerviran pa na nasem poceo sovat, mrs, mrs iz stana... :angry: I ode hadzo, ruke u dzep i niz stepenice a one robinje nema u njima 40 kila po 2 kofera i tegle za gospodinom... :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#34 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by _BataZiv_0809 »

Cekaj tebi doso frajer i ti ga otjero?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Velkoski »

Potakli ste me da otvorim Sarajevo na Bookingu :D

Je l' moguće da su naši hoteli ovako skupi za jednu noć? :shock: :mrgreen:
Edin H.

#36 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

Velkoski wrote:Potakli ste me da otvorim Sarajevo na Bookingu :D

Je l' moguće da su naši hoteli ovako skupi za jednu noć? :shock: :mrgreen:
Rekao ti je Adzem - metropola bolan :oops: :izet:
HAVANA

#37 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

Ma ko i prije cu. Kad mi bukira poslacu mu poruku da ne mogu primiti jer moramo na put u tom periodu... Na javnom, ako ne ponisti sam imam opravdanje da sam obavijestio. Izdam preko airbnb i cao. Nek se zali nailovoj materi. Kod mene ga vise nece krocit ni jedan. Znam da nisu svi takvi ali nemam potrebe da dumam kakav ce me zapast.
Edin H.

#38 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:Majke mi boba je falila da ga prebijem a nisam se pobio 20 godina :-)
S kim si se to posutao 1998-e? :D
Last edited by Edin H. on 17/07/2018 21:56, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Velkoski »

izdaješ li fiskalni račun? :mrgreen:
HAVANA

#40 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

Edin H. wrote:
HAVANA wrote:Majke mi boba je falila da ga prebijem a nisam se pobio 20 godina :-)
:lol: S marokancem.Na auto pijaci. :lol:
HAVANA

#41 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

Velkoski wrote:izdaješ li fiskalni račun? :mrgreen:
Izdajem mudo.Samo mi jos tu fali fiskalni.A to je posebna prica sa registracijom.Skupio sam 6 stvari od cudesnih 11 sa spiska za registraciju.Cirkus.Jos atesti pa kategorizacija.Alan ford zemlja majke mi.Grunf bi bolje smislio.Zasto jednostavno kad moze komplikovano.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#42 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by _BataZiv_0809 »

Havana je li i ti osjetis na poslu da je manje arapa ove godine?
Edin H.

#43 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:
Edin H. wrote:
:lol: S marokancem.Na auto pijaci. :lol:
Uvijek sam znao da u tebi ima potencijala za vrhunskog navijaca, ali j... ga kad preferiras biznis. :D
HAVANA

#44 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

_BataZiv_0809 wrote:Havana je li i ti osjetis na poslu da je manje arapa ove godine?
Kakvih bolan arapa,vidis sta pisem,nisam im nikad rentao.Nemam pojma.A i nije meni nikad neka navala ni bila sa njihove strane.Centar,ne ganjaju oni to puno.A sto se auta tice...ima ih.
Fudo387

#45 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:Da je 1000 krevet, onakvo ponasanje se ne moze progutat. Majke mi boba je falila da ga prebijem a nisam se pobio ima 20 godina. :lol: Haj ja al zena samo vice izlazi, izadji iz stana, izlazi... Ko papagaj. :lol: Sad mi sega al ja iznerviran pa na nasem poceo sovat, mrs, mrs iz stana... :angry: I ode hadzo, ruke u dzep i niz stepenice a one robinje nema u njima 40 kila po 2 kofera i tegle za gospodinom... :-)
Pa sta je radio?
Edin H.

#46 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
HAVANA wrote:Da je 1000 krevet, onakvo ponasanje se ne moze progutat. Majke mi boba je falila da ga prebijem a nisam se pobio ima 20 godina. :lol: Haj ja al zena samo vice izlazi, izadji iz stana, izlazi... Ko papagaj. :lol: Sad mi sega al ja iznerviran pa na nasem poceo sovat, mrs, mrs iz stana... :angry: I ode hadzo, ruke u dzep i niz stepenice a one robinje nema u njima 40 kila po 2 kofera i tegle za gospodinom... :-)
Pa sta je radio?
Nije pjan bio, da ga j.... :D
Edin H.

#47 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Pa sta je radio?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#48 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by _BataZiv_0809 »

HAVANA wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Havana je li i ti osjetis na poslu da je manje arapa ove godine?
Kakvih bolan arapa,vidis sta pisem,nisam im nikad rentao.Nemam pojma.A i nije meni nikad neka navala ni bila sa njihove strane.Centar,ne ganjaju oni to puno.A sto se auta tice...ima ih.
Pa po zahtjevima pobogu.
HAVANA

#49 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by HAVANA »

_BataZiv_0809 wrote:
HAVANA wrote:
Pa po zahtjevima pobogu.
Ma nemam ja meni je to u aprilu jos popunjeno za sezonu.Poslije ih i nema.Jedino ovaj indijanac klikno i blokiro datume,ja zaboravio da ga eskiviram i eto ga...Al i ne klikaju oni puno centar.Hoce kucu,zelenilo...
drndalo

#50 Re: Booking.com - ko je ovdje lud?

Post by drndalo »

Edin H. wrote:
Fudo387 wrote:
Pa sta je radio?
Iznenadio bi se ondaK nekim saznanjima... :sampanjac:
Post Reply