Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a i sami znate sta je Bono rekao kad je bio prosli put... da je Sarajevo jedini grad gdje ga ne napadaju fanovi ono.. eno Bona haj bas dobro nego kad cemo na tu ljutu
Qler wrote:ma hebo to autogrami i sl... americka furka...
a i sami znate sta je Bono rekao kad je bio prosli put... da je Sarajevo jedini grad gdje ga ne napadaju fanovi ono.. eno Bona haj bas dobro nego kad cemo na tu ljutu
Bono jarane neka tebe ovdje ti si naš čovjek 100 posto .....ako naletiš u slobodno vrijeme u hotelu na ovaj site obiđi Visoko i obiđi piramide ......nećeš se pokajati a mog'o bi i malo kopati za raju .
P.S. Možda su ga zapalili u kafani
Ja samo ne kontam sinoc kad je izasao na binu covjek koja je muzicka legenda, veliki humanitarac i jedan od najvecih prijatelja Sarajeva, to isto Sarajevo se nije udostojilo da ustane i zapljesce?! Ili barem ne svi kao vece prije.
Izgleda da smo se previse "navikli" na njega?!
Ili je to ipak ona "svakog gosta tri dana dosta"?!
Ili mozda ne znamo cijeniti istinska i iskrena prijateljstva?!
suncica24 wrote:Ja samo ne kontam sinoc kad je izasao na binu covjek koja je muzicka legenda, veliki humanitarac i jedan od najvecih prijatelja Sarajeva, to isto Sarajevo se nije udostojilo da ustane i zapljesce?! Ili barem ne svi kao vece prije.
ja ne kontam cemu uvjerenje da je komplet publika iz Sarajeva???
znas, ima ljudi iz drugih gradova koji dodju na SFF i svakodnevno pljuju po Sarajevu jer je Sarajevo dobilo koncert U2, jer je sarajevo dobilo ovo ili ono...