Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li još neki naziv za ovo čudo? Ova crna 'traka' iznad maske sa znakom Ford. Ima li neki naš naziv pogodan za pretraživanje olx.ba? Ima li se gdje kupiti kod nas?
Nemojte misliti da sam ćuner. Prethodni vlasnik nije znao podmazati bravicu haube i onda je nasilnim zatvaranjem malo udubio na samom vrhu. Pa mi se ne daje 150KM da mi neko prelakira haubu (a lak joj je u perfektnom stanju osim tog udubljenja) pa bi možda ovo prekrilo dobar dio toga - a i izgleda lijepo i nije nakićeno.
Throttle wrote:Pa kupis metar sjajne crne folije, iskruzis po mjeri i zalijepis.. tesko ces to naci kod nas
Razmišljao sam, čak pitao na par mjesta da li rade to oni - slabo.. Mada je ovo 'pravo' čudo ipak malo deblje od folije koliko vidim - barem 2mm mu je debljina. Doduše, realno da ima bilo gdje kod bas. Čak je na ebay-u teško naći, a ako nađeš haman stoja..