Bombaski napad u Sarajevu
-
hananah
#1 Bombaski napad u Sarajevu
Admir K. je pod dejstvom alkohola aktivirao bombu kasikaru u domu za gluha i nagluha lica na Sagardzijama. 14 povrijedjenih, od toga troje teze, svi su van zivotne opasnosti.
Lijepa smrtna kazna
Monstrum Admir i nista drugo do monstrum u domu za gluha i nagluha lica aktivirati bombu. Sam cin je glusan da ne moze gnusniji biti a jos je njegova gnusnost uduplana time da takvo nesto cini u domu gdje su ljudi koji su gluhi

-
*Ledeni*
bas neki dan je horns&drums otvorio topic(drustvo mrtvih gradjana) i govorio o nasem gradu i o tome kako treba bjezati odavde....
stvarno je ovo postao divlji zapad i ne znas vise gdje si siguran...zadesis se u krivo vrijeme na krivom mjestu i ko zna sta ti moze biti...ovom admiru k. treba spucati kaznu od 40 godina zatvora pa nek se opet neko usudi cugati i bacati bombe po raznim objektima

stvarno je ovo postao divlji zapad i ne znas vise gdje si siguran...zadesis se u krivo vrijeme na krivom mjestu i ko zna sta ti moze biti...ovom admiru k. treba spucati kaznu od 40 godina zatvora pa nek se opet neko usudi cugati i bacati bombe po raznim objektima
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ja mislim da je neumjesno, jer da ti "bar jedna rokne"....Drug_Tito wrote:mozda je htjeo da testira bili gluhi ljudi culi prasak bombeako su culi, onda bi mu se mozda trebala dati Nobelova Nagrada.
-
DonDavudes
za sve je opet kriva- ZENA
Ovim nasim sarajevskim gluhim dosla raja iz splita i beograda
admir je napadao neku Splicanku ali mu je prijatelj preoteo
utopivsi prvo tugu u alkoholu, otisao kuci po bombe i
bum
ccc, pa ti trazi curu
Ovim nasim sarajevskim gluhim dosla raja iz splita i beograda
admir je napadao neku Splicanku ali mu je prijatelj preoteo
utopivsi prvo tugu u alkoholu, otisao kuci po bombe i
bum