Bombas i pistoljdzija

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

stelium

Post by stelium »

nebi wrote:Primjer 1:kolega sa posla.
Zajedno sa zenom pravi kucu (ovdje vrlo skupa avantura), iako on zaradjuje 3 puta vise od nje,broji se lafo "zajedno".Kuca gotova,
zena nasla jebaca,covjek mora da izadje iz vlastite kuce.
Sad placa alimentaciju za djecu,a zena zivi u kuci sa jebacem.
Primjer 2: Nijemac koji je cak promijenio zemlju boravka od sramote,
jer je jedno vrijeme morao da zivi u prizemlju kuce (nije imao kuda),
a zena na spratu sa jebacem.
Primjer 3: Ozenio se momak,uzeo udavanu sa dijetetom (ili neudavana sa kopiletom,ne znam vise).Kupili stan,placali rate za njega,on naravno vise nego ona jer vise zaradjuje.Posto su moderan par,ona ode sama na odmor na Kubu i vrati se sa kubancem.Tip mora da izadje iz stana,da placa ratu za njega i alimentaciju za zajednicko dijete koje se u medjuvremenu naslo.
Na kraju,infarkt i socijalni slucaj.

Sve iz prve ruke,nista novine,nista rekla-kazala!
Ja bih da se nadovezem slucajevima iz moje okoline:

Slucaj Prvi:Haver mi Bosnjo i to onaj iz pripovjetki,vrijedan,posten,gleda svoja posla,sposoban naleti na Austrijanku,zaljubi se a nakon toga poznati scenario,zavala u kredite,kupovina stana,auta,ovo-ono + naravno dijete.Cesto si ga mogao vidjeti kako sa gospodjom hoda carsijom dakle imala je svu njegovu paznju.Ali ne lezi vraze,jednu noc(crnchechi 12 sati od 17-05) zvoni mu telefon gdje mu neki glas kaze:"Idi kuci,zena ti je u krevetu sa Turcinom :shock: :shock: :shock: .Hej TURCINOM!!!On se u momentu pokupi i pravac kuci kad ono ima sta vidjeti,"gospodja" i
K(t)urcin sjede i piju kafu,pogleda krevet-sav rasturen,pridje joj i digne spavacicu-nigdje gacica.Njeno objasnjenje:"Sta mogu-zaveo me je!!" :x
Sta je najgore u ovoj prici:ONI I DALJE ZIVE ZAJEDNO :shock: :shock:

Slucaj drugi:Austrijanac,pjano zesci,u ku..u totalno,posao-birtija i to je sve nekim slucajem upozna Bosanku koja mu iz temelja izmjeni zivot,sredi kucu a on postane drugi tip,danas je simbolicno receno nosi na rukama a ja neznam za sretniji par.

Zena je cudo! :D

I sjever je cudo :D
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

pitt wrote:Jedan od nasih klijenata koji je izuzetno bogat i koji se vec zenio i razvodio 4 puta mi je otkrio ove cake :

1) Kupi kucu prije braka sa doticnom na svoje ime. Naime po zakonu, sve ono sto si kupio prije braka je tvoje dok sve ono sto je kupljeno tokom braka je zajednocko i moze se djeliti u slucaju razvoda.
jeste pitt ali nije u svim drzavama isti zakon recimo gdje sam ja bez obzira kad si kupio sve sto je na tebi sve djeli sa njom cak i tvoje porodicne stvari koje si naslijedio od familije, sto je jakoi zalosno...
pitt wrote:2) sve sto imas od velike vrijednosti (firmu, nekretnine, aua i sl) kupljeno prije i tokom braka, drzi na tudjim imenima (otac, majka, sestra, brat i sl). Po zakonu, u skucaju razvoda, zena ima pravo samo na ono sto je na tvoje ime.
ipak je ovo najbolja solucija!
pitt

Post by pitt »

Ma levat je ko brod i opet trazi zenu. Hoce da je od 25-30 a njemu 57 :(
jokeren

Post by jokeren »

nebi wrote:
jokeren wrote:
nebi wrote: Primjer 3: Ozenio se momak,uzeo udavanu sa dijetetom (ili neudavana sa kopiletom,ne znam vise).
svakog ko je u stanju neduznog maksuma nazvati kopiletom treba poslati ili na lijecenje, ili na prevaspitavanje i resocijalizaciju.
Suosjecanje?Ti znas kako je to?? :D
Da, suosjecanje. A da nema kretena koji zagorcavaju zivot toj djeci nazivajuci njih i njihove majke pogrdnim imenima, ne bi bilo ni potrebe za suosjecanjem, jer bi ta djeca rasla rahat od komentara primitivnih idiota. Ne mogu znati kako im je, ali mi uopste nije tesko pretpostaviti.
nebi

Post by nebi »

jokeren wrote:
nebi wrote:
jokeren wrote: svakog ko je u stanju neduznog maksuma nazvati kopiletom treba poslati ili na lijecenje, ili na prevaspitavanje i resocijalizaciju.
Suosjecanje?Ti znas kako je to?? :D
Da, suosjecanje. A da nema kretena koji zagorcavaju zivot toj djeci nazivajuci njih i njihove majke pogrdnim imenima, ne bi bilo ni potrebe za suosjecanjem, jer bi ta djeca rasla rahat od komentara primitivnih idiota. Ne mogu znati kako im je, ali mi uopste nije tesko pretpostaviti.
jokreten,

ti si ovdje tek 4 dana,a vec si postao predmet opste mrznje.
tvoje pametovanje je dosadilo i bogu i narodu.prvo proljevas agdu ko da dersis izmedju aksama i jacije,a onda pocnes sa psovkama kao posljednji jalijas.
daj,ziv bio gurni kitu u zamrzivac,a glavu u cenifu...da malo ohladis.
onda ces mozda shvatiti da se mi manje-vise samo zajebavamo,cak i ovi nasi dragi cetnici-ustase-balije-komunisti.....su jebeni ch-us-bal-kom samo za vrijeme diskusije.izvan toga su raja.
dakle,ohladi ziv bio,strefice te damla pa ti ostade dijete siroce.
jokeren

Post by jokeren »

nebi wrote:
jokeren wrote:
nebi wrote: Suosjecanje?Ti znas kako je to?? :D
jokreten,

ti si ovdje tek 4 dana,a vec si postao predmet opste mrznje.
tvoje pametovanje je dosadilo i bogu i narodu.prvo proljevas agdu ko da dersis izmedju aksama i jacije,a onda pocnes sa psovkama kao posljednji jalijas.
daj,ziv bio gurni kitu u zamrzivac,a glavu u cenifu...da malo ohladis.
onda ces mozda shvatiti da se mi manje-vise samo zajebavamo,cak i ovi nasi dragi cetnici-ustase-balije-komunisti.....su jebeni ch-us-bal-kom samo za vrijeme diskusije.izvan toga su raja.
dakle,ohladi ziv bio,strefice te damla pa ti ostade dijete siroce.
ma vidi ti sto se on brine za mene :D:D:D

ja volim kad me ne vole... a opet mi se obracaju :D
scarface32

Post by scarface32 »

meni samo nije jasno odakle edi djevojka a u medjuvremenu zenu nasao sa drugim.izgleda da je zeni bilo manje sexa jer se edo zadovoljavao s drugom,pa je i ona nasla nekog ko ce je zadovoljiti.samo sto je edo ispao naivan jer ce dijete u svakom slucaju ici majci a on u zatvor.sve u svemu nije edo kralj nego glup ko kurac.
Post Reply