Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je drugi ulaz u Dobrinju, ja sam na petici, 500 metara niže, po mojim informacijama bačena bomba iz vozila u pokretu, i ima 2-3 ranjena, vidim i specijalce MUP-a KS prolaze ka tom lokalitetu.
Hmm.. uzasno ali se sjecam jednog posta.. kada je Celo ubijen evo i Gasi je u zatvoru da ce biti gore.. i stvarno ide u tom pravcu.... nazalost
Danas drotovi pogodise lika koji nije htio da se zaustavi u vozilu i koji je pokusavao da ih pregazi.. pogodjen je i ljekari se bore za njegov zivot a policajac je suspendovan... da je neka drzava policajcu ne bi nista trebalo biti a svakom ko se drzne na policajca ubit ga.. dok se tako ne budu odnosili prema kriminalu nece biti bolje. A poznajuci dosadasnju situaciju dobice otkaz... i agonija se nastavlja
Na Čengić Vili prije par dana lopovi uletili invalidu iz prizemlja u stan, opljačkali ga i mučili sat vremena.
Jednostavno, the crime strikes back zato što imbecilima na vlasti odgovara model - što gore to bolje! To je model društva u kojem oni vladaju i jedino mogu vladati.
Ja sam vratio svoje oružje davno, sada kupujem pištolj, muka mi je od toga ali kupujem...
To je na mojoj autobuskoj stanici. Ja svaki dan tu cekam autobus.
Sad sam isla dole, povrijedjeno navodno 4 osobe: dvojica momaka, dijete i zena. Rupa je navodno u betonu posred stanice. Zena je u glavu pogodjena. Vidjen je crni golf kako se brzo udaljava u pravcu RS-a.
jasminasab wrote:To je na mojoj autobuskoj stanici. Ja svaki dan tu cekam autobus.
Sad sam isla dole, povrijedjeno navodno 4 osobe: dvojica momaka, dijete i zena. Rupa je navodno u betonu posred stanice. Zena je u glavu pogodjena. Vidjen je crni golf kako se brzo udaljava u pravcu RS-a.
Boze sacuvaj, gdje ovo mi zivimo?
koja je to autobuska stanica? ona poslije IMZITa? gdje stoji 31-e?
jasminasab wrote:To je na mojoj autobuskoj stanici. Ja svaki dan tu cekam autobus.
Ovo se sve vise "zakuhava",imali ko jos informacija o ovom incidentu.
Večina saobračaja ide preko petice, u zraku je je neka napetost i onaj ružni osječaj u želudcu iz devedesetih..fuj
Jeste, gdje stoji komercijala (31e) prema gradu. Navodno je jedan geler odletio skroz do zgrada, ali srecom taj nije nikoga povrijedio. Stakla na kucama blizu stanice su polupana. To je bila stvarno uzasna detonacija.
Podsjeti me na rat, kad su moji vrsnjaci na parkingu poginuli igrajuci lopte.
Bio je neki snimatelj, pratite TV, valjda ce negdje biti. Neke komsije rekose da je poslije otisao negdje (Vlada KS ili tako nesto?) da je frka i da se trazi Semihina ostavka. Ali to mi vec lici na mahalska naklapanja...
Sto se razloga tice, posto je vozilo iz kojeg je bomba izbacena otislo prema RS-u, neki nagadjaju da je zbog Kosova i da nema veze sa pokojnim Denisom.
Last edited by jasminasab on 09/02/2008 21:51, edited 1 time in total.
ja se nadam da sam paranoičan, ali meni ovo ne sluti na dobro, kao da je sve ovo vrilo zadnjih godina i sad pokipilo...meni je još stravičnija činjenica da sistem ne reagira ili barem gradske vlasti ako neće državne, entitetske ili kantonalne!
Jeste, gdje stoji komercijala (31e) prema gradu. Navodno je jedan geler odletio skroz do zgrada, ali srecom taj nije nikoga povrijedio. Stakla na kucama blizu stanice su polupana. To je bila stvarno uzasna detonacija.
Ama ne mogu da vjerujem . U normalnom svijetu bi odmah objavili na TV-u kod nas ništa..... Jel´ se to lagano talasa ili šta je sa ovim narodom ,nije mi jasno
EliasVeskot wrote:
Onom parkingu na 3 pred sam kraj rata ? Adnan K?
Mislim da da je to bilo onaj bajramski turnir 93 na trojci kada je bio strahovit masakr.
evo samo da kazem, bomba je bacena tu kod zgrade ministra za bezbjednost i sigurnost Tarika Sadovića, imam slike, dok dodjem kuci pa cu ih postaviti...
Kako je to puklo............................................
Ljudi se skupilo ko da se humanitarna dijeli, a zatvorili cestu dole prema gradu.