"Bomba" u Tribunalu
- CSKA
#26 Re: "Bomba" u Tribunalu
Nema nista od ovoga,oni da vrse reviziju presuda Haradinaju,Gotovini...samo u snovima.
- BHCluster
#27 Re: "Bomba" u Tribunalu
Srbi vrc u napadu a "nasi" ni malo jaci prdez da prostis.
"TVRDNJE suca Harhoffa izuzetno su zabrinjavajuće i uzdrmavaju vjeru u narodnu pravdu", kazao je za Blic Vladimir Vukčević, srpski tužitelj za ratne zločine.
"TVRDNJE suca Harhoffa izuzetno su zabrinjavajuće i uzdrmavaju vjeru u narodnu pravdu", kazao je za Blic Vladimir Vukčević, srpski tužitelj za ratne zločine.
- BHCluster
#28 Re: "Bomba" u Tribunalu
Zanimljivo je to sada ako hoce da tzv "Internacionalno pravo" bude sacuvano morati ce i presude da reviziraju i Meron da odstupi u suprotnom nema vise supljaka.CSKA wrote:Nema nista od ovoga,oni da vrse reviziju presuda Haradinaju,Gotovini...samo u snovima.
- CSKA
#29 Re: "Bomba" u Tribunalu
Pazi ja bi volio to da se desi,ali male su sanse za to,bar ja mislim.Govori se o uticaju nekih zemalja na presude,sigurno nije Srbija koja ima uticaj do Subotice samo,sto znaci da se misli na Gotovinu,Haradinaj,Limaj...iza cijih akcija su stajali Amerika,Nato...
Ne znam,volio bi ali...
Ne znam,volio bi ali...
- BHCluster
#30 Re: "Bomba" u Tribunalu
I ja tako mislim ali avo im je ili cemo da se suocimo sa ovim ili nema vise "peglanja" kroz "civilizacijske" institucije za koje se zalazu te sile koje su ih stvorile.CSKA wrote:Pazi ja bi volio to da se desi,ali male su sanse za to,bar ja mislim.Govori se o uticaju nekih zemalja na presude,sigurno nije Srbija koja ima uticaj do Subotice samo,sto znaci da se misli na Gotovinu,Haradinaj,Limaj...iza cijih akcija su stajali Amerika,Nato...
Ne znam,volio bi ali...
- BHCluster
#31 Re: "Bomba" u Tribunalu
Par zanimljivih video snimaka na temu:
Porodice žrtava najavile tužbu protiv predsjednika Haškog tribunala
Tromp - Tužioci Perišića i Stanišića uopće nisu ni optužili za genocid
Porodice žrtava najavile tužbu protiv predsjednika Haškog tribunala
Tromp - Tužioci Perišića i Stanišića uopće nisu ni optužili za genocid