"Bomba" u Tribunalu

CSKA

#26 Re: "Bomba" u Tribunalu

Post by CSKA »

Nema nista od ovoga,oni da vrse reviziju presuda Haradinaju,Gotovini...samo u snovima.
BHCluster

#27 Re: "Bomba" u Tribunalu

Post by BHCluster »

Srbi vrc u napadu a "nasi" ni malo jaci prdez da prostis.

"TVRDNJE suca Harhoffa izuzetno su zabrinjavajuće i uzdrmavaju vjeru u narodnu pravdu", kazao je za Blic Vladimir Vukčević, srpski tužitelj za ratne zločine.
BHCluster

#28 Re: "Bomba" u Tribunalu

Post by BHCluster »

CSKA wrote:Nema nista od ovoga,oni da vrse reviziju presuda Haradinaju,Gotovini...samo u snovima.
Zanimljivo je to sada ako hoce da tzv "Internacionalno pravo" bude sacuvano morati ce i presude da reviziraju i Meron da odstupi u suprotnom nema vise supljaka.
CSKA

#29 Re: "Bomba" u Tribunalu

Post by CSKA »

Pazi ja bi volio to da se desi,ali male su sanse za to,bar ja mislim.Govori se o uticaju nekih zemalja na presude,sigurno nije Srbija koja ima uticaj do Subotice samo,sto znaci da se misli na Gotovinu,Haradinaj,Limaj...iza cijih akcija su stajali Amerika,Nato...

Ne znam,volio bi ali...
BHCluster

#30 Re: "Bomba" u Tribunalu

Post by BHCluster »

CSKA wrote:Pazi ja bi volio to da se desi,ali male su sanse za to,bar ja mislim.Govori se o uticaju nekih zemalja na presude,sigurno nije Srbija koja ima uticaj do Subotice samo,sto znaci da se misli na Gotovinu,Haradinaj,Limaj...iza cijih akcija su stajali Amerika,Nato...

Ne znam,volio bi ali...
I ja tako mislim ali avo im je ili cemo da se suocimo sa ovim ili nema vise "peglanja" kroz "civilizacijske" institucije za koje se zalazu te sile koje su ih stvorile.
Post Reply