BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
-
Gargale
#1 BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Kako saznajemo, kod tržnog centra „Verno“ u naselju Lazarevo, kod stočne pijace, nepoznato lice oko 10:30 bacilo je bombu u autobus.
Vozač autobusa je, kako javlja ATV, poginuo.
Autobus koji je vozio na liniji 13c bio je pun putnika, ali niko od njih nije povrijeđen.
- Autobus se zaustavio na stanici. Prišao je mlađi muškarac obučen u crno i bacio bombu u autobus. Nastao je haos - kazao je jedan od putnika.
Nakon napada lice koje je bacilo bombu je pobjeglo u nepoznatom pravcu.
Uviđaj je u toku.
http://istinito.com/index.php/banja-luk ... ginuo.html
Vozač autobusa je, kako javlja ATV, poginuo.
Autobus koji je vozio na liniji 13c bio je pun putnika, ali niko od njih nije povrijeđen.
- Autobus se zaustavio na stanici. Prišao je mlađi muškarac obučen u crno i bacio bombu u autobus. Nastao je haos - kazao je jedan od putnika.
Nakon napada lice koje je bacilo bombu je pobjeglo u nepoznatom pravcu.
Uviđaj je u toku.
http://istinito.com/index.php/banja-luk ... ginuo.html
-
Gargale
#2 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Klix kasni, tek sad objavise.
- karanana
#3 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
nisam znao u koji je grad u pitanju. ja reko negdje u srbiji.
sad ne znam koji je autoprevoz u pitanju. je li b-lucki?
sad ne znam koji je autoprevoz u pitanju. je li b-lucki?
- karanana
#4 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
da je bombas i sebe raznijeo vjerovatno bi bio neki mudzahedin, a ovako nisam siguran ko bi mogao biti.j6u45u1331 wrote:karanana wrote:nisam znao u koji je grad u pitanju. ja reko negdje u srbiji.
sad ne znam koji je autoprevoz u pitanju. je li b-lucki?![]()
![]()
jedan od najvećih mongoloida i neinteligentnih likova koji dolaze vođekan
![]()
![]()
-
mefistofilis
#5 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
dobro si ti to srocio jarane, inteligencija prosto izbija iz tvog postaj6u45u1331 wrote:karanana wrote:nisam znao u koji je grad u pitanju. ja reko negdje u srbiji.
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#6 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Mene čudi kako niko drugi nije stradao - 13ka je jedna od 2-3 linije sa najvećim brojem putnika.
- trambusek88
#7 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Možda privatnički lobi. U BL ima dosta privatnih prevoznika.
Autoprevoz je sveden na 4 linije, ostali su bez nekoliko linija i prošle godine. Vrlo moguće da neko želi i sa 13ke otjerati Autoprevoz, a (ne)ljudi su nažalost spremni pogaziti sve radi privatnog interesa!
Autoprevoz je sveden na 4 linije, ostali su bez nekoliko linija i prošle godine. Vrlo moguće da neko želi i sa 13ke otjerati Autoprevoz, a (ne)ljudi su nažalost spremni pogaziti sve radi privatnog interesa!
- kota_pisvir
#8 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
mozda bombas vraca kredit vozaču. sve je moguće
-
BosnianHardcore
#9 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
sad ce da Putin posalje vojsku. 
- Ljakan
#10 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
dobar je karo nanu nemoj jest govna đabaj6u45u1331 wrote:karanana wrote:nisam znao u koji je grad u pitanju. ja reko negdje u srbiji.
![]()
![]()
![]()
sto se tice teme dobro pa jos neko nije povrijeđen ocigledno je biro momenat napadac
- Ridjobrki
#11 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Ma ne vjerujem, Autoprevoz je raščerupan a nije ni jedini gubio linije. A autobusi su im počesto toliko loši da im ne treba bombe bacati, to se samo raspada.trambusek88 wrote:Možda privatnički lobi. U BL ima dosta privatnih prevoznika.
Kao ekspert za pitanja šofera i eksplozivnih sredstava ja bih ovo doveo prije u vezu sa nedjelima sa obilježjima osvete za počinjeni kurvaluk ili s njim povezanih radnji.
- kingofsnake
#12 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Evo ovo se rodi kad brat malo popije pa sexualno iskoristi sestru. Brojke i slova je nastao iz incesta, pa mu nemojte zamjeriti.j6u45u1331 wrote:karanana wrote:nisam znao u koji je grad u pitanju. ja reko negdje u srbiji.
![]()
![]()
![]()
Ovo u BL je fakat neku čudan fol. Žao mi je stradalih, ali se iskreno nadam da se ne radi o muslimanu, da bagra ne digne sve na nivo međunacionalnog sukoba.
- Alfons Kauders
#13 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
ima znaci jos odzljedjenih... uzas12: 30: - Drugo povrijeđeno lice u bombaškom napadu na autobus prevezeno je na odjeljenje Otorinolaringologije (ORL) u Kliničkom centru Banja Luka. U toku je ljekarska obrada. Kako saznajemo u pitanju su lakše tjelesne povrede, javlja ATV..
Vozač autobusa podlegao je povredama koje je zadobio od eksplozije bombe, koju je nepoznato lice ubacilo danas u autobus "Autoprevoza" u Banjaluci, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.
Ekipa Hitne pomoći konstatovala je da je vozač preminuo od posljedica ranjavanja. Osim mnogobrojnih inspektora CJB Banjaluka, na licu mjesta nalazi se i načelnik Centra Mladen Marić sa najbližim saradnicima.
Očekuje se da će više detalja o ovom slučaju policija saopštiti u toku dana.
Nepoznati počinilac danas je, nešto prije 11.00 časova, na autobuskom stajalištu u Ulici knjaza Miloša u Banjaluci u autobus "Autoprevoza" ubacio ručnu bombu, od čije eksplozije je vozač autobusa zadobio povrede opasne po život.
Bombaš je navodno pobjegao u pravcu tržnog centra "Tempo" i je u toku potraga za njim.
Od putnika i građana na autobuskom stajalištu niko nije povrijeđen.
Kako se nezvanično saznajeme, od eksplozije bombe u autobusu gradskog prevoza poginuo je 55- godišnji vozač autobusa, Boro Topić.
Policija za sada sumnja na jedno lice koje je ranije bilo u sukobu sa poginulim vozačem ali nema nikakve potvrde da je baš to lice bacilo bombu.
ipak izgleda da je licno... koji kreten trebas biti da bacis bombu u bus pun ljudi, fakat je narod puko totalno
- Tesla10
#14 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Ovakvih stvari će biti još više, jer kada i ostali luđaci budu vidjeli da su ovakve stvari moguće i izvedive onda će se i oni aktivirati. Ima i kod nas puno "Breivika", samo im treba nekakav "okidač".
- Alfons Kauders
#15 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
evo haman dvoje povrijedjenih, nadajmo se da nisu teske povrede...Tesla10 wrote:Ovakvih stvari će biti još više, jer kada i ostali luđaci budu vidjeli da su ovakve stvari moguće i izvedive onda će se i oni aktivirati. Ima i kod nas puno "Breivika", samo im treba nekakav "okidač".
slazem se - kretena ce biti sve vise... prosle godine je isto tako neki lik bacio bombu u kafanu, cini mi se oko prijedora... ali jedno je kad se neko zapije pa napravi belaj u afektu, to nekako mogu shvatit... ali da neko ceka bus na stanici i da ubaci bombu u po dana... 50 metara od skole - e to je nesto drugo
cudo je da nije bilo i vise povrijedjenih, sigurno je bomba eksplodirala odmah kraj vozaca, stepenicu nize od ostatka putnika... da nije, moglo je biti puno gore
- OldMayor
#16 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Da je takva, licna, osveta ne bi je valjda pocinio nasred ulice i to jos u autobusu gdje je mogucnost kolateralne stete ogromna, da ne govorim o svjedocima.Ridjobrki wrote:Ma ne vjerujem, Autoprevoz je raščerupan a nije ni jedini gubio linije. A autobusi su im počesto toliko loši da im ne treba bombe bacati, to se samo raspada.trambusek88 wrote:Možda privatnički lobi. U BL ima dosta privatnih prevoznika.
Kao ekspert za pitanja šofera i eksplozivnih sredstava ja bih ovo doveo prije u vezu sa nedjelima sa obilježjima osvete za počinjeni kurvaluk ili s njim povezanih radnji.
Ja mislim da se s ovim htjela poslati poruka, cisto sumnjam da je nesto licno u pitanju. Mada kakvih budala ima, sve je moguce.
- kingofsnake
#17 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Kažem ja, mentalna retardacija isijava. Kačavendin potomakj6u45u1331 wrote:kingofsnake wrote: Evo ovo se rodi kad brat malo popije pa sexualno iskoristi sestru. Brojke i slova je nastao iz incesta, pa mu nemojte zamjeriti.
Ovo u BL je fakat neku čudan fol. Žao mi je stradalih, ali se iskreno nadam da se ne radi o muslimanu, da bagra ne digne sve na nivo međunacionalnog sukoba.![]()
![]()
piše i kaže potomak pedofila koji je guzio dječake i djevojčice, ne ljutim se ja kada vidim kako se bogu molite(UVLAČITE JEDNI DRUGIMA NOS U ČMAR) sve mi je jasno
![]()
![]()
- insomnia78
#18 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Najvjerovatnije je da se ovdje radi o licnom sukobu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Ecci
- Vozim: Biciklam
#19 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Sve su prilikeinsomnia78 wrote:Najvjerovatnije je da se ovdje radi o licnom sukobu
- say_cheese
#20 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Sumnjam da je licni obracun, jer kao sto kazes, ovo nit je vrijeme a ni prostor za takve stvari. Zasto bi se napadac izlagao visokom riziku da ga na licu mjesta uhvate, kad je on to mogao odraditi u mraku, bez svjedoka.OldMayor wrote: Da je takva, licna, osveta ne bi je valjda pocinio nasred ulice i to jos u autobusu gdje je mogucnost kolateralne stete ogromna, da ne govorim o svjedocima.
Ja mislim da se s ovim htjela poslati poruka, cisto sumnjam da je nesto licno u pitanju. Mada kakvih budala ima, sve je moguce.
Da li je akt terorizma ili inside-job u pitanju, to cemo da vidimo. Za akt terorizma fale neke karakteristike, to jest, veci broj zrtava i poruka organizacija koja stoji iza toga. Najvjerovatnije da je djelo ludjaka, dusevnog bolesnika.
- Alfons Kauders
#21 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
policija kaze da sumnja na licni obracun... da je terorista vjerovatno bi bacio bombu medju putnike, a ne vozacu pod noge (vidi rupe od gelera na sajbi)... terorista vjerovatno ne bi ni koristio rucnu bombu - veci belaj bi napravio obicnim pistoljem, kamoli puskomsay_cheese wrote:Sumnjam da je licni obracun, jer kao sto kazes, ovo nit je vrijeme a ni prostor za takve stvari. Zasto bi se napadac izlagao visokom riziku da ga na licu mjesta uhvate, kad je on to mogao odraditi u mraku, bez svjedoka.OldMayor wrote: Da je takva, licna, osveta ne bi je valjda pocinio nasred ulice i to jos u autobusu gdje je mogucnost kolateralne stete ogromna, da ne govorim o svjedocima.
Da li je akt terorizma ili inside-job u pitanju, to cemo da vidimo. Za akt terorizma fale neke karakteristike, to jest, veci broj zrtava i poruka organizacija koja stoji iza toga. Najvjerovatnije da je djelo ludjaka, dusevnog bolesnika.
treca opcija je bolesnik ko sto kazes... ima smisla, pogotovo kako je vrijeme pobudalilo, i ja sam ovih dana za kurac, vazda glavobolja itd...
- JThomas
#22 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Alfons Kauders wrote:
treca opcija je bolesnik ko sto kazes... ima smisla, pogotovo kako je vrijeme pobudalilo, i ja sam ovih dana za kurac, vazda glavobolja itd...
-
Naslovnica
#23 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Policija identifikovala napadača: Od ranije bio u konfliktu sa vozačem!
Policija je identifikovala napadača koji je danas oko 10:50 časova na autobuskom stajalištu u Ulici Knjaza Miloša u Banjaluci ubacio bombu u autobus prevoznika "Autoprevoz" na liniji 2 koji saobraća na relaciji Banjaluka – Trn, a od čije eksplozije je poginuo vozač autobusa Boro Topić (55).
Kako javljaju reporteri Pressa RS osumnjičeni je od ranije bio u konfliktu sa vozačem.
Nekoliko osoba je povrijeđeno, među kojima je srednjoškolac P.G. On je zadobio lakše povrede glave te je nakon obrade pušten sa hirurgije na kućno lečenje.
Brojne policijske i ekipe hitne pomoći su na terenu, ulica je blokirana, a novinarima je zabranjen prilaz.
Generalni direktor banjalučkog "Autoprevoza" Dejan Mijić izjavio je da su, osim vozača ovog preduzeća sa inicijalima B.T. koji je poginuo, u eksploziji bombe dva putnika lakše povrijeđena.
On je rekao novinarima da je autobus u kojem je poginuo vozač saobraćao na liniji Banjaluka - Trn, linija broj dva.
Mijić je naveo da je poginuli vozač bio izuzetno poštovan u "Autoprevozu", te da je današnja tragedija potresla kompletno preduzeće.
Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka Marija Markanović izjavila je Srni da je zbog ovog događaja blokiran saobraćaj u ulicama Knjaza Miloša, Ivana Gorana Kovačića i Prote Nikole Kostića, te da su u funkciji alternativnim pravcima.
Vozač autobusa podlegao je povredama koje je zadobio od eksplozije bombe, koju je nepoznato lice ubacilo danas oko 11.00 časova u autobus "Autoprevoza" u Banjaluci
Ekipa Hitne pomoći konstatovala je da je vozač preminuo od posljedica ranjavanja.
Osim mnogobrojnih inspektora CJB Banjaluka, na licu mjesta nalazi se i načelnik Centra Mladen Marić sa najbližim saradnicima.
(Agencije/Press/Istinito)
Policija je identifikovala napadača koji je danas oko 10:50 časova na autobuskom stajalištu u Ulici Knjaza Miloša u Banjaluci ubacio bombu u autobus prevoznika "Autoprevoz" na liniji 2 koji saobraća na relaciji Banjaluka – Trn, a od čije eksplozije je poginuo vozač autobusa Boro Topić (55).
Kako javljaju reporteri Pressa RS osumnjičeni je od ranije bio u konfliktu sa vozačem.
Nekoliko osoba je povrijeđeno, među kojima je srednjoškolac P.G. On je zadobio lakše povrede glave te je nakon obrade pušten sa hirurgije na kućno lečenje.
Brojne policijske i ekipe hitne pomoći su na terenu, ulica je blokirana, a novinarima je zabranjen prilaz.
Generalni direktor banjalučkog "Autoprevoza" Dejan Mijić izjavio je da su, osim vozača ovog preduzeća sa inicijalima B.T. koji je poginuo, u eksploziji bombe dva putnika lakše povrijeđena.
On je rekao novinarima da je autobus u kojem je poginuo vozač saobraćao na liniji Banjaluka - Trn, linija broj dva.
Mijić je naveo da je poginuli vozač bio izuzetno poštovan u "Autoprevozu", te da je današnja tragedija potresla kompletno preduzeće.
Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka Marija Markanović izjavila je Srni da je zbog ovog događaja blokiran saobraćaj u ulicama Knjaza Miloša, Ivana Gorana Kovačića i Prote Nikole Kostića, te da su u funkciji alternativnim pravcima.
Vozač autobusa podlegao je povredama koje je zadobio od eksplozije bombe, koju je nepoznato lice ubacilo danas oko 11.00 časova u autobus "Autoprevoza" u Banjaluci
Ekipa Hitne pomoći konstatovala je da je vozač preminuo od posljedica ranjavanja.
Osim mnogobrojnih inspektora CJB Banjaluka, na licu mjesta nalazi se i načelnik Centra Mladen Marić sa najbližim saradnicima.
(Agencije/Press/Istinito)
- Edin H.
- insomnia78
#25 Re: BOMBA U AUTOBUSU, UBIJEN VOZAČ!
Izgleda da je identifikovan
Radi se vjerovatno o dugogodisnjim nesuglasicama jer je osumnjiceni prije par godina takodje zapalio automobil poginulog
Radi se vjerovatno o dugogodisnjim nesuglasicama jer je osumnjiceni prije par godina takodje zapalio automobil poginulog