BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
- nellington
#251 Re: BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
Mene pitaš? Nit' sam stariji nit' smatram da treba objašnjavati tu rečenicu.
-
studentina1
#252 Re: BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
Tite ti,jel to ne znaš?nellington wrote:Mene pitaš? Nit' sam stariji nit' smatram da treba objašnjavati tu rečenicu.
- nellington
#253 Re: BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
Još gore od neznanja - ne zanima me. U svakom sistemu je bilo sposobnih (bez papira) i podobnih (sa papirom) sa pripadajućim nafakama - tu razlike između novog i starog sistema nema. Što se jednakosti u zvanju tiče - da smo htjeli da zvanja ostanu jednaka, ne bismo ni reformirali školstvo, ne bismo uvodili nove nazive i norme - šta kvalifikacijski okvir kaže - to je već druga stvar.studentina1 wrote:Tite ti,jel to ne znaš?nellington wrote:Mene pitaš? Nit' sam stariji nit' smatram da treba objašnjavati tu rečenicu.
-
studentina1
#254 Re: BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
Drug,nellington wrote:Još gore od neznanja - ne zanima me. U svakom sistemu je bilo sposobnih (bez papira) i podobnih (sa papirom) sa pripadajućim nafakama - tu razlike između novog i starog sistema nema. Što se jednakosti u zvanju tiče - da smo htjeli da zvanja ostanu jednaka, ne bismo ni reformirali školstvo, ne bismo uvodili nove nazive i norme - šta kvalifikacijski okvir kaže - to je već druga stvar.studentina1 wrote:Tite ti,jel to ne znaš?nellington wrote:Mene pitaš? Nit' sam stariji nit' smatram da treba objašnjavati tu rečenicu.
o kakvim reformama je riječ??
Pa ni jedan stari pr.dr,a i mr.nisu slova svoga napisali niti se izgrađivali za novo vrijeme.
Pa assistente muzu ko koze,za 800KM,I reketiraju
Dakle viša škola je davala inženjere,a sada i bolonja isto.Ako nije dajte nešto ....
- nellington
#255 Re: BOLONJCI - PRVI CIKLUS U DRZAVNOJ SLUZBI JEDNAK VII STEPENU
Pored sve dobre volje ne uspijevam naći poentu u tvojim argumentima - kojem sistemu šta zamjeraš, kako bi ti proveo reformu, šta uopće želiš reći? Ako likuješ nad činjenicom da je B.Sc. u platnom razredu sa VŠ - koja tebi fajda od toga?