dječak sa šibicama: zao mi je sto to moram napisati, ali SaNaSa je katastrofa, da ne bih pisao cijeli elaborat, samo cu to pojasniti prigodnom frazom da je to klinika po principu "zini-pljuni-plati na kasi-fala-i-zivio-vozdra". Bio jednom, kontam, nije to bas tako, ucinilo mi se je, otisao drugi put, platio 60 KM za "zini-pljuni" uroloski pregled - e vala, nikada vise, ima u gradu sto klinika koje vole moju/našu lovu, mogu da biram, hvala Bogu, ne moram tamo gdje me levate.
Sorry za off topic.
Bolnica Kosevo, leglo korupcije...
-
dječak sa šibicama
#52 Re: Bolnica Kosevo, leglo korupcije...
Apsolutno se slazem, Sanasa je odron, oni su imali dobre oftamologe (i danas im nije los, na zalost stari oftamolog je rahmetli, ne mogu se imena sjetiti, Hodzic ja mislim, strucnjak ipo je bio), solidnog ORL doktora, dobra im je neurologinja mada je precesto na poslovnim putovanjima (zena voli seminare i usavrsavanje) ali ovo ostalo, tarapana. Urolog je katastrofa, eto slucajno sam imao iskustvo sa njim, maltene ko da on tebi placa a ne ti njemu, takav odnos do pacijenta.braca wrote:dječak sa šibicama: zao mi je sto to moram napisati, ali SaNaSa je katastrofa, da ne bih pisao cijeli elaborat, samo cu to pojasniti prigodnom frazom da je to klinika po principu "zini-pljuni-plati na kasi-fala-i-zivio-vozdra". Bio jednom, kontam, nije to bas tako, ucinilo mi se je, otisao drugi put, platio 60 KM za "zini-pljuni" uroloski pregled - e vala, nikada vise, ima u gradu sto klinika koje vole moju/našu lovu, mogu da biram, hvala Bogu, ne moram tamo gdje me levate.
Sorry za off topic.
Za ove nekakve redovne preglede (krvna slika, hormoni stitnjace, UZV ovoga ili onoga) uvijek radije preporucujem Al Tawila samo zbog odlicne aparature i pristupacnih cijena, a za pritiskase Buksa i Lozo u Eurofarmu (zao mi je sto ispade reklama, ali ocito je da ljudima treba savjet). Buksa je sad u penziji, radi samo privatno, a Lozo je sad direktorica 3. interne i ne mozes vise ni do nje doci redovnim putem, a njih dvoje su sigurno najbolji internisti/kardiolozi u gradu.
Ali i najskuplji.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53 Re: Bolnica Kosevo, leglo korupcije...
ma sve privatizovat i zdravo....barem ćemo biti načisto...ako hoću da se liječim treba da platim...ako nemam neka crknem i zdravo.
ovako mi svaki mjesece otimaju pare za zdravstveni sistem i na kraju me niko ne jebe pet posto kad mi doktor treba. Sad ja nisam dovoljno obrazovan u ovom segmentu da prepoznam taj išaret i trenutak kada treba gurnuti kuverat.
Znam samo da je jeftinije strano, privatno zdravstveno osiguranje nego ovo naše obvezno a koje plaćamo za kurac.
ovako mi svaki mjesece otimaju pare za zdravstveni sistem i na kraju me niko ne jebe pet posto kad mi doktor treba. Sad ja nisam dovoljno obrazovan u ovom segmentu da prepoznam taj išaret i trenutak kada treba gurnuti kuverat.
Znam samo da je jeftinije strano, privatno zdravstveno osiguranje nego ovo naše obvezno a koje plaćamo za kurac.