a šta ko ima hemeroidehizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#651 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- JThomas
#652 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
evo i bakir nakaš prikriveni četnik, unosilac smutnje i rušilac autoriteta prve familije u bošnjaka.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
hizo ramidovic
#654 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
panemora sijedit nastolici more lec napod nakant ilna trbuhBlack swan wrote:a šta ko ima hemeroidehizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
ilnekide usvoju kucu inekse izlezava amore ina privatnu kliniku
-
julisiz es grant
#655 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ne odgovori ti meni hizaga juče šta misliš o prvoj dami u Bošnjaka i ima li ona potrebne kvalifikacije da dovede naše zdravstvo u red?hizo ramidovic wrote:panemora sijedit nastolici more lec napod nakant ilna trbuhBlack swan wrote:a šta ko ima hemeroidehizo ramidovic wrote:nesta govore mescini dacese ukinut lezanje idacese mijesto kreveta usobe mecat stolice pacese tako smanjt broj onije stoleze asvak more sijedit jednu ildvie noci nastolici etujcese velike ustedit pare isto jerbocese mijesto cetri kreveta usobi metnut moc desetak stolica
ilnekide usvoju kucu inekse izlezava amore ina privatnu kliniku
-
hizo ramidovic
#656 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
pasvisu papiri tudikan akogaje dovela uovoj bolnici dovescega igorejulisiz es grant wrote: Ne odgovori ti meni hizaga juče šta misliš o prvoj dami u Bošnjaka i ima li ona potrebne kvalifikacije da dovede naše zdravstvo u red?
-
julisiz es grant
#657 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
hizo ramidovic wrote:pasvisu papiri tudikan akogaje dovela uovoj bolnici dovescega igorejulisiz es grant wrote: Ne odgovori ti meni hizaga juče šta misliš o prvoj dami u Bošnjaka i ima li ona potrebne kvalifikacije da dovede naše zdravstvo u red?
-
hizo ramidovic
#658 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
onako, malo ozbiljnije, nisam bas upucen u medicinu i u trenutnu situaciju u drzavnoj bolnici da bih mogao ocijeniti njezinu strucnost.julisiz es grant wrote:hizo ramidovic wrote:pasvisu papiri tudikan akogaje dovela uovoj bolnici dovescega igorejulisiz es grant wrote: Ne odgovori ti meni hizaga juče šta misliš o prvoj dami u Bošnjaka i ima li ona potrebne kvalifikacije da dovede naše zdravstvo u red?![]()
mada sam cuo da je imala jednu neuspjesnu trudnocu pa sam na neki nacin i suosjecao s njom, s obzirom da je i moja supruga prosla kroz slicnu situaciju i znam kako smo to tesko prozivjeli i kolika je to trauma za zene osobito.
- Logovan
#659 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ne možemo ni 10 milja nagurati.piupiu wrote:Nadam se da u Sarajevu ima bar 20,000 zabrinutih gradjana spremnih da potpišu peticiju, pa kakav god da je njen ishod. Stvarno je vrijeme da se vidi da gradjani žele aktivno učestvovati u odlučivanju o stvarima koje ih se direktno tiču. I to bi bio neki pomak naprijed.
http://www.onlinepeticija.com/signature ... ulah_naka/
-
Cohers
#660 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Guzi iz Tuzi nisu potrebne nikakve kvalifikacije, dovoljna joj je podrška Kugine kvislinško-kriminalne svite::D wrote: Ne odgovori ti meni hizaga juče šta misliš o prvoj dami u Bošnjaka i ima li ona potrebne kvalifikacije da dovede naše zdravstvo u red?
https://www.facebook.com/10000506230943 ... 623336145/
- ultima_palabra
#661 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Kakve ba peticije, to je sviranje kurcu iliti aspirin za savjest.
- O'zone
- Globalni moderator
#662 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ima još ljudi uvjerenih da kad predaju (ako predaju) potpisanu peticiju na protokol da je neko i pogleda 
-
julisiz es grant
#663 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ja sam te i pitao kao pravog hizu, a ne taj ozbiljni alter egohizo ramidovic wrote: mada sam cuo da je imala jednu neuspjesnu trudnocu pa sam na neki nacin i suosjecao s njom, s obzirom da je i moja supruga prosla kroz slicnu situaciju i znam kako smo to tesko prozivjeli i kolika je to trauma za zene osobito.
- piupiu
#664 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Možda griješim, no, ona peticija protiv ukidanja škola je urodila plodom, a i ona za Unu, čini mi se, mada ne znam dokle je šta stiglo.ultima_palabra wrote:Kakve ba peticije, to je sviranje kurcu iliti aspirin za savjest.
-
hizo ramidovic
#665 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
ondakmi halali priatelju akomi jave stasejos gorikan zdogadza ikakisu prjedlozi dase ustede pare jacuto napistat ovdije jerbo odumenemi mog rodze akifa odnjegove hanume paod njezinog dajdjica mladzi sestric stanuje blizu nekakog storadi udrzavnoj bolnici panamon nahaberi kadnesta cujejulisiz es grant wrote:Ja sam te i pitao kao pravog hizu, a ne taj ozbiljni alter egohizo ramidovic wrote: mada sam cuo da je imala jednu neuspjesnu trudnocu pa sam na neki nacin i suosjecao s njom, s obzirom da je i moja supruga prosla kroz slicnu situaciju i znam kako smo to tesko prozivjeli i kolika je to trauma za zene osobito.
- Banksy
#666 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Bila jutros, sve puno, sve radi, sve primaju i narednih dana, bez problema.
Možda to i neće ići tako lako kako su očekivali ...
- Truba
#667 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
dahija izetbegović ima svoju kabadahiju sebiju
i ja sam iznenađen otporom... možda im samo uskrate plate
kabadahija sigurno ima asa u rukavu
a možda pošalju i specijalce
i ja sam iznenađen otporom... možda im samo uskrate plate
kabadahija sigurno ima asa u rukavu
a možda pošalju i specijalce
-
julisiz es grant
#668 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
hizo ramidovic wrote:ondakmi halali priatelju akomi jave stasejos gorikan zdogadza ikakisu prjedlozi dase ustede pare jacuto napistat ovdije jerbo odumenemi mog rodze akifa odnjegove hanume paod njezinog dajdjica mladzi sestric stanuje blizu nekakog storadi udrzavnoj bolnici panamon nahaberi kadnesta cujejulisiz es grant wrote:Ja sam te i pitao kao pravog hizu, a ne taj ozbiljni alter egohizo ramidovic wrote: mada sam cuo da je imala jednu neuspjesnu trudnocu pa sam na neki nacin i suosjecao s njom, s obzirom da je i moja supruga prosla kroz slicnu situaciju i znam kako smo to tesko prozivjeli i kolika je to trauma za zene osobito.
-
dječak sa šibicama
#669 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Slusam jutros na radiju, vele pacijenti koji su naruceni u Vojnoj bolnici za dva tri mjeseca (neka snimanja, zna se kako to kod nas ide, mjesecima se ceka) vec dobijaju obavjestenja da narudzbe prebace na KCUS.Banksy wrote:Bila jutros, sve puno, sve radi, sve primaju i narednih dana, bez problema.
-
Tarzo
#670 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Polovinu pacijenata iz Bolnice "Dr A. Nakaš" mogu nastaviti liječiti hodže po svojim klinikama.
Još ako nam ponovo Torabi navrati, onda će i UKC Sarajevo ostati poluprazan.
Sa SDA u zdravlju, rahatluku i berićetu.
Još ako nam ponovo Torabi navrati, onda će i UKC Sarajevo ostati poluprazan.
Sa SDA u zdravlju, rahatluku i berićetu.
- hrasno38
#671 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Samo se ceka @HM... da nam obrazlozi kako je u "jedinstvu spas"!!
-
mg
#672 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
dječak sa šibicama wrote:Slusam jutros na radiju, vele pacijenti koji su naruceni u Vojnoj bolnici za dva tri mjeseca (neka snimanja, zna se kako to kod nas ide, mjesecima se ceka) vec dobijaju obavjestenja da narudzbe prebace na KCUS.Banksy wrote:Bila jutros, sve puno, sve radi, sve primaju i narednih dana, bez problema.
Sa kojom žurbom i uz koju količinu pravnog nasilja se sve radi, STRAŠNO!
Ni bolesni njima nisu nikakva prepreka!
Ovo je baš za još jedan februar!
- hrasno38
#673 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ma ovo je za citavu godinu!mg wrote:dječak sa šibicama wrote:Slusam jutros na radiju, vele pacijenti koji su naruceni u Vojnoj bolnici za dva tri mjeseca (neka snimanja, zna se kako to kod nas ide, mjesecima se ceka) vec dobijaju obavjestenja da narudzbe prebace na KCUS.Banksy wrote:Bila jutros, sve puno, sve radi, sve primaju i narednih dana, bez problema.
Sa kojom žurbom i uz koju količinu pravnog nasilja se sve radi, STRAŠNO!
Ni bolesni njima nisu nikakva prepreka!
Ovo je baš za još jedan februar!
-
hizo ramidovic
#674 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
makaki protesti ljudi moi ufatitese posla iknjige ilkake sigurice ukladijonicama zaradite para pase ljecite dzegod hoce te takose radi svadze usvjetu
Last edited by hizo ramidovic on 11/01/2016 14:07, edited 1 time in total.
- Truba
#675 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
šta je ovo vidim i konaković se oglasio
defintiivno niš ne kontam
defintiivno niš ne kontam